سلام دوستان
چند وقته سریال فاکتور 8 داره از شبکه یک سیما پخش میشه , گفتم یک تاپیک مجزا براش داشته باشیم بد نیست
ضمنا این سریال جمعه, شنبه , دوشنبه و چهارشنبه ساعت 22 پخش میشود
امیدوارم تاپیک خوبی باشه
![]()
سلام دوستان
چند وقته سریال فاکتور 8 داره از شبکه یک سیما پخش میشه , گفتم یک تاپیک مجزا براش داشته باشیم بد نیست
ضمنا این سریال جمعه, شنبه , دوشنبه و چهارشنبه ساعت 22 پخش میشود
امیدوارم تاپیک خوبی باشه
![]()
سریال خیلی خوبیه.نسبت به سریال های دیگه ای که در حال پخشه به نظر من از همه سرتره
من یه جا شنیدم داستانش واقعیت داره ....
در کل دو سه قسمتی که من گذری دیدم بدک نیست
فقط مشکل اینه که کسی که این فیلم رو نوشته احتمالا به عمرش آزمایشگاه و کار تحقیقی جمعی ندیده....
نه منم میگم سریال خوبیه چون لااقل کارگردان در پیتی نداره ویه کم تجربه داره
از بازیگرای خوبی هم استفاده کرده
در کل سریال خوبیه![]()
نمی دونم ولی اگه حقیقت نداشته باشه یه ذره خیلی زیاد جناییه!
باباهرو هم کشتن!!!!
یه قسمت از مصاحبه کریمی ( کارگردان مجموعه فاکتور 8 ) میذارم اینجا
آقای كریمی! با توجه به این كه شما با قصهای روبهرو بودید كه شاید برخی مخاطبانتان با آن درگیر هستند (منظورم بیماران هموفیلی است) از این جهت چقدر به مستندات این ماجرا دقت نظر داشتهاید؟
سوال خوبی پرسیدید. اتفاقا یكی از دلایل پذیرفتن من برای كارگردانی این كار، تازگی قصه از این بابت بود، چون معتقدم مردم دیگر از قصههای تكراری و عاشقانه صرف خسته شدهاند و به دنبال ماجراهای جدیدتری هستند. در فاكتور 8 ما پشت پرده ساخت و فروش این دارو را تا اندازهای به تصویر كشیدیم. برای نشان دادن این واقعیتها نیازمند تحقیقاتی بودیم. برای همین شخصا به مراكزی كه این بیماران به آنجا مراجعه میكنند، رفتم. این تحقیقات برای اجرایی كردن قصه بسیار كمك كرد و باور كنید واقعیت غیر از این چیزی كه به تصویر كشیده شد، نیست . متاسفانه فاكتور 8 در ایران تولید نمیشود و از خارج به صورت محدود وارد ایران میشود، البته زمینههای ساخت این دارو در ایران مهیا شده است و امیدواریم بزودی این دارو در تولید انبوه ساخته شود.
سریال خوبیه و داره جذاب ترم میشه وداستانش هم تو جامعه امروزیمون واقعیت داره
همین جور ادامه بدهند چند تا قسمت دیگه بازیگری نمیمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)