تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مادربوردهای با دو کارت شبکه

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض مادربوردهای با دو کارت شبکه

سلام دوستان. خسته نباشید. حتما دیدید که برخی مادربوردهای جدید 2 کارت شبکه آنبورد دارند. و قابلیت اینو دارند که از هر دو کارت شبکه ها استفاده بشه. یه جایی خوندم که میشه این کارتهای شبکه رو طوری تنظیم کرد که با هم بصورت موازی کار کنند (نه به صورت پشتیبان... back up نه) و مثلا اگه سرعت کارت شبکه 1000 باشه با این قابلیت تقریبا د وبرابر میشه. حالا می خواستم بدونم که چطوری این کار انجام میشه و چطوری باید تنظیم بشه... (در مورد آدرس IP هم توضیح بدین لطفا که چطوری میشه>؟)

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

از دوستان-مدیران-همکاران کسی نیست به این مورد برخورد کرده باشه؟ کسی نیست؟؟؟؟؟ هل من ناصر ینصرنی

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشید. حتما دیدید که برخی مادربوردهای جدید 2 کارت شبکه آنبورد دارند. و قابلیت اینو دارند که از هر دو کارت شبکه ها استفاده بشه. یه جایی خوندم که میشه این کارتهای شبکه رو طوری تنظیم کرد که با هم بصورت موازی کار کنند (نه به صورت پشتیبان... back up نه) و مثلا اگه سرعت کارت شبکه 1000 باشه با این قابلیت تقریبا د وبرابر میشه. حالا می خواستم بدونم که چطوری این کار انجام میشه و چطوری باید تنظیم بشه... (در مورد آدرس IP هم توضیح بدین لطفا که چطوری میشه>؟)
    از دوستان-مدیران-همکاران کسی نیست به این مورد برخورد کرده باشه؟ کسی نیست؟؟؟؟؟ هل من ناصر ینصرنی
    دوست من سلام

من به خوبی متوجه منظور شما شدم
    یک سوال پیش میاد
    از سیستمی که دوال لن هستش برای چه کاری میخواهید استفاده کنید که نیاز به ترکیب دارید؟
    به عبارت ساده تر این سیستم چه نقشی رو بازی میکنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام. ممنون. برای DC. البته خیلی نیاز نیست که سرعت بالاتری داشته باشن. فعلا راضی هستند. ولی من برای اطلاعات خودم می خواستم بدونم که چطوریه قضیه؟ شما به این مورد برخوردکردی؟

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام. ممنون. برای DC. البته خیلی نیاز نیست که سرعت بالاتری داشته باشن. فعلا راضی هستند. ولی من برای اطلاعات خودم می خواستم بدونم که چطوریه قضیه؟ شما به این مورد برخوردکردی؟
    دوست من
    کلا در این حالت ترکیب معنی نمیده
    بهترین راهکار انجام round robin بین 2 کارت شبکه هستش.
    در DC اگر راند روبین فعال باشه بطور اتوماتیک راندروبین بین 2 اینترفیس انجام میشه اما در موارد دیگه مثل DNS روش تفاوت داره.
    در این موارد باید طراحی بگونه ای باشه که Load Balance صورت بگیره

موفق باشید
    یا علی

6. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •