سلام
من مي خواستم از قطعات يك فيلم عكس بگيرم با k-lite mega codec امتحان كردم گزينه ي Capture آن خاموش است آيا برنامه ي ديگري هم وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من مي خواستم از قطعات يك فيلم عكس بگيرم با k-lite mega codec امتحان كردم گزينه ي Capture آن خاموش است آيا برنامه ي ديگري هم وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
به نظر من این برنامه حرف نداره خیلی با حاله KMPlayer
سلام دوست عزيز. شما ميتونيد از نرم افزار vcd cutter استفاده كنيد. در هنگام پخش فيلم توسط اين نرم افزار يك ايكن در منوي پايين نرم افزار به شكل دوربين عكاسي ظاهر ميشه كه با كليك بر روي اون شما ميتونيد از لحظات حساس فيلم خودتون عكس برداري كنيد.موفق باشيد.![]()
بهترین برنامه برای عکس گرفتم از صفحه نمایش و فیلم و ...برنامه FastStone capture میباشد. در گوگل جیتجو و دانلود کنید.
حجمش هم خیلی کمه!
اگه مشکل شما فقط عکس گرفتن از فیلم هست و نه صفحه کامپیوترت، خیلی از برنامه ها و پلیر های معمولی این کار رو می کنن. پاور دی وی دی برای این کار یه گزینه ی مخصوص داره. اما تو ویندوز مدیا پلیر خودمون هم می شه. درست یادم نیست. فکر کنم باید کنترل رو با I نگه می داشتی.
تو پاور دی وی دی اگه از اون دکمه هه که عکس یه دور بین داره استفاده کنی عکسه خودش تو my document سیو می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)