تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 46

نام تاپيک: لطفا منو تو خرید یه دوربین فیلمبرداری HD کمک کنید. یه خورده عجله دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14 لطفا منو تو خرید یه دوربین فیلمبرداری HD کمک کنید. یه خورده عجله دارم.

سلام به همه

یه بنده خدایی واسه من میخواد از انگلیس دوربین فیلمبرداری HD بیاره اما چون خودش هم وارد نیست به من گفته تا مدل انتخاب کنم. من یه چندتا مدل دیدم ولی اصولا بنده هم ناوارد تر از اون هستم و تا حالا با با هندی کم دیجیتال کار نکردم. من مدلهایی رو که انتخاب کردم با لینک مربوطه اینجا میزارم. لطف کنید بگید کدوم بهتره؟

Sony HDR-CX11E

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Sony HDR-TG3E

کد:
    Cannon FS200

کد:
    Cannon FS11 or FS100 این دوتا دقیقا عین هم هستند فقط فرقشون توی مموری هاشونه

کد:
    اگه واستون باز کردن لینکها زحمته بگید تا تمام جزییات و مشخصات را همینجا بزارم.

اگه خودتون هم مدلی میشناسید که از اینها قطعا بهتره لطفا حتما به من بگید. فقط یه چندتا مطلب رو درمورد درخواست من بدونید. اولا من دنبال هندی کم هارد دار نمیگردم و فقط مموری دار میخوام البته اگه مموری هم بصورت اینترنال نداشته باشه مهم نیست. دوم اینکه کیفیت خیلی واسم مهمه. من یه ال سی دی 52 دارم که درنهایت این فیلمها رو میخوام اونتو نگاه کنم پس کیفیت بی نهایت مهمه.

ممنون

2. این کاربر از darkburgundy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اول از همه بهت تبریک میگم چون 1. انتخابای خوبی داشتی 2. من از کسایی که میخوان دوربین بخرن خوشم میاد
    من سه تا پیشنهاد واست دارم اولا که کاری ندارم کدوم دوربین مموریش چقدره و وزنش چقدره و روی کاغذ چقدر از اون یکی قویتره من فقط بر اساس کیفیت تصویر سه تا مدل رو بهت پیشنهاد میکنم:
    به ترتیب قیمت از ارزونترین به گرونترین:

Sony Handycam HDR-XR520

Panasonic HDC-HS300

Canon LEGRIA HF S10

هر سه تاشونم عالی هستن یعنی نمیتونی بگی کدوم از کدوم بهتره.

در آخر این متن رو از یه سایت برات اینجا نقل و قول میکنم:
    The top models from Canon, Panasonic and Sony are all masterful products. Canon's LEGRIA HF S10 is currently too expensive, but the Panasonic HDC-HS300 and Sony HDR-X520 are similarly priced and much harder to distinguish. The Panasonic's full-sized accessory shoe, lens ring and greater manual control give it the edge for features, but the Sony just shades image quality in low light and includes masses more storage. If you're a serious hobbyist or semi-pro, the Panasonic should be your first choice. But if you just want to shoot great video and not fiddle with settings too much, Sony's HDR-XR520 is a valid contender
    .
    منبع:
    کد:
    Last edited by *Alucard*; 11-05-2009 at 01:54.

4. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام به همه

یه بنده خدایی واسه من میخواد از انگلیس دوربین فیلمبرداری HD بیاره اما چون خودش هم وارد نیست به من گفته تا مدل انتخاب کنم. من یه چندتا مدل دیدم ولی اصولا بنده هم ناوارد تر از اون هستم و تا حالا با با هندی کم دیجیتال کار نکردم. من مدلهایی رو که انتخاب کردم با لینک مربوطه اینجا میزارم. لطف کنید بگید کدوم بهتره؟

Sony HDR-CX11E

کد:
    Sony HDR-TG3E

کد:
    Cannon FS200

کد:
    Cannon FS11 or FS100 این دوتا دقیقا عین هم هستند فقط فرقشون توی مموری هاشونه

کد:
    اگه واستون باز کردن لینکها زحمته بگید تا تمام جزییات و مشخصات را همینجا بزارم.

اگه خودتون هم مدلی میشناسید که از اینها قطعا بهتره لطفا حتما به من بگید. فقط یه چندتا مطلب رو درمورد درخواست من بدونید. اولا من دنبال هندی کم هارد دار نمیگردم و فقط مموری دار میخوام البته اگه مموری هم بصورت اینترنال نداشته باشه مهم نیست. دوم اینکه کیفیت خیلی واسم مهمه. من یه ال سی دی 52 دارم که درنهایت این فیلمها رو میخوام اونتو نگاه کنم پس کیفیت بی نهایت مهمه.

ممنون
    دوست من... من هم بهت تبریک می گم. سونی همیشه بیشتر چیزهاش شاهکار از آب در میاد!

ازونجایی که من تنبلم و اینترنتم هم ذغالیه ، حوصله باز کردن لینک هایی رو که گذاشتی ندارم. اما چند نکته رو بهت یاد آور میشم که در بروشور سونی ویژه نوروز 87 دیده بودم (الان در دسترس نیست؛ وگرنه دقیق بهت می گفتم چه مدلی بگیر!):

1. دوربینت حداقل توانایی عکس برداری با کیفیت 6.1 مگاپیکسل رو داشته باشه
    2. توانایی فیلم برداری به صورت Full HD ( یعنی در اندازه 1920x 1280) رو داشته باشه
    3. ترجیحا هارد دیسک دار بگیر. چون فیلم با کیفیت بی اندازه بالایی ضبط می شه، باید فضای کافی در اختیار داشته باشی. (حداقل هارد دیسک 40 گیگابایت باشه)
    4. توانایی ضبط صدا به شکل 5.1 کانال دالبی رو داشته باشه.
    5. حداقل توانایی بزرگنمایی به صورت 10 برابر اپتیکال و 20 برابر دیجیتال رو داشته باشه.

پارسال، در نمایشگاه کالاهای کامپیوتری و صوتی و تصویری که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزار شده بود، شرکت سونی یه دوربین هندیکم تازه معرفی کرده بود که افزون بر این چیزایی که گفتم، توانایی عکس برداری با فرمان صوتی رو هم داشت

برای نمونه: یارو به محض این که می گفت ** چیک **، دوربین عکس می انداخت

باز هم پرسشی بود، من و دیگر بر و بچز گل این تالار، در خدمتتیم

6. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با عرض سلام به همه بچه های خوبی که تو این سایت فعالیت میکنن من اولین پستمو تو این سایت میزنم داشتم اتفاقی از این انجمن دیدن میکردم دیدم شاید بتونم کمکی بکنم.
    من مدت 10 سال هست که فیلمبرداری میکنم این چیزی که میگم تجربه شخصیم هست با دوربینهایی که تا به حال دستم اومده و یا خودم داشتم .
    تجربه به من ثابت کرده که canon معمولا بهترین دوربینهارو میسازه چون هم تو محیطهای indoor خوب فیلمبرداری میکنه هم تو محیطهای out door سونی خوب هست ولی هیچ وقت کیفیت و دقت رنگش به canon و panasonic نمیرسه panasonic خیلی دوربینهای خوبی میسازه به خصوص این مدل های آخرش خیلی با کیفیت هستن مشکلش اینه که تو نور کم به خوبی canon و sony نیست ولی در عوض اگر نور کافی باشه خیلی شفاش و با جزئیات فیلم میگیره.
    sony دوربینهای بی دردسری داره یعنی اینکه به درد آدمای آماتور خیلی میخوره ولی تو محیطهای بیرون خونه و جاهایی که سریع باید فیلم برداری بشه یه مقدار فلو میکنه یا تار میشه ولی واسه فیلم برداری تو خونه و واسه کسی که حوصله و اطلاعات کافی در مورد فیلم برداری نداره ایده آله.
    دوربینهای canon و panasonic یه قابلیت جالب هم تو صدا برداری دارن که به نظر من تو panasonic یه مقدار بهتر کار شده اونم زوم صدا هست یعنی شما رو صورت هر کی فوکاس میکنی میکروفن دوربین هم به طور اتوماتیک رو صدای او شخص فوکاس میکنه که خیلی به درد بخور هست.
    موفق باشید.

8. 5 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

هرچی میگیرید، پاناسونیک نگیرید...

10. 2 کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من اصلا سونی نخر چون پول الکی واسه تبلیغات بیخودی میدی یه مشت آدم کم اطلاع پلی استیشن بازم هستن که این قضیه بدجوری رو ضمیر ناخودآگاهشون تاثیر گذاشته من خودم تجربه داشتم.
    الان المپیک رو 20 ساله دارن با دوربینای پاناسونیک فیلم برداری میکنن جام جهانی رو با دوربینای فیلیپس و پاناسونیک و کانن.
    Last edited by Terry Bogard; 11-05-2009 at 15:20.

12. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

دوربین‏های هندی‎کم با دوربین حرفه‏ای قابل مقایسه نیستند.

من خودم پاناسونیک دارم و بر اساس تجربه خودم و مقایسه با سایر برند‏ها این نظر رو دادم. انتخاب با شماست...

14. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از همه عزیزانی که تو این تاپیک به من راهنمایی دادن کمال تشکر را دارم. نظرات شما بسیار مفید بود و اثر بسیار مثبتی در تصمیم گیری من داشت. بازهم ممنون.

16. 2 کاربر از darkburgundy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوربین‏های هندی‎کم با دوربین حرفه‏ای قابل مقایسه نیستند.

من خودم پاناسونیک دارم و بر اساس تجربه خودم و مقایسه با سایر برند‏ها این نظر رو دادم. انتخاب با شماست...
    اتفاقا منم خودم سونی دارم بر اساس تجربه میگم که دوربین 1 میلیونی سونی کیفیتش در حد دوربین 500 هزار تومنی برندهای دیگس اتفاقا قیمت اصلیشم همونه فقط پول تبلیغاتشو از ملت بدبخت میگیره به نظر من دوربینای سامسونگ بهتر از سونیه دیگه چی برسه به بقیه برندا.
    Last edited by Terry Bogard; 12-05-2009 at 00:57.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

به نظر من حرف آقای terry bogrd و حرف آقای grand جفتشون غیر منطقی هست چون معلوم نیست کدوم مدل از این دوربینهایی که شما دوتا دوست عزیز منظورتون هست و ازش راضی نیستین رو با کدوم دوربین و از چه برندی مقایسه میکنید!!, طبیعی هست که هیچ وقت نمیشه یه دوربین 300 هزار تومنی از یه برند رو با یه دوربین 500 هزار تومنی از یه برند دیگه مقایسه کرد اونم راجب دوتا برند مثل سونی و پاناسونیک که قیمتهای تقریبا یکسانی برای مدلهای با امکانات یکسانشون در نظر میگیرن.
    من با پست اون دوستمون جناب sacrament بیشتر موافقم.
    Last edited by *Alucard*; 12-05-2009 at 01:24.

19. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •