تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: قطع شدن تماس بعد از 3 4 دقیقه با همراه اول

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض قطع شدن تماس بعد از 3 4 دقیقه با همراه اول

سلام
    من وقتی دارم مکالمه انجام میدم بعد از چند دقیقه مثلا 3 دقیقه و 30 ثانیه یا همین حدود ارتباطم قطع میشه و منجر به اعصاب خوردی من و طرف مقابل میشه !

مخابرات هم رفتم ولی بهم گفت مشکل از گوشیتونه ! ولی تست اصولی و فنی نکرد !
    منم رفتم گوشیمو عوض کردم ولی بازم همونجوریه ! باعث شدن الکی پول گوشی بدم !

سیم کارتم قبلا ir-tci بود . که زدن سوزوندنش و الکی هم 7 تومن پول زور گرفتن که امیدوارم حرومشون بشه و از گلوشون پایین نره . از وقتی سیم کارتم شد it-mci این مشکلات مسخره پیش اومده . یعنی یه مدت بعدش .

حالا من باید چیکار کنم ؟ بزنم سیم کارتم رو بسوزونم و 5 یا 7 تومن دیگه بریزم تو حلقشون ؟
    یا چی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم دقیقا بعد از 4:35 ثانیه ارتباطم قطع میشه چیکار کنم ؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قطع موقت موبایل های منطقه 7 بعلت بروز رسانی MCI

سید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: تلفنهای همراه منطقه 7 به دلیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دو ساعت آینده قطع خواهد بود .
    معاون فنی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در گفتگو با مهر در خصوص قطع تلفنهای همراه در منطقه 7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت : دو " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " به منظور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییراتی در سیستمهای تلفن همراه در حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن تجهیزات است .
    سید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کرد : به منظور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این منطقه، تلفنهای همراه تا یکی دو ساعت آینده قطع خواهد بود .
    وی با بیان این که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منطقه به منطقه انجام خواهد شد، تصریح کرد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از امروز آغاز شده است .
    معاون فنی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاطرنشان کرد : البته این اقدامات در ایام تعطیلات نوروز به دلیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حجم بالای آن، انجام نخواهد شد و پس از ایام تعطیلات نوروز مجددا تجهیزات مناطقی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشده اند، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد شد .
    قهرمان سهرابی" روز یکشنبه در گفت وگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، افزود: به علت قطع بخشی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "، هم اکنون برقراری هر گونه ارتباط با تلفن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میسر نمی باشد.
    وی به علت قطع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره نکرد اما افزود: در حال حاضر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشغول تعمیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند.
    سهرابی اضافه کرد: علاوه بر قطع تلفن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،برقراری ارتباط بین شهری از طریق تلفن های ثابت که به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متصل هستند نیز با مشکل مواجه است.
    وی برقرای ارتباط مجدد تلفن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را غیر قابل پیش بینی دانست و ابراز امیدواری کرد، مشکل بوجود آمده تا عصر امروز رفع گردد.
    ارتباط تلفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دراستان کهگیلویه و بویراحمد،بیش از ‪ 20‬ساعت قطع شد .
    این قطعی ارتباط ازساعت ‪ 11‬صبح روز یکشنبه تا ساعت ‪ 9‬صبح روز دوشنبه رخ داد .
    مدیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کهگیلویه و بویراحمد گفت:قطع ارتباط تلفن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نتیجه یخ زدگی و وجود برف بیش از اندازه روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جاده شیراز- یاسوج بوقوع پیوست .
    مهندس هومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه شنبه درگفت و گو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، افزود:نیروهای فنی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه تلاش خود را صرف برطرف کردن این مشکل و برقراری ارتباط کردند .
    مشکل تو همه شهرستان ها هســـت
    موفق باشید!

پروفشنال احمد ترابی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    سپاهان شهر

پيش فرض

من احتمال میدم مشکل توی خط دهی هستش
    تماس شما بین شهریه یا داخل شهری؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من احتمال میدم مشکل توی خط دهی هستش
    تماس شما بین شهریه یا داخل شهری؟
    داخل شهری هست. الان هم چندین ماه هست که من این مشکل رو دارم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

داخل شهری هست. الان هم چندین ماه هست که من این مشکل رو دارم
    شما اگه هنوزم همین مشکل رو دارین برین مخابرات دلیلشو بپرسین چون مال منم MCI هستش ولی اینجوری نیســت مال دو سه تا از رفیقام هم درســـته
    چه جوری سیم کارت شما اینجوریــــه
    موفق باشید!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

شما اگه هنوزم همین مشکل رو دارین برین مخابرات دلیلشو بپرسین چون مال منم MCI هستش ولی اینجوری نیســت مال دو سه تا از رفیقام هم درســـته
    چه جوری سیم کارت شما اینجوریــــه
    موفق باشید!
    مخابرات هم رفتم ولی حاضر به پذیرفتن اینکه سیم کارتشون مشکل داره نشدن
    گفتن گوشیت مشکل داره.
    گوشی جدید خریدم بازم همون مشکل سر جاش بود.
    نمیدونم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مخابرات هم رفتم ولی حاضر به پذیرفتن اینکه سیم کارتشون مشکل داره نشدن
    گفتن گوشیت مشکل داره.
    گوشی جدید خریدم بازم همون مشکل سر جاش بود.
    نمیدونم
    برو مخابرات ول کن نشو اینجوری که نشـــد بهشون بگو از موقعی که TCI رو سوزوندین و MCI کردین این مشکل بهم به وجود اومـــده
    اگه قبول نکردن سیمکارتت رو بده بهش با گوشی خودش یا همکاراش امتحان کنـــه

9. 2 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سیم کارتم قبلا ir-tci بود . که زدن سوزوندنش و الکی هم 7 تومن پول زور گرفتن که امیدوارم حرومشون بشه و از گلوشون پایین نره
    خوب چرا دادي؟مگه نگفتن رايگانه.
    يك دفتر دولتي ميرفتي نه تنها پول نميگرفتند بلكه منت هم سرشون ميزاشتي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •