من دنبال دستگاهی میگردم که عناصر ماکروی مورد نیاز گیاه رو اندازه بگیره مثلا فسفر - پتاس - گوگرد - کلسیم - ازت و . . . همچین چیزی وجود داره ؟
من دنبال دستگاهی میگردم که عناصر ماکروی مورد نیاز گیاه رو اندازه بگیره مثلا فسفر - پتاس - گوگرد - کلسیم - ازت و . . . همچین چیزی وجود داره ؟
با سلام
در سیستم هیدروپونیک از دستگاههای آنالیزور استفاده می شود این دستگاهها به مخازن محلولهای استوک یا پایه
که با غلظت بالا و میزان مشخص از هر عنصر آماده شده متصل است و با برنامه های خاصی که به دستگاه داده
میشود میزان خاصی از هر محلول را وارد دستگاه کرده و EC و PH و غلظت عناصر را ثابت نگه می دارد و همچنین در
سیستم بسته محلول برگشتی از سیستم را آنالیز کرده و تغییرات لازم را در آن اعمال کرده و دوباره وارد سیستم می
کند .
این هم کاتالوگ معرفی یک نمونه از این دستگاهها که وارد ایران شده و البته گران قیمت است .
[
]
Last edited by green house; 07-05-2009 at 22:58.
greenhouse دوست گرامي و عزيز من ، هميشه با پاسخهاي جامع و كاملشون ديگه جاي هيچ بحثي رو باقي نميگذارن . خدا حفظت كنه جوون
اما در آزمايشگاههاي خاكشناسي كه ما نمونه خاكها رو به اونجا ميفرستيم ، براي هر زراعت مثلا پنبه يا گندم يا جو و ذرت و.... با توجه به نتيجه هر كدام از نمونه ها و نوع محصولي كه قراره كشت بشه ، يه توصيه خاص را براي ميزان مصرف هر كدوم از عناصر ماكرو توصيه ميكنند . حالا ملاك اونها چيه ، نميدونم . شايد بد نباشه تا به يكي از اونها هم سري بزنيد.
نمیدونم باور میکنید یا نه ولی من دقیقا شکل بالا رو البته یکم پیشرفته تر روی یه کاغذ طراحی کرده بودم و دنبال انجام همچین سیستمی بودم که متاسفانه قبلا طراحی شده
بر اساس نیازهای گیاه و کمبود یا وجود زیادی یه عنصر توی نمونه ی خاکتون به شما توصیه استفاده از مقادیر مختلفی از عناصر میشه
Last edited by moslem.b; 09-05-2009 at 12:43.
شما می تونید همین رو درست کنید ولی جوری که قیمتش کمتر باشه و ساختار ساده تری داشته باشه .نمیدونم باور میکنید یا نه ولی من دقیقا شکل بالا رو البته یکم پیشرفته تر روی یه کاغذ طراحی کرده بودم و دنبال انجام همچین سیستمی بودم که متاسفانه قبلا طراحی شده
ا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)