سلام
وقتی که کامپیوتر رو شات دون می کنیم ، از برق شهر جداش کنیم بهتره یا اینکه نکنیم؟
سپاس
سلام
وقتی که کامپیوتر رو شات دون می کنیم ، از برق شهر جداش کنیم بهتره یا اینکه نکنیم؟
سپاس
بهتره که این کارو بکنی..
وقتی که کلیدهای کامپیوترت را خاموش کنی بعد از شات دان دیگه فرقی نمیکنه که جدا کنی یا نه!
خاموش کردن کلید یعنی چی؟
یعنی کلید پاور کیس ، مانیتور و اسپیکر و ..... را خاموش کنی دیگه احتیاجی نیست که اونها را از پریز بکشی![]()
دوست عزیز
اگر حدفاصل بین خاموش کردن سیستم تا روشن کردن مجدد اون بیش از 24 ساعت هستش ، بهتره که برق سیستم رو جدا کنید
البته این یک قانون ثبت شده نیست اما چون اکثر ما از برق به قول معروف تمیز!استفاده نمیکنیم بهتره که برق سیستم رو جدا کنیم.
برق در سیستم های پاور ATX هنگام خاموش بودن در سیستم جریان داره و چون ممکنه نواساناتی در برق شهر بوجود بیاد (که همیشه هم هست) امکان صدمه خوردن به سخت افزار ها اللخصوص پاور وجود داره.
در صورتی که از پیش تغذیه (سیستم های UPS + استایلایزر ) استفاده میکنید میتونید با خیال راحت تر برق رو متصل نگه دارید
موفق باشید![]()
من یه محافط سر راه سیستم نصب کردم که هر وقت سیستم رو خاموش میکنم کلید قطع جریان برق رو می زنم...
فقط یه نکته مهم رو بگم که عمر سیستم و قطعات به مقدار روشن و خاموش شدن اونهاست نه مقدار روشن بودن اونها. بنابراین برای 2-3 ساعت هیچ وقت سیستم رو خاموش نکنید. فقط تنظیمات پاور رو جوری انجام بدین که در صورت اینکه کاری با سیستم ندارید سیستم روی حداقل مصرف انرژی قرار بگیره.
فرمایش شما رو اینگونه اصلاح کنیم که: عمر سیستم و قطعات به تعداد دفعات روشن و خاموش شدن اونها بستگی داره نه مقدار (مدت زمان) روشن بودن اونها.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)