من بين اين دوتا گوشي موندم.يه روز ميرم اكسپريا بگيرم ميگن امنيا بهتره روزه بعدش باز برعكس. كيفيت صفحه نمايش امنيا پايين نيست؟ صفحه ي اصلي گوشي خيلي شلوغه تو عكسا ميشه واسش تم گذاشت؟
من بين اين دوتا گوشي موندم.يه روز ميرم اكسپريا بگيرم ميگن امنيا بهتره روزه بعدش باز برعكس. كيفيت صفحه نمايش امنيا پايين نيست؟ صفحه ي اصلي گوشي خيلي شلوغه تو عكسا ميشه واسش تم گذاشت؟
سلام.
باید ببینی نسبت به پولی که میدی کد.م امکانات بیشتری بهت میده.در این مورد تو تاپیکهای زیادی بحث شده با سرچ میتونی پیدا کنی.
i900 امكانات كاربرديتري داره. مثل دوربين بهتر و حافظه داخلي زياد. سرعت بيشتر. ال سي دي بزرگتر. صداي بيشتر تو اسپيكر اينترفيس بهتر براي استفاده از انگشت و....
كيفيت ال سي دي امنيا خوبه ولي اگه كنار x1 بزاريش معلومه كه x1 بهتره. در كل اگه به تنهايي به امنيا نگاه كني كيفيتش پايين نيست.
به نظر من اگه به كيبرد نياز داري و نميتوني از كيبرد مجازي امنيا استفاده كني x1 بگير در غير اينصورت i900
دوست من هم بین يX1 و i900 omina مونده بودم ولی الان دیگه تصمیم گرفتم که omina بگیرم .
چون من به ظاهر گوشی خیلی اهمیت میدم این دو تا گوشی هم تو امکانات تقریبا در یک حد هستند ولی ظاهر omina به نظر من البته یه چیز دیگس .
منم همین مشکلو دارم.اما ایراد امنیا صدای بیخود هندزفریشه.اصلا قابل مقایسه نیسسسسسسسسسسسسست با بقیه.
دوست عزیز نصف کسایی که x1 میگیرن فقط به خاطر ظاهرشه!
به نظر من تنها ضعف امنیا فقط ظاهرشه
شما بهتره بری چند تا از فیلمای x1 تو youtube ببینی بعد مطمئنم نظرت عوض میشه![]()
سلام.
البته ظاهر که سلیقه ای هست اما اینکه گفتید هردو تقریبا" امکاناتشون یکیه یکم بی انصافی کردید .
شما 16 گیگ مموری (که خودش قیمتش حدود 105 هزار تومنه )(یک مموری 16 گیگ)دوربین 5 مگا پیکسل داشتن شتاب سنج و موارد دیگه رو نادیده گرفتید در مورد امنیا.
این دوستمون که تاپیک رو زده اشاره ای به دوربین و حافظه گوشی نکرده .
منم نظرم رو با توجه به درخواست ایشون از نظر نرم افزاری گفتم .
وگرنه منم حرف شما رو قبول دارم.
Last edited by soranstar; 13-05-2009 at 12:05.
نصف دیگشونم به خاطر ظاهرش نمیگیرن .
ظاهر گوشی سلیقه ایه .
الان اینو بگم شاید براتون عجیب باشه که من یکی از دلایلی که از i900 خوشم میاد اینه که صفحه کلید خارجی نداره .
در حالی که خیلیها بهش ایراد و نقص میگن.
آمنیا: 23 گرم وزن کمتر - 4.5 میلیمتر ضخامت کمتر - خافظه داخلی 8و16 گیگ - دوربین عکاسی بهتر - 0.2 اینچ صفحه نمایش بزرگتر - دید بهتر صفحه نمایش زیر نور مستقیم.
X1: رزولیشن بیشر صفحه نمایش - فیلمبرداری بهتر - جک 3.5 میلیمتر هندزفری - صفحه نمایش حساس تر - صفحه کلید QWERTY.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)