با سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس و عزیزان پی سی.
قطعاً باید بدونید که قراره در این محل (تاپیک) چه کاری انجام بدیم!درسته... هدف من از ایجاد این تاپیک در اصل ساخت متد های مایکروسافت بود ولی دیدم که کمی به جزئیات تاپیک هم نگاه کنم و توضیحات کد و کد نویسی هم توش باشه تاپیک با شور بیشتری مورد استفاده قرار میگیره.من میخوام که تو این تاپیک ما با کمک یکدیگر یکی از متدهای Visual Studio مایکروسافت رو انتخاب کرده و اونو به صورت کامل در اینجا بزاریم!البته از متد های کوچک شروع کرده و به طرف متدهای سخت حرکت میکنیم.در ضمن دوستان می تونن که اگه جایی از کد تو برنامه نویسیشون مشکل داشتن و توضیح تیکه کد خواستن کد رو در اینجا قرار بدن تا من به همکاری دوستان بتونم براتون توضیح بدم البته اینو هم باید درنظر گرفت که دوستان پی سی زیاد هستند و من تنها نیستم.
خوب...
شاید بعضی از شما متد یادتون رفته باشه یا معنی درست اونو تو ویژوال ندونین!
واژه Method به معنی = روش، اسلوب، طريقه
باید بدونین که متد در کجا ها به کار میره پس به تیکه کد زیر توجه کنید:
(public void SQL_File_Engine(string FileName
}
Connection = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=""" + "|DataDirectory|" + FileName + "\";Integrated Security=True;User Instance=true;
;(Connect = newSqlConnection(Connection
{
در تیکه کد بالا SQL_File_Engine به عنوان متد به کار میره شما هر وقت تو برنامتون خواستین کد بالا رو بنویسن دیگه نیازی به کپی پیس یا نوشتن دوباره اون ندارین. فقط کافیه که متد رو صدا کنین:
;(@"\SQL_File_Engine("Main_DataBase.mdf
بسیار خوب این از توضیح متد (اگه بعضی از دوستان متوجه نشدن درخواست توضیح بیشتری کنن)
خوب...
من از متد Math.Abs شروع میکنم:
قطعاً همه شما میدونین که در محیط .NetFramework متد Math.Abs چه کاری انجام میده! متد Math.Abs یه عدد رو گرفته و قدر مطلق اون عدد رو برای شما بر میگردونه.در ریاضی:قدر مطلق هر عدد = مثبت آن عدد.
مثال:
|16|=16
|-16|=16
|0|=0
پس اگه ما به متد Abs هر عددی بدیم مثبت اون عدد رو میتونیم ببینیم میتونین با کد زیر امتحان کنین:
;(()MessageBox.Show(Math.Abs(-16).ToString
خوب حالا من به شما میگم که ماکروسافت چطوری از این متد استفاده کرده، به کد زیر دقت کنین:
(private double Abs(double value
}
(if (value < 0
}
;return -value
{
;return value
{
خوب الان باید فهمیده باشین که چطوری میشه قدر مطلق یک عدد رو بدست آورد.
توضیح کد:
یک متد که از نوع double بر میگردونه
(private double Abs(double value
}
doubleیک مقدار از نوع value
(if (value < 0
}
فقط در صورتی که مقدار valueکوچکتر از 0 یعنی منفی بود اونو مثبت میکنه.
;return -value
{
اگه عدد منفی نباشه که همونو برمیگردونه.
;return value
{
خوب دوستان باید بدونین که برای دوستانی که خیلی وقته برنامه نویسی میکنن نوشتن کد بالا کاری نداشت.توضیح دادم که ما از متدهای خیلی راحت شروع میکنیم و به متدهای سنگین میرسیم.
امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته باشه و بگيره.قربان همه شما علي
.