نورتون خوبه يا نه ما كه نفهميديم يكي انتي ويروس خوب پس معرفي كنه
نورتون خوبه يا نه ما كه نفهميديم يكي انتي ويروس خوب پس معرفي كنه
دوست عزيز ، من نورتون ، مك آفي و پي سي سيلين و پاندا رو تا حالا امتحان كردم. از نورتون هيچ مشكلي نديدم بشرطي كه پك كامل و Pro اون رو كه شامل Internet Security هم هست نصب كني.(اگر اشكالي داشت كه جزو 2 ويروس كش مطرح و پركاربرد دنيا نمي بود) اما به هر حال بايد پذيرفت كه هر ويروس كشي هر قدر هم قدرتمند نقاط كوري هم ممكنه داشته باشه .
در كنار هر آنتي ويروسي ، يكAnti Spyware و Anti Adware لازم داري.
![]()
Last edited by FARID_R; 11-02-2006 at 06:15.
ببین من نیمخوام مثل اکثر تاپیک ها طرف داری بیخود کنم من یک سال از عمرم رو ویروس بازی کردم طی آزمایشهایی که کردم آنتی ویروس کسپر اسکای و ناد32 خوب جواب داد اما طبق گفته فرید عزیز اگه نسخه کامل و ارجینال این برنامه رو داشته باشی فکر میکنم خوب جواب بده اما خودم آنتی ویروس کسپر رو استفاده میکنمب به علتهای مختلف ...
سلام
هر كس يه ويروسيابي رئ انتخاب ميكنه بنا به دلايلي كه براي خودش داره حالا نورتون به نظرم يكم زياد حافظه رو اشغال ميكنه و كند ميباشد من شخصا از اواست استفاده ميكنم
همه ويرس يابها خوبند به شرطي كه آژديت باشند
مك نورتون: ويروس ها چيزي جز كدهاي مخرب نميباشند
يا حق
ضمن احترام به طرفداران نورتون
باید بگم که من با اکثر آنتی ویروس های معروف کار کردم (نورتون و مک اقی و پاندا و .....)
اما در مورد نورتون باید بگم که چند ایراد اساسی داره
1- سرعت را خیلی پایین میاره
2- خیلی دیر آپدیت میشه
3- قدرت نداره که ویروسهارا شناسایی و از بین برره (من اون زمانی که از این استفاده میکردم با اینکه کاملا به روز بود اما نمیتونست هیچ ویروسی رو کامپیوترم را شناسایی کنه در حالی که وقتی از آنتی ویروس NOD32 استفاده كردم بدون اينكه اونرا آپديت كنم نزديك 200 فايل ويروسي رو كامپيوترم پيدا كرد.)
4- من با اين انتي ويروس دو بار تمام اطلاعات هاردم را از دست دادم!!!!!!!
باز هم ميگوييد نورتون خوبه؟
اما من الان از كارسپسكاي استفاده ميكنم
1- سرعت بالا
2- خيلي سريع آپديت ميشه (هر 2 يا 3 ساعت يكبار!!!!!)
3- قدرت خيلي بالا قادر به شناسايي بيش از 170000 ويروس
4- تاحالا كه به مشكلي با اون پيدا نكردم
پس به شما هم پيشنهاد ميكنم كه از كارسپسكاي استفاده كنيد( كافيه يكبار استفاده كني عاشقش ميشي)
![]()
متاسفانه تو انجمن از هر 500 نفر شايد يك نفر طرفدار نورتون باشه كه يكيشون منم.نوشته شده توسط mehdi_vsgh
مورد شماره 2 كه گفتيد دير آپديت ميشه اصلا درست نيست.اتفاقا نورتون يكي از بهترين و باكلاس ترين و منظم ترين آپديت ها رو داره.
ولي در مورد گرفتن سرعت سيستم و كند بودن در شناسايي ويروسها با شما موافقم.البته تو نسخه 2006 انصافا وضعيتش بهتر شده.
به هر حال بايد به دوستمون بگم كه نورتون بد نيست.لااقل مثل كسپر اسكاي دقيقه به دقيقه نسخه بتا و آزمايشي بيرون نميده تا كاربران را طعمه قرار بده و بدين طريق باگ هاي آنتي ويروس را برطرف كنه.(خيلي زيركانه ست)
ولي شخصا كسپر را قبولش دارم.ولي به دلايل مرموزي مجبور شدم پاكش كنم.
عزيز اگه سي پي يو فول كش داري نورتون انتخاب شماره 1 هستش
در غير اين صورت همون مك آفي
نورتون عاليه در صورتي كه سيستم امكاناته لازم رو داشته باشه
حرف اقا فريد هم كاملآ درسته .![]()
سلامنوشته شده توسط Batman1
كاملا درست فرمودند و در نسخه 2006 خيلي بهتر شده.
در مورد گزينه 1 اگر سيستم درست و حسابي باشه سرعتش كم نمي شه .
از كجا معلوم كه اين پيغامهايي كه آنت ويروسهاي ديگه در مورد پيدا كردن ويروس مي دن درست باشه .نورتون نتونه چيزي پيدا كنه بعد اين NOD32 بياد 200 تا پيدا كنه خيلي عجيب مي زنه!!!
اگر بازم مشكل داشتيد اينم خوبه Symantec Antivirus من كه ازش رازي هستم.
موفق و موئد باشيد
با این همه به نظر من نورتون به هیچ عنوان آنتی ویروس خوبی نیست.
شما که تا به حال به بلای من دچار نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( و گرنه حرف من را بهتر میفهمیدید) (از خودم نمیگم این حرف خیلی هاست که به بلای من دچار شدند)
در مورد آپدید شدن آیا نورتون هر روز آپدیت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (یا هر چند هفته یکبار؟؟؟؟؟؟؟) من که یادمه حدود دو هفته رو سیستمم نصب بود و فقط یکبار آپدیت کرد.
بعدش وقتی آپدیت میکنه یه دفعه 4 یا 5 مگابایت را باهم دانلود میکنه که باعث میشه سرعت اینترنت خیلی پایین بیاید
ضمننا من هروقت نورتون رو سیستمم نصب بود ویندوزم بیش از 2 یا 3 هفته دووم نیمی آورد
راستی مگه نورتون نسخه بتا نمیده همین نسخه 2006 که یادمه یکی دو نسخه بتا داد بیرون. (به نظر من نسخه آزمایشی هم خیلی خوبه به این ترتیب اشکالات برنامه از بین خواهد رفت)
به هر حال هرکی یه نظری داره و نمیشه نظر خدمون را به کسی تحمیل کنیم!!!!!!!!!!![]()
Last edited by mehdi_vsgh; 11-02-2006 at 16:58. دليل: به دلیلی مهم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)