تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: همچین وسیله ای وجود داره ؟

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض همچین وسیله ای وجود داره ؟

من دنبال دستگاهی میگردم که عناصر ماکروی مورد نیاز گیاه رو اندازه بگیره مثلا فسفر - پتاس - گوگرد - کلسیم - ازت و . . . همچین چیزی وجود داره ؟

داره خودمونی میشه green house's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

با سلام

در سیستم هیدروپونیک از دستگاههای آنالیزور استفاده می شود این دستگاهها به مخازن محلولهای استوک یا پایه

که با غلظت بالا و میزان مشخص از هر عنصر آماده شده متصل است و با برنامه های خاصی که به دستگاه داده

میشود میزان خاصی از هر محلول را وارد دستگاه کرده و EC و PH و غلظت عناصر را ثابت نگه می دارد و همچنین در

سیستم بسته محلول برگشتی از سیستم را آنالیز کرده و تغییرات لازم را در آن اعمال کرده و دوباره وارد سیستم می

کند .

این هم کاتالوگ معرفی یک نمونه از این دستگاهها که وارد ایران شده و البته گران قیمت است .
    [
    ]
    Last edited by green house; 07-05-2009 at 22:58.

3. 2 کاربر از green house بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

greenhouse دوست گرامي و عزيز من ، هميشه با پاسخهاي جامع و كاملشون ديگه جاي هيچ بحثي رو باقي نميگذارن . خدا حفظت كنه جوون

اما در آزمايشگاههاي خاكشناسي كه ما نمونه خاكها رو به اونجا ميفرستيم ، براي هر زراعت مثلا پنبه يا گندم يا جو و ذرت و.... با توجه به نتيجه هر كدام از نمونه ها و نوع محصولي كه قراره كشت بشه ، يه توصيه خاص را براي ميزان مصرف هر كدوم از عناصر ماكرو توصيه ميكنند . حالا ملاك اونها چيه ، نميدونم . شايد بد نباشه تا به يكي از اونها هم سري بزنيد.

5. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نمیدونم باور میکنید یا نه ولی من دقیقا شکل بالا رو البته یکم پیشرفته تر روی یه کاغذ طراحی کرده بودم و دنبال انجام همچین سیستمی بودم که متاسفانه قبلا طراحی شده

اما در آزمايشگاههاي خاكشناسي كه ما نمونه خاكها رو به اونجا ميفرستيم ، براي هر زراعت مثلا پنبه يا گندم يا جو و ذرت و.... با توجه به نتيجه هر كدام از نمونه ها و نوع محصولي كه قراره كشت بشه ، يه توصيه خاص را براي ميزان مصرف هر كدوم از عناصر ماكرو توصيه ميكنند . حالا ملاك اونها چيه ، نميدونم . شايد بد نباشه تا به يكي از اونها هم سري بزنيد.
    بر اساس نیازهای گیاه و کمبود یا وجود زیادی یه عنصر توی نمونه ی خاکتون به شما توصیه استفاده از مقادیر مختلفی از عناصر میشه
    Last edited by moslem.b; 09-05-2009 at 12:43.

7. 2 کاربر از moslem.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

نمیدونم باور میکنید یا نه ولی من دقیقا شکل بالا رو البته یکم پیشرفته تر روی یه کاغذ طراحی کرده بودم و دنبال انجام همچین سیستمی بودم که متاسفانه قبلا طراحی شده
    شما می تونید همین رو درست کنید ولی جوری که قیمتش کمتر باشه و ساختار ساده تری داشته باشه .
    ا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •