سلام دوستان.کسی میدونه چه جوری Pro coder Express رو ميشه بهPro coder Edius اضافه كرد؟
سلام دوستان.کسی میدونه چه جوری Pro coder Express رو ميشه بهPro coder Edius اضافه كرد؟
f11 را در محیط ادیوس بزن خودش می یاد
توي اديوس 5 Procoder express نداره
من ادیوس 5 ندارم...ولی خب میشه جدا دانلودش کرد...
فکر نکنم مشکلی باشه
Procoder Express كلن نداره.مثلن فرمت VOB.* رو نداره.قبلن توي Express روي dvd ميداد
ببيند قبلا با اديوس 4.6 حتما كاركرده ايد و با نرم افزار Procoder Express 3 هم در آن استفاده كرده ايد در پوشه پلاگين داخل نرم افزار اديوس 4.6 پلاگين پرو كدر(PC3exPrcdFull4) نصب شده اين فايل را در درايو ديگري بجز c كپي كن (براي هميشه) بعد از نصب اديوس 5 و پرو كدر 3 اين فايل راكه كپي كرده بودي درون پوشه پلاگين اديوس 5 كپي كن اين كار را براي اكسپلود و..... كرد
دوستان دستم به دامنتون من ادیوس 4 نه دارم و نه نصب کردم
من فقط از کوانتوم یه ادیوس 5 پیدا کردمو نصب کردم حالا کلیپ میلیپ درست کردم حالت VCD نداره
کمک کنین لطفا
اصلا حالتی برای اکسپورت VCD نداره
ممنون
جواد خان هم در مورد این Pro coder Edius حرف زدن که من به همین خاطر به این تاپیک هدایت شدم
و چنین چیزی در ادیوس 5 مشاهده نکردم
نقطه سر خط
با سلام
اين فايل رو دانلود كن و بعد از نصب پروكدر 3 در مسير زير كپي كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا برنامه اديوستو باز كن f11 رو بزن قسمت all كشوييشو بيار پايين تا دو تا اسم علي طهماسبي ببيني يكي حالت ويزاره و يكي معمولي موفق باشيC:\Program Files\Canopus\EDIUS 5\PlugIn
با عرض سلام خدمت دوستان
دوستان من نصب یک نرم افزار و رنامه های جانبی کار سختی نیست تنها راه آن این است که شما ها با طریقه نصب و نصب پلاگینها آشنا باشید آشنا ودن این موضوع ساده است برخی پلاگینها است که باید در پوشه پلاگین مربوط به ادیوس نصب گردد و برخی مکان دیگری می خواهند اما برای نصب پلاگین پوشه مربوطه را نیاز دارند. وقتی ادیوس الا می آید ابتدا فایلهای سیستم را لود می کند و سپس پوشه پلاگین را اگر پلاگین مربوط به آن ورژن را در پوشه مربوطه صحیح نسب کرده باشید براحتی لود خواهد کرد . من خودم به تازگی ادیوس 5 را نصب نمودم و ظرف کمتر از 2دقیقه بدون آنکه خود را در گیر مسائل خاصی کنم پرو کودر را نصب نمودم نیازی به پروکد همان ورژن ننیست فقط کای است پروکدر ادیوس 4/5 را بعد از نصب ادیوس 5 نصب نمایید فقط نیاز شما اینست که دی وی دی ادیوس 4/5 را دشته باشید . البته همین طور که علی جان در بلا توضیح دادند براحتی قابل انجام است من خودم برای یک سری از پلاگینها همین کار را انجام می دادم حتی در نرم افزار های دیگر
و در آخر سفارش من به کلیه دوستانی که می خواهند یک نرم افزار را بخوبی یاد بگیرند این است که یک ورژن از بهترین ورژنهای ادیوس را انتخاب کنند و شروع به کار نمایند و ذهن خود را درگیر ورژن های دیگر نکنند زیرا همه ورژنها کاربردشان یکی است فقط بروز می شوند لذا نیازی نیست که حتما آخرین ورژن را داشته باشید من به کلیه شاگردان خودم همین پیشنهاد را می کنم و عمل نیز کرده اند و الان هر کدام برای خود توانسته اند در کار و حرفه خود موفق باشند بهترین ورژن 4/5 است روی همین کار کنید بخدا این بهترین است هم از نظر سرعت و دقت من بنا به تجربه و شاگردانی که داشته این را توصیه می کنم
دوستتان دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)