تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 28 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 275

نام تاپيک: Singularity

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

// 01.29.09

قهرمان افتاده ما

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از اینکه اخبار مرگ ناتاشا را در 16 ژانویه شنیدم، می خواستم هر چیزی را درباره او بگویم. حالا که اولین ویدئو ما تمام شد، احساس می کنم زمان آن رسیده که درباره ناتاشا به شما بگویم.

می دانم خیلی از شما صحنه کشته شدن ناتاشا را دیده اید؛ من شخصا آن را یکمرتبه تماشا کردم و خیال ندارم آنرا دوباره ببینم. هنوز می توانم تصویر بدن بی جان او را که در کف زمین افتاده ببینم. واقعا نمی توانم بفهمم چرا مامور ارتش سعی نکرد که او را زنده بگیرد. می خواستم فکر کنم که این نوع عمل کردن طبیعی ست.

من فقط ناتاشا را یک ماه قبل ملاقات کردم، اما خیلی خوب او را شناختم. او جوانترین دختر ولادمیر نورویکو (Vladimir Norvikov)، یک دانشمند سابق روسی بود. او هرگز از پدرش صحبتی نمی کرد، آما به من گفت که پدرش در یک حادثه تحقیقاتی کشته شد در حالی که او هنوز یک دختر جوان بود.

ناتاشا در 2005 برای یادگیری هنر و علوم سیاسی به کالج یل (Yale) در ایالات متحده آمد. وقتی او به اینجا آمد، مادرش و خواهر بزرگترش، کاتایا (Katya) در روسیه را ترک کرده بود. کاتایا ردپای پدرش را دنبال کرد و یک شیمیدان شد که برای دولت روسیه کار می کرد. کمی ماه بعد، ناتاشا به من گفت که خواهرش گم شده است. من به او داستانهایی را که از خانواده ها در روسیه شنیده بودم و جریان گم شدن عزیزان آنها را به او گفتم. او فورا به عضویت MIR-12 در آمد. دو هفته قبل که ناتاشا با من ناهار خورد، دیگر به تماسهایم یا ایمیل هایم جوابی نداد. من تا 15 ژانویه از او خبری نداشتم تا اینکه او یک ایمیل برایم فرستاد که عنوان کرده بود به روسیه سفر می کند و مرا به زودی خواهد دید. او روز بعد مرده بود.

من هنوز انگیزه او را نمی فهمم، اما او لایق این نبود. با خودم می گویم که او اطلاعاتی داشت و دانست که در روسیه چه خبرست. اگر این حقیقت باشد، او براستی یک عضو قهرمان از MIR-12 و یک شهید برای هدف ماست... اما فقط گذشت زمان خواهد گفت.

لطفا اجازه ندهید که مرگ ناتاشا ناچیز شمرده شود. به MIR-12 ملحق شوید و به ما در آشکار کردن حقیقتی که ناتاشا زندگی خود را به خاطر آن داد کمک کنید.
    __________________________________________________ ___________________________________
    // 01.29.09

روسها در جستجوی Mir-12 هستند

اینها واقعا هیچ هستند... من تعجب نمی کنم. دست بکشید تا دولت روسیه کوششهای سازمان ما را در یک راه منفی بچرخاند. این نوعی حقه ست که آنها به خورد دنیا می دهند... پنهان کردن حقیقت با یک شبکه بی پایان توطئه. با زدن برچسب ترورریست به ما، آنها با ترساندن مردم سرمایه جمع می کنند و کاری که ما سعی در آنجام آن داریم را کمتر می کنند. من فکر می کنم که عضوهای MIR-12 که در آمریکا زندگی می کنند در امان هستند... اما کسانی که از سراسر دنیا این مطالب را می خوانید، لطفا مواظب خودتان باشید.
    __________________________________________________ ___________________________________
    // 01.30.09

نیکولای دمیچو

کسی، که خودش را بصورت یک کارمند داخلی با دولت روسیه شناسانده است، اخیرا به MIR-12 نزدیک شده است. او موافق بوده است که به هدف ما کمک کند، اما خواهش کرد که ما او را “اسپیان” (“Speon”) صدا کنیم.

چیزی که مشاهده می شود فایلی درباره نیکولای دمیچو می باشد، دانشمندی که ناتاشا او را 15 ژانویه در کنفرانس مطبوعاتی هدف گرفته بود. من پیشنهاد داشتم که چند نفر برای ترجمه روسی کمک کنند پس؛ اگر هر کدام از شما قادر هستید که این فایل را ترجمه کنید، لطفا آن را به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنید.

به روز رسانی: فایل ترجمه شد :: 07:45 PM (وقت استاندارد شرق، EST)ا

با مشاهده کلیپ GBNC، دمیچو یک دانشمند معمولی به نظر می رسد... اما در فایل شخصیش تصویری بسیار متفاوت دارد.

به چه علت دمیچو، قاتلی خونسرد، یک کنفرانس مطبوعاتی را برای نمایش به تمام دنیا به راه می اندازد؟ “اسپیان” یا کسی دیگر نمی خواهد بدانیم او رئیس چه آزمایشگاهی است، اما آنچه که مرا می ترساند... او، بعد از همه، با به قتل رسیدن کسی ترقی کرده بود. این بی خطر هست که بگویم این مرد جسدهای بسیاری در محل کارش دارد... شاید یکی از آنها باعث شد که ناتاشا آن طور عمل کند.

چگونه کاتایا خواهر ناتاشا برای این مناسب می باشد؟ ناتاشا چیزی درباره کار خواهرش یا حتی گذشته کار پدرش می دانسته که باعث شده آن شلیکها را بکند؟

یک چیز حتمی ست. دمیچو روزهایش را در آزمایشگاه ش با ور رفتن یک چراغ بونزن صرف نمی کند.

یک تشکر بزرگ از عضوهای 62284، 59648 و 11789 برای کمک شما در ترجمه این مدرک.
    // 01.31.09

کارهای هنری ناتاشا

عضو 24321 از MIR-12 به تازگی یک لینک برای من فرستاد که اکانت متعلق به ناتاشا در Flickr است.

i
    به نظر می رسد که مرگ پدر ناتاشا او را خیلی زیاد متاثر کرده تا اینکه تحریک شد. هنگام مطالعه هنر در دانشکده، او تعداد زیادی پوسترهای تبلیغاتی روسی درست کرد. شاید این کارهای هنری به ما کمک کند تا انگیزه ناتاشا را برای به قتل رساندن دمیچو بفهمیم.
    // 02.03.09

او چه چیزی و چه وقتی می داند؟

95095 عضو MIR-12 به تازگی اطلاعات مخفی جالبی از کارهای هنری ناتاشا بدست آورده است.

در اثر قدرت وحشتناک، “Terrible Might”، یک متن وجود دارد که عنصر 99، اینشتینم (Einsteinium) را شرح می دهد. من هنوز مطمئن نیستم این چه ارتباطی با دروغ های روسیه دارد، اما باید باشد. عضو 95095 همچنین عبارت “12-X27739” را در این کار پیدا کرد. پس از انجام تعدادی آزمون و خطا آنها فهمیدند که این یک ID ورودی معتبر برای RNCSA.ru است. من فرض می کنم که این ID به کسی در دولت روسیه تعلق دارد، اما ما نمی توانیم این را تایید کنیم تا زمانی که رمز سایت را داشته باشیم و وارد آن شویم.

در اثر آن می آید، “It’s Coming” ناتاشا مختصات i +56 15′ 60.00″ +165 20′ 60.00″را مخفی کرده است. این به نظر می آید که مختصات جغرافیایی جزیره Katorga-12 می باشد، هیچ چیزی در این مختصات نیست ولی آب هست. من هم اکنون در حال نگاه کردن به نقشه های انلاین هستم تا ببینم ناتاشا در این مختصات به چه چیزی مخفی کرده است.

اثر کارگر برای مردم، “Worker for the People”، یک مرجع مخفی به یک کتاب ست. من نمی دانم این کتاب چه نقشی در حقیقت بازی می کند، اما من به دنبال آن هستم.

همه این موارد مخفی من را راهنمایی می کند تا باور کنم ناتاشا خیلی بیشتر از آن می دانست که من قبل سفرش به روسیه فکر می کردم. من نمی دانم چرا ناتاشا با این همه اطلاعات به پیش من نیامد؛ شاید در حال مواظبت از من بود.

من بر روی ارتباط دوستش، امیلی (Emily) و احتمالا ملاقات او در حال کار هستم. من حدس میزنم که ناتاشا ممکن است به او چیزهایی گفته باشد و آن چیزها کلیدی هستند که می شود همه این اطلاعات مخفی را فهمید.

به روز رسانی: مختصات اصلاح شد :: 06:55 PM (وقت استاندارد شرق، EST)ا

78819 عضو MIR-12 متوجه شد که آن مختصات در اثر ”آن می آید“ به صورت درست i +56 15′ 60.00″ +168 20′ 60.00″هستند (+168 به جای +165). این مختصات جدید با محل جزیره ایی که در ویدئو ”آنچه می دانیم“ اشاره کردیم مطابقت می کند. من بر روی ویدئو دیگری در حال کار هستم.
    // 02.05.09

مختصات عکسهای جدید را فاش می کند

سرانجام همه جستجو ها نتیجه داد... ما چیزی پیدا کردیم.

77146 عضو MIR-12 امروز صبح این توضیح را از پست ”او چه چیزی و چه وقتی می داند؟“ بیرون کشیده است.

“ اگر مختصات را در Google Maps تایپ کنید، سپس بر روی My Maps کلیک کنید، و گزینه Picasa Web Albums را فعال کنید، 2 عکس دیده می شود! یکی به نظر می رسد دمیچو باشد اما در مورد نفر دیگر هیچ نظری ندارم.”

من عکسهای پیدا شده توسط 77146 را بالا قرار دادم. اولین عکس به طور مسلم جوانی دمیچو است. من تعدادی اطلاعات درباره آن مرد در عکس دوم دریافت نموده ام. اما در پست قرار نخواهم داد تا 100% مطمئن شوم این اطلاعات درست است. در چند روز آینده این مسئله را تایید می کنم و راجع به او بیشتر در پست قرار خواهم داد.

عضو 77146 همچنین اشاره کرد کاربری این عکسها را تحت نام کاربر 12-X37279 پست کرده است. این نام کاربر با قالب ID دولت روسیه که ما از قبل داریم مطابقت می کند اما فعلا معنی اش را نمی دانیم.
    // 02.08.09

ویکتور باریساو (Viktor Barisov)

همان طور که قول دادیم، اینجا مقداری اطلاعات راجع به ویکتور باریساو است مرد دیگری که تصویرش در پست ”مختصات عکسهای جدید را فاش می کند“ دیده شد. با تشکر از اسپیان، MIR-12 فایل شخصی باریشو را چند روز قبل دریافت کرد.

به روز رسانی: فایل ترجمه شد :: 08:39 PM (وقت استاندارد شرق، EST)ا

از 59648 عضو MIR-12 و بقیه به خاطر کمک شما در ترجمه تشکر می کنیم. اطلاعات در این فایل جزئیاتی هولناک راجع به عصر مرموز 99 را نشان می دهد. طبق فایل، حین استفاده از این عنصر 50 مرگ گزارش شده است... چیزی که، بعد از خواندن این فایل، نتیجه آن برای دولت روسیه هیچ است. این بی اعتنایی وقیحانه به زندگی تا اندازه ایست که هرگز فکر نمی کنم خارج از فیلم ها وجود داشته باشد.

چرا روسیه این آزمایشها را انجام می دهد؟ آنها سعی دارند چه کاری انجام دهند؟ به کنترل درآوردن E99 نتایج بسیار قوی را خبر می دهد. چرا آنها می خواهند این خطرات طبیعی را نادیده بگیرند... حتی زندگی انسان را در این راه قربانی کنند؟

نشان کاتورگا-12 در هر دو فایلهای شخصی دمیچو و باریساو دیده می شود... این دو چه ارتباطی با هم دارند؟
    // 02.10.09

جزئیات عنصر 99

هر چه زیادتر در مورد عنصر 99 می خوانم بیشتر از آن می ترسم. در فایل شخصی باریساو اشاره شد استفاده از E99 حداقل 50 مرگ را در پی داشته است، اما به نظر می رسد این فقط اولین نشان از قدرت مخرب E99 بوده است.

این را اسپیان شب قبل برایم فرستاد.

به روز رسانی: فایل ترجمه شد :: 03:44 AM (وقت استاندارد شرق، EST)ا

این گزارش پزشک قانونی، اتفاق رخ داده به سر کسی که در معرض E99 بوده را شرح می دهد... نتیجه آن مرگی دردناک است.

روسها در سالهای 1970 و 80 یک سری از عوامل اعصاب را تحت نام عوامل نوویچوک (Novichok) تولید کردند که گفته می شد سه تا پنج برابر مهلکتر از گاز اعصاب VX بودند (یک پیش بینی باورنکردنی و ترسناک). آیا E99 جایگزین این عوامل است؟ اگر E99 به صورت اسلحه بود چقدر مرگبار خواهد بود؟ من هیچ بچه ای ندارم اما نمی توانم کمکی کنم ولی از چیزی که بر سر آینده دنیای مان می آید می ترسم

ما باید از 55217 عضو MIR-12 برای ترجمه این مدرک تشکر کنیم.
    // 02.11.09

چه خواهد شد، قسمت دوم

امروز نمی خواهم خیلی سر جزئیات بروم اما می دانم که MIR-12 جدیدا به یک مورد نادر، قطعه فیلمی از آزمایشگاه شوروی سابق دست یافته است. جلوی اطلاعات اینچنینی نمی توانم راحت بنشینم، این باید پخش شود... دنیا باید بداند. نمی دانم چه پیش می آید چه می بینم، اما این مرا آشفته می کند.

من ویدئوی دیگری را در یک یا دو روز آینده منتشر می کنم. من هم اکنون دارم یکی از آخرین جزئیات را تایید می کنم قبل از اینکه عمومی کنم.
    // 02.12.09

آنچه می دانیم، قسمت دوم

جدا از هر چیزی که تا به حال منتشر کردیم، این ویدئو یست که دولت روسیه از شما می خواهد که ببینید (بعد از مشاهده دلایل روشن خواهد شد). این به شدت قویست. هر چیزی را دگرگون می کند.

تصاویر تکان دهنده ایی که مشاهده می شود در دنیای دیگر رخ می دهد. چه بلایی سر این مردان آمده که غیر واقعی اند... بیگانه اند. سرانجام، روسیه معاهده کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی را امضا کرد که تولید و ذخیره سلاح های شیمیایی را ممنوع ساخت. آیا این تحقیق بیانگر یک تخلفست؟ آیا سازمان ملل نبایستی وارد می شد؟

حقیقتی که به دنبال آن هستیم سرانجام شکل می گیرد.

فقط امیدوارم زمانی مانده باشد... امیدوارم برای متوقف کردن آن خیلی دیر نکرده باشیم.

2. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با تشکر از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ترجمه مطالب "دیمیتری کوکین" و "آنچه می دانیم، قسمت سوم"

// 02.13.09

روسیه تحقیق درباره نفوذ را شروع می کند

اسپیان جدیدا این یادداشت را برایم فرستاد. مثل همیشه، از کمک هرکس برای ترجمه تشکر می کنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به روز رسانی: فایل ترجمه شد :: 06:12 PM (وقت استاندارد شرق، EST)ا

از 13774 عضو MIR-12 برای ترجمه تشکر می کنم. ما داشتیم به این فکر می کردیم که قدرت نفوذ دمیچو چقدر بود... چطور است که یک دانشمند درگیر یک نمایش مرگ خواهد بود؟ بعد اتفاقی که برای ناتاشا افتاد، حذف شدن همین کلمه مرا می ترساند. مراقب باش، اسپیان.
    // 02.18.09

ممکن است اسلحه باشد؟

من سرنخی ندارم این وسیله در نقشه، برای چه کاری استفاده شده است اما بنظر می رسد طوری طراحی شده که در دست سوار شود (فکر می کنم یک دست اپراتوریست). این ابزاری برای بکار گرفتن E99 است؟ آیا ثابت می کند که E99 به صورت اسلحه می شود؟

این وسیله، حالتی بسیار مدرن و تقریبا پیشرفته دارد. آیا این مدرکیست که نشان می دهد آزمایش ها به آرامی در حال پیشرفت هستند؟

به روز رسانی: یک عضو MIR-12 که تجربه زیادی در ارتش دارد به من گفته است این نقشه مهندسی برای نوعی اسلحه است... اما این شبیه چیزهایی که او در اختیارات امنیتی فعلی دیده است نیست. آیا این می تواند همان چیزی باشد که باریساو آزمایشهای E99 را برایش انجام می داد؟ یا ابزاریست که در حین آزمایش ها به کار می رود؟ آیا همه هدف K-12 نوعی مسلح کردن است؟
    // 02.18.09

آزمایش انسان

این یاداشت دیگریست که اسپیان قادر بود از روسیه مخفیانه به دست آورد، 21237 عضو MIR-12 از شما برای ترجمه این مورد تشکر می کنم. به نظر می رسد آزمایش عنصر 99 که درباره آن می دانستیم صرفا شروع کار است. چطور روسیه قادر بوده است که تحقیق به این بزرگی را مخفیانه برای مدتی بسیار طولانی اداره بکند؟ اسپیان هیچ نشانه ای نداد به عنوان مثال این آزمایش هرگز رخ داد... یا مهمتر اینکه، چه آزمایش های مشابه در حال انجام هستند. شخصا متحیرم به چه علت انسانها در تحقیق عنصر 99 درگیر خواهند شد.
    // 02.19.09

دانشمندی غیر معمولی

اولین حدسمان از دمیچو به نظر می رسد درست بوده است. او دانشمندی غیر معمولیست. کارمند دستگاه حزبی نیست. مردی است که می خواهد آزمایشاتش به نتیجه برسد، اهمیت ندارد به چه قیمتی. او جایگزین باریسو بود... و فکرمی کنم همان تحقیقی که در 1950 با شکست رو به رو شد را اداره می کند. من اسم کمیسر کوکین (Kokin) را نشنیده ام، اما مردی که در کنفرانس مطبوعاتی ناتاشا را کشت دیمیتری کوکین (Dimitri Kokin) بود. ارتباطش با دمیچو چه است؟

مصیبت چرنوبیل (یا ”حادثه“، به تعبیر دمیچو) چه ارتباطی با حقیقت دارد؟ چرنوبیل می توانست جایگزین یا توسعه کاتورگا-12 بوده باشد؟

34273 عضو MIR-12 کار ترجمه این یادداشت را بر عهده داشتند. تشکر می کنم.
    // 02.23.09

زنده بودن کاتایا؟

این با هیچ شعوری جور در نمی آید... به هیچ وجه. اسپیان اندکی پیش یک شات از یک دوربین امنیتی در کاتورگا-12 را برایم فرستاد. یک یادداشت به عکس پیوست شده بود که گفته شده “کاتایا نورویکو”

فرض کنیم این واقعیست، این چطور امکان دارد؟ تاریخ این عکس 1956 است، اما کاتایا که هنوز متولد نشده بود. این نمی تواند او باشد، می تواند؟ غیر این اینکه کاتایا در K-12 ساکن است (یا بوده؟)، او چه ارتباطی با E99 دارد؟

تمامی اطلاعاتی که اسپیان فرستاده است تا این لحظه درست بوده است، چرا حالا پیغامی مرموز می فرستد؟

ناتاشا قانع شده بود که خواهرش مرده بود، اما این عکس به این معنی است که او هنوز زنده است؟ برای این هیچ توضیح منطقی وجود ندارد، اسپیان سعی دارد چه چیزی به ما بگوید؟

این فکرم را خراب کرد. دارم انگیزه ها و اعتماد اسپیان را از خودم می پرسم. چرا او به آرامی اطلاعات را می فرستد وقتی واضح است دنیا هر چیزی را که در کاتورگا-12 رخ می دهد باید بداند؟ و چرا او از MIR-12 برای انتشار اطلاعات استفاده می کند، در حالیکه می توانست با سازمان ملل صحبت کند؟
    // 02.26.09

دیمیتری کوکین

اسپیان توانسته اطلاعاتی از کوکین، کسی که ناتاشا را کشته است به دست بیاورد.

به روز رسانی: فایل ترجمه شد :: 05:15 PM (وقت استاندارد شرق، EST)ا

حدس ابتدایی من صحیح بوده است، این مرد درست مثل دمیچو است... ناتاشا هیچ شانسی نداشت.
    در این فایل پرسنلی اطلاعات زیادی وجود داشت که خیلی بی جا به به نظر می رسید و تنها بر ترس های من افزود. دمیچو دانشمندی عادی نیست و کوکین هم به هیچ وجه یک رابط نظامی معمولی نیست.
    // 02.27.09

آنچه می دانیم، قسمت سوم

من برای ارائه ی این اطلاعات بدون داشتن جوابی برای سوال هایتان بی میل بودم. اما نمی توانستم به یک چنین شواهدی تکیه کنم. هر چه افراد بیشتری داشته باشیم که بر روی جواب دادن به این سوالات کار می کنند زودتر به حقیقت پی می بریم.

بعد از تماشای فیلم مربوط به آزمایش سگ همینجا نشستم و شگفت زده شدم که چگونه این دانشمندان می توانند این قدر نسبت به بی رحمی بی تفاوت باشند که بتوانند کار با E99 را ادامه دهند؟ می توانید تصور کنید که چقدر وحشتناک است که شخصا در آنجا حضور داشته باشید؟ اینکه بوی پوست سوزان و مخاط منفجر شده سگ به مشامتان برسد. مشخص است: برای کار با E99 باید بخشی از خودتان را از دست بدهید، بخشی که سبب شده انسان نامیده شوید.

این درباره ی پدر ناتاشا و حتی کاتایا به چه معنی است؟ آیا آنها هم آلوده به این کار هستند؟ درست وقتی که فکر می کردم روس ها نمی توانند بیش از این پیشروی کنند، این کار را کردند. به سبب این، آیا آمریکا و باقی جهان امن هستند؟

4. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در ترجمه این مطالب به من کمک کرد.

// 03.02.09

اطلاعات در خطر اکتشاف

اتفاق افتاد. شخصی به داخل عضویت MIR-12 نفوذ کرد. نمی دانم روس ها بودند یا کس دیگر اما هیچ نظری درباره کیفیت (و میزان) اطلاعاتی که موفق به دستیابی شده اند ندارم.

نام کاربری شما به صورت رندوم ایجاد شده است پس هیچگونه اطلاعات شخصی روی سرورهای ما وجود ندارد. فقط کنجکاوم بدانم که آیا توانسته اند به یک طریقی آدرس IP شما را پیدا بکنند؟

نمی دانم چه مدت پیش روس ها به سیستم ما نفوذ کردند اما تنها می توانم فرض کنم که این کار را برای زیر نظر گرفتن فعالیت های ما انجام داده اند. اگرچه اجازه نمی دهم که این وحشت مرا متوقف سازد اما امیدوارم که همگی شما چنین احساسی داشته باشید. مدت ها پیش تصمیم گرفتم که به روس ها اجازه ندهم که مرا به وحشت بیاندازند. مهم نیست چه اتفاقی می افتد. من باید مطمئن شوم که جهان حقیقت را بداند.
    // 03.04.09

حقیقت درباره کوکین

ما اشتباه می کردیم. به نحوی، کوکین یکی از ما بود. من این نامه را دیروز دریافت کردم...

و این عنوان روزنامه، امروز صبح به دست من رسید.

این احمقانه است فکر کنیم اسپیان، که به او اعتماد کرده بودم، همان کوکین بود، مردی که کم کم داشتم از او نفرت پیدا می کردم.

سخت است که خودم را با این موضوع تطبیق دهم. همین دیروز کوکین یک شر به تمام معنا بود... درست مثل دمیچو. اما حالا چه؟ آیا او باید از تمامی کارهای وحشتناکی که در گذشته مرتکب شده به خاطر کمک به فاش شدن آنها تبرئه شود؟

من هرگز کوکین را یک قهرمان نخواهم خواند. اما اسپیان با اعمال قهرمانانه اش خودش را به اثبات رسانده است. او به تلاش MIR-12 برای کشف حقیقت کمک شایان توجهی کرده است. بدون اسپیان ما هنوز در تاریکی به سر می بردیم و کورمال کورمال به سمت حقیقت حرکت می کردیم.

آسوده بخواب، اسپیان.
    // 03.06.09

دغدغه های امنیت

اگر به مهر روسی روی نامه کوکین دقت کنید متوجه می شوید که عبارت “Российская Федерация” با عبارت “Показать Кузькину мать” جایگزین شده است. عده ای از اعضای MIR-12 به من خبر داده اند که این عبارت، کلمه ی عبور RNCSA.ru است. جاهای خالی را پاک کنید (ПоказатьКузькинумать)، این عبارت را در کنار نام کاربری کوکین (12-X27739) قرار دهید و دسترسی پیدا خواهید کرد.

اگر هنوز به سایت دسترسی پیدا نکرده اید اخبار نگران کننده ای دارم که باید به شما بگویم. تمامی اعضای فعال MIR-12 در لیست تحت نظر دولت روسیه قرار گرفته اند. این لینک مستقیم است: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من می دانستم که ایجاد MIR-12 خطر فوری را برایم به ارمغان خواهد آورد، اما هیچ قصدی مبنی بر به خطر انداختن دیگران نداشتم. امیدوارم همگی شما من را ببخشید. مراقب باشید.
    // 03.06.09

امیلی به قتل رسید

تأیید شد. روس ها اعضای MIR-12، قربانیانی بی گناه، را به قتل می رسانند. نمی دانم چه بگویم.

دیشب، شخصی نامه ی بی نام و نشانی را از زیر در خانه ام به داخل پرت کرد - اول هیجان زده بودم. فکر کردم که Kokin به خاطر بسته هایش، به یک طریقی قرار ملاقاتی گذاشته است تا پس از مرگش راه او ادامه پیدا کند... و بعد نامه را باز کردم. هیچ سر نخی نبود، به جز عکس بالا. لحظه ای که این عکس را دیدم احساس کردم که انگار کسی با پتک به وسط سینه ی من کوبیده باشد؛ نمی توانستم نفس بکشم. وقتیکه مقاله ضمیمه را در روزنامه صبح پیدا کردم نیز همین احساس را داشتم. امیلی بیرحمانه به قتل رسیده بود.

اما چرا روس ها امیلی را به جای من هدف قرار دادند؟ بله، او هم اتاقی سابق ناتاشا بود. بله او به یکی از اعضای کلیدی MIR-12 تبدیل شده بود اما من کسی هستم که روس ها می خواهند مرده ام را ببینند.آنها می دانند کجا زندگی می کنم، چرا فقط من را نکشتند؟

نمی توانم بگویم که چقدر احساس مسئولیت می کنم. من ناتاشا را به MIR-12 معرفی کردم و مرگش امیلی را وارد قضیه کرد. اگر به خاطر من نبود این دو هنوز زنده بودند. MIR-12، خونی که دستان روس ها را آلوده کرده در معرض نمایش گذاشته است... و حالا احساس می کنم که این خون دست های من را هم آلوده ساخته است.

یک نفر از امیلی برای فرستادن هشداری به من استفاده کرده است... اما فایده ای نخواهد داشت. من می دانم که دیر یا زود من نیز به سرنوشت مشابهی دچار خواهم شد اما نمی توانم کنار بکشم. من هر کاری را برای اطمینان از اینکه جهان حقیقت را خواهد شنید انجام خواهم داد.

اعضای MIR-12، چنانچه نام کاربریتان را در RNCSA.ru پیدا کردید، از شما تقاضا دارم که احتیاط بیشتری به خرج دهید.
    // 03.09.09

چه خواهد شد، قسمت چهارم

من دیگر نمی خوابم... نمی توانم که بخوابم. زندگیم در خطر است. من در حال فرارم؛ مطمئنم که روس ها به دنبال من اند. در می سی سی پی نزدیک بود پیدایم کنند اما از آن به بعد به هر نحوی که شده توانستم خودم را از آنها دور نگه دارم.

یک تشکر ویژه به شما اعضای MIR-12 که برایم جایی را برای اقامت پیشنهاد دادید، شما زندگیتان را برای کمک به من به خطر انداختید و من تا ابد مدیون شما هستم.

من به زودی ویدئوی جدیدی را منتشر خواهم کرد؛ این ویدئو شامل تمامی اطلاعاتیست که MIR-12 از زمان آخرین ویدئو ما جمع آوری کرده است. من باید تمامی این آخرین جزئیات اطلاعات را منتشر کنم. می ترسم که در صورت به قتل رسیدنم، این اطلاعات برای همیشه ناپدید شود و تمامی کارهای ما و تمامی زندگی هایی که از بین رفته بیهوده باشد.

به زودی دنبال آن باشید.
    // 03.10.09

کاتایا زنده است

خواهر ناتاشا، کاتایا ممکن است زنده باشد! 99992 عضو MIR-12 به لیست سیاهی از اعضای ”پرسنل علمی کلیدی“ که در کاتورگا-12، در وب سایت RNCSA.ru ذکر شده اشاره کرده است. در میان اسامی، نام کاتایا نورویکو به چشم می خورد. اگر تا حالا اسم او را ندیده اید این لینک مستقیم است: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کلمه عبوری که باید تایپ کنید “atofmisfeerevettut” است.

این برای امنیت کاتایا چه معنی دارد؟ من به یاد یادداشت های دمیچو درباره آزمایش بر روی انسان ها افتادم و ترسیدم. آیا کاتایا دانشمندیست که این آزمایشات تکان دهنده را طراحی کرده است یا امکان دارد که خود او یکی از افراد تحت آزمایش باشد؟ هر دوی این تفکرات به شدت هراس آورند.
    // 03.11.09

از کاتایا

// 03.12.09

آنچه می دانیم، قسمت چهارم

هر آنچه که می دانم، اینجاست. بالاخره حقیقت فاش شد. ویدئو را تماشا کنید... این موضوع را همه جا پخش کنید. من دوباره خواهم نوشت اگر و وقتی که در امان باشم.

ما مصمم هستیم.
    ما آزادی بخشیم.
    ما دانش هستیم.
    ما حقیقت هستیم.
    ما MIR-12 هستیم.
    ما تکینگی (Singularity) را متوقف خواهیم ساخت.
    پایان...

Mir-12: بازاریابی ویروسی برای Singularity

داستان ویروسی Activision برای Singularity با یک شلیک شروع شد. ویدئویی که کوشش برای ترور در روسیه را نشان داد، در YouTube قرار گرفت و بالای 400,000 مشاهده و 1,500 کامنت زیر یک هفته داشت. این ویدئو مشاهده کنندگان را به سایت MIR-12 هدایت می کرد، یک سازمان مخفیانه که برای فاش کردن نقشه های پلید روسیه که از سال 1950 شروع کرده بود تاسیس شد. ناتاشا نورویکو کشته شد، او آدمکش بود؟ عضو MIR-12 بود، وبلاگی که مرگش را پخش کرد؟ به زودی ویدئویی دیگر در MIR-12 قرار گرفت که خبر از قتلهایی مرموز و وجود جزیره ایی مخفی روسیه داد. جزیره ایی دارای سطوحی از تشعشعات ناپایدار و قادر به ناپدید شدن کامل. براستی روسیه در حال انجام آزمایشهای انرژی شیطانیست؟...

همه این موارد کاری جمعی زیرکانه و زیبا بود برای جلب توجه به بازی شوتر اول شخص Activision یعنی Singularity که به کمک کارمندان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام شد. این اولین بار بود که برای ساخت یک بازی علاوه بر وجود سایت رسمی، سایتهای دیگری هم ایجاد شد که مطالبی ساختگی داشت. سایت شبکه تلویزیونی GBNC که ویدئو ی تروری با نشان آن پخش شد، اکانت های سایت Flickr که عکس ها و نقاشی های ناتاشا را در بر داشت، سایت روسی RNCSA.ru، استفاده از سایت Google Maps، و در نهایت اشاره کردن همه این موارد در سایت MIR-12 با دقتی کامل طراحی شده بود. بازیگران هم در این راه کار خود را به خوبی انجام دادند. برای مثال کسی که نقش نیکولای دمیچو را بازی کرد، بازیگر روسی، راویل آزیانو (Ravil Isyanov) است که در فیلمهای K-19: The Widowmaker محصول 2002 و Defiance محصول 2008 حضور داشت.

... پس به دنیای Singularity خوش آمدید!

6. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض Singularity

توجه: قبل از معرفی بازی، مقدمه ای لازم بود ذکر شود که متاسفانه یا خوشبختانه طولانی ست.
    صلاح دیدم که این مقدمه را به خاطر مهم بودن در پست های اول تا چهارم و معرفی بازی را در پست پنجم قرار دهم.

مطالب این پست ترجمه ایی است از سایت MIR-12.com

ترجمه از ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر از ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ترجمه مطالب "دیمیتری کوکین" تا "آنچه می دانیم، قسمت چهارم"

ما که هستیم

سال 1950 اتفاقی در شوروی رخ داد. چیزی که دولت روسیه سعی داشت مخفی بماند. MIR-12 سازمانی ست که با هدف فاش کردن این راز تاسیس شد. در زبان روسی، لغت Mir به انجمن اشاره می کند، جایی که عضوها باید با همدیگر کار بکنند به این ترتیب که متقابلا به نتیجه برسند. نام این سایت بر اساس همین معنیست. ما انجمنی جهانی هستیم که برای یافتن حقیقت منابع مان را در اختیار همدیگر قرار می دهیم.
    // 08.02.08

شروع می شود

من عاشق فرهنگ روسیه بودم بنابراین دوره های زبان روسی در دانشکده را برداشتم. به روسیه چندین بار سفر کردم... اما آخرین سفرم همه چیز را تغییر داد.

در سفر اخیرم یک قسمت بزرگ از وقتم را صرف ملاقات یک دوست قدیمی کردم، دوستی که حالا در یک منطقه طبقه متوسط مسکو زندگی می کند جایی که قبلا تجربه نکرده بودم. در آنجا گروهی از مردم را ملاقات کردم که مرا بین خود قبول کردند. داستانهایی از پدر و مادرها، نزدیکان، دوستان شنیدم... که همه آنها یکجور بودند. یک پسر یا دختر، یک خواهر زاده یا بردار زاده، یا یک دوست دوران بچگی کاری با دولت روسیه برداشته بودند که فعالیت در تحقیقی فوق محرمانه بود و بعد از گذشت 1 یا 2 سال به سادگی هیچ خبری از آنها نشد. خویشاوندان آنها با مقامات تماس گرفتند ولی هیچ کاری انجام نشد. بعد از گذشت سالها، آنها شایعات زیادی راجع به گمشدگان خود شنیده اند اما هرگز حقایق ماجرا را نفهمیده بودند.

من زنی را دیدم که 10 سال بود از شوهر خود هیچ خبری نداشت، اما با دیدن غصه روی صورتش فکر می کردید که شوهرش دیروز می توانست ناپدید شده باشد. بعنوان یک آمریکایی علت شوک مردمی که تجربه ایی تا این حد ناراحت کننده دارند و دولت آنها هیچ کاری برای آنها نکرد را پیدا می کنم. همه این مردم حقیقت را می خواهند و سعی می کنم آن را به آنها بدهم. من با ماموریت به نمایش گذاشتن آن چیزی که در روسیه اتفاق افتاده است MIR-12 را دایر کرده ام. مردمی که ملاقات کردم و تمامی دنیا بایستی حقیقت را بدانند.
    // 09.28.08

اطلاعات کم است

وقتی من جستجو برای حقیقت را ادامه می دهم، آنرا با سختی بیشتر و بیشتری پیدا می کنم. به نظر می آید هر مدرکی که بدست می آورم، هر راهی که شروع می کنم، سرانجام به مرگ ختم می شود. به طور فزاینده ای برایم سخت تر می شود که زندگی دومم را متعادل کنم. زندگی شخصیم به سمت جهنم می رود. واقعا نمی دانم چه مدت می توانم این کار را انجام دهم قبل از اینکه مجبور شوم کنار بکشم.
    // 10.26.08

این کار را ادامه خواهم داد؟

وقتی نخست MIR-12 را دایر کردم، می دانستم کار سخت خواهد بود، اما به هیچ وجه شناختی نداشتم که MIR-12 اینچنین ترقی خواهد بود. در هفته های گذشته، هشداری از چند منبع ناشناس دریافت کرده بودم که بیشتر مردم آن راه را قبل از من شروع کرده بودند، و همگی مرگ را ملاقات کردند. یک منبع برایم این عکس را فرستاد.

نمی دانم این منبع واقعا از طرف دولت روسیه است که سعی در ترساندن من دارد، یا یک دوست سعی دارد مرا مطلع کند. فکر نمی کنم روسیه این اخطارها را فرستاده باشد... داستانهای زیادی اخیرا در اخبار بودند در این باره که دولت روسیه مردمی که بر علیه آنها حرف می زند را مسموم می کند و می کشد. شک دارم در حال نوشتن بودم اگر مقامات روسی می دانستند کجا بودم یا چه کسی بودم.

اگر هویتم فاش شود یا بدتر از آن کشته شوم، این شخص وظایفم را به عنوان سر دسته MIR-12 بر عهده می گیرد. هویت آنها، مثل من، یک راز خواهد ماند... اما می دانم قدم هایی برداشته می شود که تضمین می کند تلاش ما برای حقیقت با من تمام نمی شود.
    // 11.02.08

عضو لازمست

هر روز که می گذرد، من بیشتر و بیشتر این حقیقت را درک می کنم که هر چه هست بزرگتر از توان من است. من به کمک احتیاج دارم اگر بخواهم به هر جایی برسم.

در روسی، لغت Mir به انجمن اشاره می کند، جایی که عضوها باید با همدیگر کار بکنند به این ترتیب که متقابل به نتیجه برسند. این ماموریت ماست. ما یک انجمن عمومی و واقعی هستیم، انجمنی که برای افشا دروغ روسها و تضمین بقای ما بنا شده است... و ما به کمکتان نیاز داریم. به شما نیاز داریم تا بخشی از انجمن ما باشید.
    // 12.01.08

یک مدرک

بعد از ماهها جستجو به نظر می آید سرانجام چیز قابل توجهی پیدا کردم. این عکس ممکن است یک جزیره معمولی به نظر برسد اما احساس می کنم خیلی بیشتر از آنست. می خواهم مدارک از عضوهای MIR-12 بدست آورم قبل از اینکه ادعایی بکنم.
    // 01.17.09

عضو MIR-12 کشته شد

ما خبردار شدیم که ناتاشا نورویکو (Natasha Norvikov) عضو MIR-12 و دوست من دیروز در مسکو وقتی سعی می کرد دانشمند روسی، نیکولای دمیچو (Nikolai Demichev) را ترور کند کشته شد.

می دانم ناتشا شخصی نبود که غیر منطقی عمل کند. واقعا نمی توانم بفهمم چرا او دمیچو را هدف گرفت. من قبل از 16 ژانویه، که در کنفرانس مطبوعاتی حضور داشت هیچ خبری از اون نداشتم.

اطلاعات بیشتر به زودی.
    // 01.24.09

فاش کردن شبکه دروغهای روسیه

من با مرگ ناتاشا نتوانسته بودم کنار بیایم، اما به خاطر کار کردن در MIR-12 آرام شدم. او در راه افشای روسیه و دروغهایش کشته شد و از من خواسته بود که این راه را ادامه دهم... پس ادامه می دهم.

چند هفته قبل ما راجع به یک جزیره نزدیک سواحل روسیه فهمیدیم که به طریقی در تمامی نقشه های روز مدرن از قلم افتاده بود. این حذف توسط کسی توضیح داده نشده است. زمان زیادی می خواستیم تا مدارک وجود این جزیره را در کنار هم قرار دهیم، اما سالنامه جهانی (The World Almanac) نسخه 1947 هر چیزی را که لازم داشتیم را در خود داشت. با اینکه موجودیت این جزیره تایید شد، اما این هنوز شروع کار است. اطلاعات زیادی کشف کرده ایم... اطلاعاتی که واقعا هولناک ست. حالا زمان این نیست که سر جزئیات برویم، اما می دانیم چیزی عجیب در این جزیره اتفاق می افتد... دلیلی وجود دارد که روسها به سختی کار کرده اند تا این مورد مخفی باشد.

من در حال حاضر بر روی یک ویدئو کار می کنم، و آن هر چیزی که MIR-12 کشف کرده است به دنیا خواهد گفت. من هنوز نیاز دارم که صحت و سقم کمی از اطلاعات را معلوم کنم، اما امیدوارم این ویدئو را تا هفته بعد در اینترنت منتشر کنم.

این فقط شروع سفر ما برای فاش کردن حقیقت است. هنوز مقدار زیادی کار است که باید انجام دهیم و باید مدارک را جمع کنیم، اما ما به آنجا می رسیم... مجبوریم.
    // 01.27.09

GBNC.tv

این یک عکس از صفحه اصلی GBNC است. به نظر می رسد که فعالیت این ایستگاه پس از پخش داستان ناتاشا متوقف شده است. GBNC یک ایستگاه روسی نیست... آیا روسها راهی برای گسترش نفوذشان پیدا کرده اند؟
    // 01.28.09

آنچه می دانیم

ما برای فهمیدن هر بخش از اطلاعات فیلم مجبور بودیم صبر کنیم، اما بیش از این نمی توانیم صبر کنیم. هر چه بیشتر در مورد ناتاشا فکر می کنم، بیشتر درک می کنم که ممکنست مرگ او بیهوده باشد در صورتیکه روسیه رسوا نشود. این اطلاعات اولین قدم ست.

مردم زیادی، و حالا ناتاشا، کشته شده اند زیرا فقط کمی اطلاعات که این ویدیو در خود دارد را دانستند. من اصرار دارم که همین حالا آنرا ببینید، آن چشمهایتان را به حقیقتی که مقامات رسمی روسی هرگز ترجیح نمی دهند بدانید بازخواهد کرد . تمامی اطلاعات در ویدئو تائید شده است و هر چیزی که MIR-12 می داند نشان می دهد.

برای پیشرفت تلاشمان، به نظر می رسد ویدئو ها سریعترین راه برای تبادل حجم وسیعی از اطلاعات هستند... من ویدئو های دیگری که اطلاعات بیشتری را فاش می کند منتشر خواهم کرد.

من فهمیدم که MIR-12 تلاش برای یافتن حقیقتی بود که روسیه چندین دهه از همه جهان مخفی نگه می داشت و، از وقتی راهی به این طولانی را طی کردیم، کارهای زیادی انجام شده است. حقیقتی که MIR-12 به دنبالش می رود بزرگتر از من یا هر کس دیگریست. من هم اکنون با گروهی بزرگ از مردم سراسر دنیا در حال کار هستم ولی ما حتی کمک بیشتری لازم داریم، اگر بخواهیم دروغهای روسیه را آشکار کنیم.

MIR-12 به شما احتیاج دارد؛ کمک شما ما را بسوی روشن کردن حقیقت به جهان یک قدم نزدیکتر می کند.

Last edited by havas_1980; 17-05-2009 at 13:30.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Singularity

سازنده: Raven Software
    ناشر: Activision

موتور: Unreal Engine 3

پلتفرم: PlayStation 3 ،Xbox 360 ،PC
    تاریخ انتشار: Jun 29, 2010

ژانر: Science Fiction First-Person Shooter

مود: Multi-Player ،Single-Player
    رسانه ها: Blu-ray Disc ،DVD
    ورودی ها: Gamepad ،Keyboard and Mouse

وب سایت: Singularity-Game.com

سیستم مورد نیاز:
    Minimum

CPU: Intel Dual Core 2.8 GHz or AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4800+ or better
    RAM: 1GB for XP / 2GB for Vista/Windows 7
    HDD: 8GB of uncompressed hard disk space (plus 400 MB for the Windows® swap file and 12 KB free for saved games)
    Video Card: 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c-compliant 256 MB video card and drivers*
    Sound Card: 100% DirectX® 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers
    DirectX: DirectX® 9.0c (Included)
    Other: A 100% Windows® XP/Vista/Windows 7-compatible computer system

* Supported Chipsets for Windows® XP/Vista/Windows 7
    All NVIDIA® GeForce® 8800 GT 256 MB RAM and better chipsets (excluding 9400 cards)
    All ATI Radeon™ x1800 256 MB RAM and better chipsets (excluding X1800 GTO, Radeon HD2400, HD2600, and HD3450)
    Motherboard integrated video chipsets not supported

داستان

در زمان جنگ سرد، سالهای 50-1949، ژوزف استالین رهبر کمونیست شوروی دو ابر سلاح در اختیار داشت... موشک های دور برد و بمب اتم. ولی اگر تیمهای کاری اجباری حتی به ساخت یک موشک قوی که بتواند کلاهک هسته ای حمل کند موفق می شدند، استالین با ایالات متحده و فرماندهی نیروی هوایی اش مواجه می شد. او دانست که برای بالاتر بودن از ایالات متحده نیاز به برتری دیگری دارد که امنیت شوروی را تضمین کند.

پس فرصت کشف عنصر 99، یک ماده ناشناخته ،در جزیره ایی دوردست اطراف Kamchatka Peninsula پیش آمد. عنصر 99 (E99) منبع جدید و امید استاین بود که متاسفانه همین عامل، نوع جدیدی از ریسک آلودگی داشت. اما این ریسک ها از دید استالین قابل قبول بودند و هر چیزی برای پیشرفت شوروی لازم بود. در 21 سپتامبر 1950 که پروژه رو به تکمیل شدن بود و در نقض همه موافقت نامه های امنیتی، یک دانشمند روسی به نام باریساو (Barisov) به طور شخصی دستگاهی را با قدرت E99 فعال کرد که باعث ایجاد یک رویداد مصیبت بار شد و کل جزیره را تحت تاثیر قرار داد. در نتیجه آخرین دستور استاین پیش از مرگش یک دست نوشته بود که کاتورگا-12 را قرنطینه کرد.

صحبت درباره جزیره فراموش شد... تا 2010 - وقتی که گزارشهایی در غرب مبنی بر فعالیت در یک جزیره دوردست سایه روسیه تایید شد. دنیا، کاتورگا-12 را فراموش کرده است. کسی هم راجع به چیزی که ممکن است در این جزیره باشد فکر نمی کند. دنیا نمی خواهد واقعه چرنوبیل دیگر یا بدتری را ببیند... پاسخ آمریکا به این وضع انجام یک پرواز مخفیانه در منطقه است. آنها شناسایی لازم دارند - و احتیاج است که بدانند.

نت رنکو، شخصیت اصلی بازی

در Singularity، شما در نقش نت رنکو (Nate Renko) ظاهر می شوید. یک خلبان شناسایی نیروی هوای ایالات متحده که به طرز اسرارآمیزی هواپیمایش در نزدیکی جزیره کاتورگا-12 (Katorga-12)، در شرق روسیه دچار مشکل شده و به ناچار در جزیره فرود می آید...

گیم پلی

بعد از سقوط هواپیما به زودی با دستگاهی روبه رو می شوید که گیم پلی حول آن می چرخد، دستگاه دستکاری زمان (TMD مخفف Time Manipulation Device). این اختراع شبیه به یک دستکش است که مکانیزمی روی آن قرار دارد و توانایی دستکاری هر چیزی به وسیله E99 را دارد. البته توانایی های دستگاه بر روی هر شی کار نخواهد کرد که باعث شود فکر کنید محیط بازی کاملا قابل تخریب است.

TMD در کل 2 وظیفه عمده را دارد و شما در کل بازی آنها را بکار خواهید برد: اولین مورد اینکه می توان جاذبه هر شی کوچک را دستکاری کرد. به تعریفی دیگر شما می توانید یک شی را نشانه گرفته و به سوی خود بکشید در حالی که در هوا شناور ست و در ادامه می توانید آن شی را سریعا پرت کنید. این عملکرد شبیه به عملکرد اسلحه جاذبه (Gravity Gun) در Half-Life 2 است. پس اگر نارنجکی به سمت شما پرت شود شما می توانید آن را در هوا گرفته و به سمت خود دشمن پرتاب کنید. قابل توجه است که انفجار نارنجک تا زمانی که انرا در اختیار دارید عمل نخواهد کرد و به اصطلاح فریز می باشد.

از طریق به عقب بردن زمان، این پلکان تعمیر می شود.

دومین و پراستفاده ترین وظیفه دستگاه، توانایی های دستکاری زمانست البته نه اینکه کل محیط تغییر کند. شما می توانید کیفیت یک شی را به وسیله عقب برگرداندن یا به جلو بردن زمان تغییر دهید. پس به عنون مثال اگر یک بشکه خراب را بیابید با برگرداندن زمان، آن به حالت اولیه و سالم تبدیل خواهد شد یا با به سرعت جلو بردن زمان، زنگ زده و سپس به یک توده فلزی زنگ خورده تبدیل می شود. اشیا به دفعات قابل تغییر هستند برای مثال می توانید بشکه ای سالم را به حالت له شده تغییر داده، آنرا از یک مسیر تنگ رد کرده و سپس به وضعیت اولیه خود برگردانید تا از آن بعنوان یک سکو برای رسیدن به جای دیگر استفاده کنید. این تغییرات را بر روی حریفان هم می توانید بکار ببرید. استفاده بر روی هر نفر این نتیجه را در بر دارد که آن تبدیل به بچه یا کودک و در وضعیت بدتر تبدیل به اسپرم و تخمک شود. در حالت برعکس یعنی سپری شدن سریع زمان هم باعث می شود که آن در نهایت تبدیل به استخوان و خاک شود.

با به جلو بردن زمان، از سرباز روسی فقط استخوان باقی می ماند.

تعدادی از استفاده های جالب توجه این دستکاری زمان شامل این موارد می شود؛ یک پل فلزی شکسته با استفاده از TMD و برگشت زمان، به وضعیت قدیمی یعنی زمانی که درست بود تبدیل شود و بتوان از آن عبور کرد. بر عکس این قضیه می توان یک صندوق چوبی که تعدادی از دشمنان در پشت آن پوشش گرفته اند را با سپری شدن زمان، تبدیل به صندوق چوبی پوسیده کرد. شما می توانید با گذشت سریع زمان، قفل را پوسیده کرده و در نهایت خرد کنید تا بتوانید از درها عبور کنید یا یک اهرم شکسته را با بازگشت زمان به وضعیت سالم خود تبدیل کنید تا بتوانید با حرکت دادن اهرم، دستگاهی را فعال کنید.

TMD تنها دستگاه شما نیست. مورد دیگری که بعدا آنرا در دسترس خواهید داشت، کرونولایت (Chronolight) است. شما در زمان حال می توانید بوسیله روشن کردن آن، اشیایی را رویت کنید که در گذشته بوده، اما حالا سر جای خود نیستند. مثلا شما می توانید از کرونولایت برای دیدن پیغامهایی استفاده می کنید که قبلا بر روی تخته چوبی نوشته شده بودند ولی هم اکنون پاک شده اند. این پیغامها، راهنمایهایی هستند برای ادامه بازی و یا شکاف داستان را پر می کنند.

نیروهای Spetsnaz درگیر با موجودات Face Ticks

علاوه بر اینکه دشمنان شما، سربازان زمان حال و گذشته هستند، با دشمنان عجیبی هم رو به رو می شوید که جهش یافته بوده و نتیجه وقایع تغییر پذیری زمان در جزیره هستند. برای مثال Face Ticks، حشراتی جهش یافته و بزرگ هستند. آنها ترشحاتی آمیخته با E99 پرتاب می کنند که در صورت برخورد به هر کس باعث برگشت زمان برای آن کس می شود. Zeks، موجودات انسان مانندی هستند که می توانند برای مدت محدودی روح باشند. در این موقع نه می توانند حمله کنند و نه می توان به آنها حمله کرد.

نیروهای Zeks زمانی سربازان روسی بوده اند که به این شکل درآمده اند.

دستکاری زمان یا سفر در بازی را فقط بین این دو سال شاهد هستید؛ 2012 (زمان حاضر در دنیای بازی) و 1950. سفر در زمان و تغییر کلی محیط دست بازیکن نیست بلکه در طول بازی به طور غیر عادی و مرموز، یک حباب انرژی بزرگ در جزیره منفجر می شود و شما به سال 1950 رفته یا بر عکس به سال 2012 باز می گردید. سفر کردن ما بین 2010 و 1950 مراحل را تغییر نمی دهد. شما از همان جایی سر درمی آورید که در سال قبل همان جا بودید. در برخی حالات، تغییرات محیط ممکن است کوچک و در بقیه موارد بزرگ باشد. برای مثال در یکی از صحنه ها شما در اطراف بارانداز ها هستید که یک کشتی نفت کش عظیم در آنجا قرار گرفته است. وقتی شما برای اولین بار در 2010 وارد آنجا می شوید کشتی، ویران و غرق شده. وقتی شما از ایستگاه برقی که در همان نزدیکی قرار دارد برای تقویت توانایی TMD خود استفاده می کنید شاهد یک صحنه بازسازی عظیم خواهید بود. به این صورت که کشتی نفتکش از آب بیرون آمده و در همین بین به زیبای بخشهای خراب شده کشتی به سرعت تعمیر می شود و در نهایت کشتی که به وضعیت سالم برگشته، در سطح آب قرار و امواج اطراف را فرا می گیرد.

پورتال ها، روشی دیگر برای رفت و آمد بین سالهای 1950 و 2010

روش دیگر که شما می توانید در سالها سفر داشته باشید پورتالها یا حفره های زمانی هستند. شما در آن سوی حفره ها یک محیط کاملا متفاوت را نمی بینید، بلکه وضعیت همان محیط را در سال دیگر مشاهده می کنید. برای مثال شما در 2010 وارد یک اتاق بزرگ که تعداد زیادی مخازن گاز مسیر حرکت را سد کرده است، و یک پورتال هم وجود دارد می شوید. با عبور از پورتال به 1950 می روید و مخازن را منفجر می کنید. سپس به 2010 باز می گردید و مشاهده می کنید که مخازنی که راه را سد کرده بودند نابوده شده اند. اما متاسفانه مشکلی دیگر را پیش روی خود می بینید. یک در بسته که برای باز شدن نیاز به برق دارد. پس دوباره به 1950 می روید و دستگاه کنترل در را فعال می کنید سپس به 2010 باز می گردید و راه خود را ادامه می دهید. پس شما در این قسمت با تغییراتی که در گذشته انجام دادید، مسیر حرکت خود را در زمان حال باز کردید.

منبع

Gamespot.com - Singularity Previews
    gamespot.com/pc/action/singularity/news.html

Singularity-Game.com - BackStory
    singularity-game.com
    Last edited by havas_1980; 12-05-2009 at 23:24.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض تمامي اسكرين شات ها

لينكهاي بزرگ نمايي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 13-05-2009 at 01:23.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مرسی هومان جون
    می دونم چقدر برای زدن این تاپیک زحمت کشیدی

ــــــ
    من داستانو کامل نمی دونستم که الان دونستم ! :دي
    اینطور که معلومه آمریکا شروع کرده به ساخت بازی برای شروع جنگ روانی با روسیه ! همش ضد روسیه بود ! :دي

11. 3 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

تبدیل دشمن به کودک! اگر کشته هم بشن احتمالا قبل از ریلیز بازی اشکالاتی ازش بگیرن !

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ممنون Havas جون عجب داستان قوی و جالبی داره ! به نظر میاد یکی از بهترین ها بشه !
    بازی Gameplay خوبی هم داشت و همون قدرت کنترل زمان و سالم کردن یه سری چیزها یا خراب کردنشون !
    در کل به نظر میاد بازیه خوبی بشه ...

14. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

another Stalker ?
    or just a FPS ?

صفحه 1 از 28 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •