سلام
من توی خونه دو تاکامپیوترم رو به هم شبکه کردم
ولی یه مشکلی دارم وقتی یکی از کامپیوتر هام رو خاموش می کنم اون یکی کامپیوترم نزدیک به 5 دقیقه هنگی میکنه طبیعیه؟؟؟
چطور میشه رفع مشکل کرد؟؟؟/
ممنون
سلام
من توی خونه دو تاکامپیوترم رو به هم شبکه کردم
ولی یه مشکلی دارم وقتی یکی از کامپیوتر هام رو خاموش می کنم اون یکی کامپیوترم نزدیک به 5 دقیقه هنگی میکنه طبیعیه؟؟؟
چطور میشه رفع مشکل کرد؟؟؟/
ممنون
طبیعی که نیست ولی شاید با نصب مجدد کارت شبکه و یا repair ویندوز حل شود
ویندوز چندین بار عوض شده ولی باز هم مشکل برطرف نشده (ویندوز عوض کردن== نصب مجدد کارت شبکه)طبیعی که نیست ولی شاید با نصب مجدد کارت شبکه و یا repair ویندوز حل شود
یعنی بعد از 5 دقیقه درست می شه یا بازم هنگه ؟ اگر درست بشه احتمالا مشکل کابل داری چون ممکنه برای اینکه بخوان broadcast کنن این مشکل پیش میاد و می تونی یه کابل دیگه رو امتحان کنی . نوع کابل باید از نوع کراس باشه .
موفق باشی دوستم .
دوست خوبم بعد از 5 دقیقه درست میشه ......یعنی بعد از 5 دقیقه درست می شه یا بازم هنگه ؟ اگر درست بشه احتمالا مشکل کابل داری چون ممکنه برای اینکه بخوان broadcast کنن این مشکل پیش میاد و می تونی یه کابل دیگه رو امتحان کنی . نوع کابل باید از نوع کراس باشه .
موفق باشی دوستم .
نوع کابل از نوع کراس هستش مشکلی توی ارتباط با شبکه ندارم ولی توی قطعی اش اذیت میشم
یه نکته ای که هست اینه اگر کامپپیوتر شماره 1 که مودم adsl یهش وصله خاموش بشه کامپیوتر 2 فقط شبکه اش قطع میشه و مشکلی پیش نمیآد
ولی اگر کامپیوتر 2 خاموش شه اولی که مودم بهشه هنگ می کنه
این نکته رو هم بگم کامپیوتر 1 که مودم بهش وصله هروقت که مودمش خاموش میشد اونم 5 دقیقه هنگ داشت ولی الان نمیدونم سر چی ولی خودکار این مشکلش حل شده.....
اگه چیز دیگه هم به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)