با سلام خدمت دوستان
درایو ویندوزم 10 گیگ هست که وقتی روی ویندوز XP هر نرم افزاری که نصب می کنم ، با اینکه درایو دیگری را بهشون می دم مقدار قابل توجهی از فضای درایو ویندوز را هم می گیره و پر می شه.ویروس هم ندارم. مشکل کجاست؟
با سلام خدمت دوستان
درایو ویندوزم 10 گیگ هست که وقتی روی ویندوز XP هر نرم افزاری که نصب می کنم ، با اینکه درایو دیگری را بهشون می دم مقدار قابل توجهی از فضای درایو ویندوز را هم می گیره و پر می شه.ویروس هم ندارم. مشکل کجاست؟
شما
virtual memory
ویندوزت رو زیاد نکردی؟
نه زیاد نکردم. همون پیش فرض ویندوزه. البته چون من 2 گیگ رم دارم ، 2046-4092 می زنه.![]()
سلام
سیستم من هم یه چیزی تو همین مایه هایه . درایو c پوشه
document and settings > all users
حدود ۵.۵ گیگ حجم داره ولی داخل اون پوشه که میشم و روی پوشه های داخلش کلیک که می کنم کلا ۱ گیگ هم برنامه وجود نداره !!!
سلام.
فلدر Temp واقع در
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp
رو چک کنید و فایل های درونش رو پاک کنید. نکته: C درایو ویندوز فرض شده و User نام کاربریتون هست.
در ضمن اگر برنامه های حجیمی مثلا برنامه نویسی و مهندسی منظورتون هست, خودشون حجم زیادی اطلاعات رو در درایو ویندوز علاوه بر درایو مقصد قرار میدن.
يه فولدر مخفي به نام system volume information هست. اطلاعات داخلش رو پاك كن.
معمولا حدود 700 مگ ظرفيت داره.
مشکل دوستمون sh_k_1 رو منم دارم.temp رو چک کردم چیز خاصی نداشت و system volume information را هم پیدا نکردم . کمک کنید![]()
سلام دوستان عزیز
ه فولدر مخفي به نام system volume information هست. اطلاعات داخلش رو پاك كن.
معمولا حدود 700 مگ ظرفيت داره.یه سر به اینجا بزنید ایشالا مشکل حل میشهمشکل دوستمون sh_k_1 رو منم دارم.temp رو چک کردم چیز خاصی نداشت و system volume information را هم پیدا نکردم . کمک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mkIANI_en; 11-05-2009 at 10:25. دليل: لینک اشتباه
این لینک که زیاد ربطی به مشکلمون نداشت!؟
این لینک که زیاد ربطی به مشکلمون نداشت!؟ اره منم پیگیر شدم به همین حرفت رسیدم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)