سلام به بچه های گل پی سی
همونطوری که همتون می دونید من یه چند ماهی هست که می خوام گوشیمو عوض کنمولی هنوز اندرخم یک کوچم!!
اول اینکه می خوام گوشیم سیستم عاملش ویندوز موبایل باشه روی امنیا ، Touch Diamond2 ، Touch 3G نظر دارم ولی نمی دونم چکا کنم!!
از امنیا خیلی خوشم میاد هم طراحیش هم نام سازندش ( سامسونگ )ولی دقیق نمی دونم کارکردش در چه حدیه!! چون اولآ که جای قلم ثابت نداره که این خودش یک دردسره دومآ نمی دونم دقیق می تونم با انگشتام باهاش کار کنم یا نه چون انگار صفحه تایپش کوچیکه.ولی کلآ شنیدم گوشیه بدی نیست قیمتشم دیشب پرسیدم 495 با حافظه 16 گیگ.
در مورد Touch Diamond2 نظرم خیلی مساعده فقط مبلغش خیلی بالاست اونم دیشب پرسیدم 655 با گارانتی یاس که اگه بخوام اینو بگیرم یه چندماهی یعنی شاید تا آخر تابستان باید واستم تا پول جمع کنم!!
در مورد Touch 3G هم بدم نمیاد ازش هم اینکه سرعت پردازندش خوبه هم 3G داره که گوشیه آیندم حتمآ باید اینو داشته باشه دوربینش 3.2 هستش ( که نمی دونم آیا واقعآ بین 3.2 این با 5 اون 2 تا اینقدر اختلاف هست یا نه ) درثانی کیفیت صدای پخش موزیک این گوشی در چه حدیه و کلآ در مورد کارایی این گوشی با 2 تا گوشیه دیگه چقدر اختلاف وجود داره چون این گوشی دوروبره 400 هستش آیا 250 هزار تومان اختلاف هست یا نه؟
راستی Touch 3G کیفیت گرافیکیش در چه حدیه؟TouchFLO 3D داره؟توی gsm دیدم زده داره خوب عمل میکنه؟کلآ کیفیت گرافیکی گوشی برام مهمه می خوایین اصلآ پولارو جمع کنم آیفون بگیرم؟یا اینکه Diamond ساده رو بگیرم آخه قبلآ خوندم که این گوشی یه ضعفایی داره درسته؟الان هم این ضعف ها وجود داره؟کلآ راهنمایی کنید دیگه
ممنون میشم از همتون