تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: هدفون چی بخرم؟؟؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

9 هدفون چی بخرم؟؟؟

سلام دوستان من دنبال یه هدفون خوب میگردم که بتونه باس زییادی رو ساپورت کنه و بقیه مسایل!
    پول مهم نیست ! ا
    بعد اینکه اصلا چه برند هایی بهترین هدفون ها رو میزنن تا بعد مدلش رو انتخاب کنم
    پیشاپیش ممنون از کمکتون!
    سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    MAASHHAD

پيش فرض

کریتیو مدل ep630
    سونی32lp

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

منم یکی میخام که مقاوم باشه.
    باس و ... هم نمیخام. نشکنه و گوش رو اذیت نکنه.
    یعنی لاله گوش رو فشار نیاره بهش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سونی میتونه آرزوهاتو براورده کنه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین هدفون حرفه ای موجود در بازار ، کریتیو مدلی که داخل حفره گوش میره. از همه لحاظ بهترینه . جنس سیم ، باس و کیفیت و .... . من 17-18 تومن از نمایندگی کریتیو گرفتم . تهران . تقاطع حافظ ولی عصر مجتمع رایانه ایران . ط 1 روبروی پله برقی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان من دنبال یه هدفون خوب میگردم که بتونه باس زییادی رو ساپورت کنه و بقیه مسایل!
    پول مهم نیست ! ا
    بعد اینکه اصلا چه برند هایی بهترین هدفون ها رو میزنن تا بعد مدلش رو انتخاب کنم
    پیشاپیش ممنون از کمکتون!
    سپاس
    این که میگین پول مهم نیست یعنی چی دقیقا؟ یعنی تا 400 هزار تومن میتونین پول بدین؟ یه بودجه ای مشخص کنین.

مساله ی بعدی اینجاست که شما نگفتی چه مدل هدفونی میخوای. فول سایز میخوای یا توگوشی؟

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین هدفون حرفه ای موجود در بازار ، کریتیو مدلی که داخل حفره گوش میره. از همه لحاظ بهترینه . جنس سیم ، باس و کیفیت و .... . من 17-18 تومن از نمایندگی کریتیو گرفتم . تهران . تقاطع حافظ ولی عصر مجتمع رایانه ایران . ط 1 روبروی پله برقی
    نفرمایید قربون شما من برم پس هدفونای مارکای دیگه که از 100 تومن تا 400 -500 تومن هست تو بازارم هست اونا چین؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

1. بهترین هدفون حرفه ای موجود در بازار 500 هزار تومن قیمت داره که کریتیو اصلا در اون حد کار نمیکنه.
    2. هدفون های کریتیو که داخل گوش فرو میرن هزار مدلن. خواهشا اطلاعات کامل بدین.
    3. این که میگین جنس سیم (فکر کنم منظورتون مدل EP-630 باشه) خیلی خوبه. من خودم تا حالا 2 بار EP-630 داشتم هر دو بار سیمش خراب شد صدای یک طرف قطع شد.

امیدوارم ناراحت نشده باشین ولی خب وقتی میخوایم به یه نفر اطلاعات بدیم بهتره درست و کامل باشه. خیلی ممنون.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

باسلام همه میکن اونایی که توش میره خوبه ولی من تاحالا از اونا استفاده نکردم نمیدونم چه جوری هست یه توضیحی دربارش بدید همچنین اینکه ایا با هدفون های معمولی چه فرقی میکنه فکر کنم بهتر باشه؟
    ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باسلام همه میکن اونایی که توش میره خوبه ولی من تاحالا از اونا استفاده نکردم نمیدونم چه جوری هست یه توضیحی دربارش بدید همچنین اینکه ایا با هدفون های معمولی چه فرقی میکنه فکر کنم بهتر باشه؟
    ممنون
    مدلهایی که توی گوش فرو میره اصطلاحاً in ear نام دارن ... قیمتشون هم حدود 15 تومن به بالاس ... توجه کن که هرکسی با فرو رفتن یه قطعه توی گوشش راحت نیست و اگه شما هم احساس می کنی که جزو این دسته از آدمهایی می تونی هدفونهای معمولی بگیری ... بهرحال سونی و creative دامنه قیمت های پایین تر رو خوب پوشش میدن (و فیلیپس) ... بسته به بودجه ات و اینکه تا حالا هدفون گرون خریدی یا نه (منظورم از گرون یعنی بالای 15 تومن - که اصولاً میشه ارزون! - اما من زاویه دید کاربرهای داخلی رو دارم میگم) میشه پیشنهادهای متنوعی کرد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •