D: !!!
سلام عليكم بروبجز فتو !
مي كم من مي خوام از اين عكسا كه يه عكسه ولي كلي عكسه !!! يعني كلي عكس رو كنار هم جسبوندن ! ولي شبيه به يه عكس يا تصوير بزرك ميشه !!! كسي مي دونه جه طوري ميشه اين رو درست كرد ؟ با فتوشاب يا با نرم افزار خاصي !!!![]()
D: !!!
سلام عليكم بروبجز فتو !
مي كم من مي خوام از اين عكسا كه يه عكسه ولي كلي عكسه !!! يعني كلي عكس رو كنار هم جسبوندن ! ولي شبيه به يه عكس يا تصوير بزرك ميشه !!! كسي مي دونه جه طوري ميشه اين رو درست كرد ؟ با فتوشاب يا با نرم افزار خاصي !!!![]()
اينم يه نمونش !!! همين الان بيدا كردم !!!
آیا سایت خاصی هست که ای کارا انجام بده
با برنامه هست ولی الان اسم برنامش یادم نیست
ببین این به کارت میخوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Face On Body Professional v2.4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام لطف كنيد رمز خارج كردن از حالتrar شو بعد از دانلود بزاريد
سایتی که این لینک رو داده بود ، چک کردم ولی پسوردی نداشت
باز یه لینک دیگه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سایت انلاین Image Mosaic Generator :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقايون اون برنامه ي faceOnBody جناب هوتي !!! سر كاريه !!! يعني اصلا مال جيز ديكه هست !!! مثلا مال اين هست كه كله كرام را كنده و به جاي بريتني اسبيرس جسباندنه !!!!! ولي اون برنامه اوليه درسته ! يعني اين :
فقط بايد فايل ها رو دو بار ان رر كنين !!! يعني يه بار كه باز شد مي ري توي فولدر اولي بعد دوباره اون رر رو ان رر مي كنين !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده ، من تو ریویو هاش خونده بودم( روسی بوده ، شاید بد من متوجه شده بودم )
در مورد سایتی که معرفی کردم که درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)