سلام دوستان
میخوام گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرم بنظرتون خوبه؟ قصد خرید چنین محصول دارم ویندوز موبایل و صفحه لمسی تو این رنج قیمت فکر کنم بهترین باشه
قیمت 280 هزار تومان
نظرتون چیه؟
سلام دوستان
میخوام گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرم بنظرتون خوبه؟ قصد خرید چنین محصول دارم ویندوز موبایل و صفحه لمسی تو این رنج قیمت فکر کنم بهترین باشه
قیمت 280 هزار تومان
نظرتون چیه؟
همین viva تو این رنج بهترینه. اگه کیبرد میخای i780 هم هست که سی پی یوش 624 مگاهرتزه
ویوا GPS نداره ولی i780 داره به نظرم i780
![]()
به نظر من همون ويوا(خودم مي خوام بخرمش)
1-خيلي خشگل تر از اين سامسونگ هستش
2-ناسلانتي برندش htc هستش و همين براي من كافيه
3-كلاس بيشتري نسبت به سامسونگه داره(مخصوصا تمام لمسي بودنش
در مورد قيمت هم الان پارس تله كام و كامتل مي دن 255
شما بگو از سامسونگ بدت میادو خلاص![]()
اصلاشما بگو از سامسونگ بدت میادو خلاص
در كل اكثر وسايلي كه استفاده مي كنم سامسونگ است و كلا از سامسونگ خيلي راضيم
ولي اين رو مي گم كه من اچ تي سي رو به سامسونگ در ويندوز موبايل ترجيح مي دم
Last edited by 4870x2; 15-05-2009 at 15:42.
انتخاب با خودته، اگه GPS داشت فرق زیادی با هم نداشتن ولی i780 کاملتره.
به نظرم برند مهم نیست مهم کارایی گوشیه وقتی یه مدلی کاملته چرا اونو انتخاب نکنیم.
ویوا به همین دلیل هم ارزونتره. البته ارزون بودنش هم یه امتیازه.
خوب دوستان ممنون از راهنمایی های ارزندتون
حالا رفتم برسی کردم تو سایت gsm.ir برسی کردم زده این گوشی Viva فقط فرمت های mp4 رو میخونه یعنی 3gp رو ساپورت نمیکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من دوتا میخوام بخرم بودجه یکی رو بیشتر کردم tuch 3g میخوا بگیرم 415 هزار تومان قیمت گرفتم و یکی هم viva میخوام بگیرم حالا اون قضیه ساپورت فرمت های تصویری چیه؟ بعدش این viva شبکه های 3g رو انگاری ساپورت نمیکنه و این بعدا دردسر ساز نمیشه؟
در ضمن صدای این گوشی چطوریه؟
راستی تو رنج 415 و این حدودها htc مدل دیگه ای هم گیر میاد غیر از 3g ؟
در مورد ساپورت 3gp باید بگم که ساپورت می کنه. به gsm.ir زیاد توجه نکن نصف اطلاعاتی که توش نوشته رو هواست
در مورد تاچ 3g هم باید بگم گوشیه خوبیه و میشه گفت به غیر از سنسور چرخش تصویر و اتو ترن آف و فلاش اکثر امکانات دایموند رو داره.
در مورد شبکه هم اگه مشکل داشت اصلا وارد ایران نمیشد شبکه مخابراتی ایران هم تحت Gsm هست.
viva رو میگی 255 تومن؟ کجا ادرس داری جایی بیم بخریم؟ من حدود 20 روز پیش پرسیدم 280 گفتن
پس خیالم راحت شد چون اگه فرمت 3gp رو هم ساپورت نمیکرد که دیگه خیلی ناجور بود از نظر امکانات
پس سنسور چرخش تصویر نداره , خوب اگه 255 گیر بیاد طبق گفته دوستمون عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)