بانه شهر کوچیک و توریستی نزدیک کردستان هست .از تهران تا بانه حدود 7 ساعت راهه . جنساش بدون گارانتی هست و بدون هزینه گمرکی چون همه قاچاق از مرز میاد اونجا . همه چی هست از جارو برقی تا ال سی دی و...
یکی از دوستان هم خریده اسکارلت بسیار راضیه یه ماه پیش از بانه . هیچ مشکلیه م نداره تی وی . منم همین روزا راهی بانه ام .
مثال تی وی اسکارلت ال جی قیمت 1680 تهران هست بانه 900 بود قیمت یه ماه پیش(الان اطلاع ندارم) . بر فرض تی وی هم بگیری بسوزه که نمی سوزه میری یه نو می خری . تا اینکه 800 تومن پول گارانتی بدی یعنی هم قیمت خود نو تی و ی
مسلما هر چی قیمت بیشتر باشه توخرید تی وی خرید از بانه به صرف تر میشه و اون موقع اختلافای یه میلیون به بالا پیش میاد .
مملکت بی صاحب کتابه دیگه .
.gif)
.
در مورد دو مدل ذکر شده هم فرمودی .سونی این مدل رو از نزدیک ندیدم اما از لحاظ آمار و مشخصات از جمله هرتز و کنتراست بسیار پایین تره سامسونگه .هرتز 50 هست w450 سامسونگ 100 کنتراس سامسونگ 50 هزار و سونی فکر کنم 30 هزار باشه و.. . اما a650 و اسکارلت 42 ال جی مشخصات یکی هست همچنین کیفیت تصویر کاملا . با این تفاوت ال جی دو اینچ بالاتر داره . قیمت کمتر حدود650 تومن در تهران تازه . صدای بسیار بسیار قوی تر و شفاف تر که اصلان با ساموسنگ قابل قیاس نیست . پیشنهاد من اینه اسکارلت 42 ال جی بگیری با دو اینچ بیشتر و قیمتی ارزون تر . کیفیت هر دو هم کاملا در یک سطح هست هر دو رو از نزدیک دیدم و تست کردم . اگر اسم اسکارلت رو بردم در همه سایت های اینترنتی رقیب a650 اعلام شده و با اون مقایسه شده .
اسکارلت بر خلاف a650 سامسونگ و و دیگر مدل های مشابه سامسونگ چندین جازه هم برده در سال 2008 در زمینه نوآوری و...
به هر حال اسکارلت بهترین قیمت رو داره در برابر امکاناتی که میده نسبت به رقبا . برای کسانی که خواهان بودجه کمی برای تی وی هستن . الانم دیگه قیمتش مفت شده در تهران 1.50 .
من قصد خرید این تی وی دارم .