تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: Phenom II X3 710 یا Athlon X2 7750 BE

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض Phenom II X3 710 یا Athlon X2 7750 BE

با سلام

دوستان من مابین این دو تا موندم که کدومیک دارای P/P بهتری هستش

و می خوام براشون برد Biostar TA790GX A2+ یا Biostar TA790GX 128 بگیرم آیا این برد مناسبه ؟

آیا از نظر کیفیت در حد برندهای معروفی چون گیگا و ایسوس هستش ؟

آیا برد بهتری باچیپ پل جنوبی SB750 توی این رنج قیمت از برندهای معروف وجود داره ؟

در حال حاضر من E5200 رو دارم و ازش راضیم و تنها بدلیل نداشتن Intel Virtualization میخوام ردش کنم بره و یه دونه از خانواده آتلون یگرم ؟

لطفا راهنمایی کنید که کدومیک دارای کارایی بهتری هست که ارزش دادن پول بیشتر رو داشته باشه ؟

تشکـــر

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    در مورد پردازنده که مسلما X3 710 خیلی بهتره و Athlon X2 7750 BE اصلا بدرد نمیخوره و یه چیزی در حد 5200 و حتی پایینتر هست.
    آیا از نظر کیفیت در حد برندهای معروفی چون گیگا و ایسوس هستش ؟
    نسبت قیمت به کارایی خوبی داره ولی نباید ازش توقع DFI 790GX T2RS رو داشته باشید که 190 تومنه .
    آیا برد بهتری باچیپ پل جنوبی SB750 توی این رنج قیمت از برندهای معروف وجود داره ؟
    نه . با پل چنوبی SB700 از گیگا هست که همین مدل Biostar بهتره .
    در حال حاضر من E5200 رو دارم و ازش راضیم و تنها بدلیل نداشتن Intel Virtualization میخوام ردش کنم بره و یه دونه از خانواده آتلون یگرم ؟
    Intel Virtualization مشکلی داره ؟!؟

3. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Intel Virtualization مشکلی داره ؟!؟

این پردازنده آخه Intel Virtualization رو نداره و بحاطر همین میخوام ردش کنم بـره .

قیمت امروز Phenom ii 710 x3 و بورد Biostar TA790GX A2+ رو دارین

با تشکــر

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این پردازنده آخه Intel Virtualization رو نداره و بحاطر همین میخوام ردش کنم بـره .

قیمت امروز Phenom ii 710 x3 و بورد Biostar TA790GX A2+ رو دارین

با تشکــر
    راستش منم دقیقا دنبال همین سیستم هستم ولی الان پول ندارم (شنیدم یکی از معدود بردهایست که میتواند فنوم 710 رو از سه هسته ای به 4 هساه ای تبدیل کند!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا زده 119 ولی تو بازار قیمت کردم 107 تومن!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم زده 147 که قیمیتش قدیمیه الان تو بازار 139 تومن هست!

من میتونم اینها رو تهیه کنم براتون بفرستم ولی یه شرط داره! خودم این سه هسته به چهار هسته رو تست کنم که میشه یا نه چون تو سایت ها زدن فقط یه سرس سی پی یو های خاص ماله هفته 8
    2009 میشه

آخرین خبر که 7750 هم رو این برد به 4 هسته ای تبدیل شده با فعال کردن acc

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش منم دقیقا دنبال همین سیستم هستم ولی الان پول ندارم (شنیدم یکی از معدود بردهایست که میتواند فنوم 710 رو از سه هسته ای به 4 هساه ای تبدیل کند!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا زده 119 ولی تو بازار قیمت کردم 107 تومن!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم زده 147 که قیمیتش قدیمیه الان تو بازار 139 تومن هست!

من میتونم اینها رو تهیه کنم براتون بفرستم ولی یه شرط داره! خودم این سه هسته به چهار هسته رو تست کنم که میشه یا نه چون تو سایت ها زدن فقط یه سرس سی پی یو های خاص ماله هفته 8
    2009 میشه

آخرین خبر که 7750 هم رو این برد به 4 هسته ای تبدیل شده با فعال کردن acc

آقا دستتون درد نکنه زحمت نکشید بالاخره گرفتم
    مین با قیمت 112000

پردازنده با قیمت 137000

آره براحتی هسته چهارم رو فعال میکنه اما مشکلی که داشتم این بود که بایوسش قدیمی بود مال 09/2008 و این فنوم II رو نمی شناخت بعد از یک آپدیت توپ همه چیز OK شد .

اما وقتی هسته چهارم رو فعال میکنم توی ویندوز ایکس پی صدا یه مقدار نویز داره و موقع پخش آهنگ براحتی شنیده میشه اما زمانیکه هسته 4 رو غیرفعال میکنم همه چیز دوباره ردیف میشه و اینو بگم که این نویز رو من فقط در ویندوز ایکس پی دیدم اما توی ویستا و سون بدون هیچ نویز و مشکلی هسته 4 فعالیت میکنه

شما هم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید احتمالا ایراد باید از بایوس باشه و ان شا اله توی اپدیت بعدی درست میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اکی ! میشه بگی سریال سی پی یو چی بود از کجا گرفتی(رو جعبه خالی نه ها پشت تراشه ر چی نوشته بود)
    تا چند تونستی اور کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آقا من بایوستار ta790gx a2 نه مدل ta790gx 128 دارم خریدم 104 تومن در دی 87
    شما همینو خریدی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اکی ! میشه بگی سریال سی پی یو چی بود از کجا گرفتی(رو جعبه خالی نه ها پشت تراشه ر چی نوشته بود)
    تا چند تونستی اور کنی
    سریال اینه : HDX710WFIBOX

اگه اشتب نکنم این همین OPN هست

من اینو از شیراز گرفتم مرکز کامپیوتر ملاصدرا

بهروز نوشته :
    آقا من بایوستار ta790gx a2 نه مدل ta790gx 128 دارم خریدم 104 تومن در دی 87
    شما همینو خریدی ؟
    نه من مدل TA790GX 128M رو گرفتم که طبق اعلام سایت جدیدتر هست و اونیکه شما میگی دارای 64M حافظه SidePort هست ولی اینی که من گرفتم 128 مگ حافظه SidePort داره .

کلا توی این رنج قیمتی مادربورد واقعا توپیه و بجز اون نویز صدا توی XP هنگام باز کردن هسته چهارم ایراد دیگه ای توش پیدا نکردم .
    شما هم یه تست کن صدا رو توی ایکس پی با باز کردن هسته 4 و یه خبری به ما هم بده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام به همه
    من هم به فكر خريد و ارتقاي سيستم هستم در مورد اين مدل از بايوستار و x3 710 هم خيلي تحقيق كردم اما مطلبي كه تو سايتها ديدم كمي منو به شك انداخته. اينكه 7750 رو هم ميشه unlock كرد خوب كمي آدمو به شك مي اندازه اگه بشه كه خيلي خوبه چون 7750 خيلي ارزونه و مناسبه. اگه كسي مطلب موثقي در اين مورد پيدا كرد خبرشو بگذاره

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این مین از نظر کیفیت واقعا عالیه و با اینکه با بایوس پیش فرضش پردازنده منو شناسایی نکرد اما با فعال کردن ACC هسته 4 رو براحتی آنلاک کرد .
    توی خرید این مین شک نکن چه کیفیت و چه قیمت توی این رنج هیچ مینی مثل این پیدانمی کنی
    منتها برای من تنها ایرادی که داره با فعال کردن هسته 4 توی Xp فقط صدا یه مقدار نویز پیدا میکنه که نمیدونم از چی هستش ولی احتمالا باید ایراد از بایوس باشه که در آپدیت های احتمالا برطرف بشه .

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •