این پیغام خطا چیه که برنامه میده؟باید چیکار کنم؟
Compiling NONAME00.CPP:
Fatal ..\INCLUDE\GRAPHICS.H 19: Error directive: BGI graphics not supported under Windows
این پیغام خطا چیه که برنامه میده؟باید چیکار کنم؟
Compiling NONAME00.CPP:
Fatal ..\INCLUDE\GRAPHICS.H 19: Error directive: BGI graphics not supported under Windows
چند حالت ممکنه :
1) GRAPHICS.H را اشتباه اضافه کرده باشی . حتما میدانی که بین "GRAPHICS.H" و <GRAPHICS.H> فرق است
2) اصلا هدر GRAPHICS.H در کتابخانه ++C شما وجود ندارد
این دوحالت را بررسی کن شاید مشکل شما حل شود
هر 2 مورد رو چک کردم درست نشد.مشکل از کجاست؟
.یه جا خوندم گزینه ای هست که باید تو قسمت options فعال بشه.خلاصه جریانش چیه؟
boro too option;directories
badesh un include directoris va library directorieso adrese jaee ke barnamat nasbaro bede(unjae ke barnamat hast in 2ta folderam hast include va library adrese inaro bede)
مشکلتون با پست بالا حل شد؟!
دوست من لطفا فینگلیش تایپ نکنیدboro too option;directories
badesh un include directoris va library directorieso adrese jaee ke barnamat nasbaro bede(unjae ke barnamat hast in 2ta folderam hast include va library adrese inaro bede
دوست عزیز به این موضوع توجه کنید که برنامه هایی که شما بصورت کنسول می نویسید تحت ویندوز هستند نه داس!!!
من فکر نمی کنم که مشکلتون با پستهایی که دوستان دادند حل شده باشه چون
همون طور که کامپایلرتون هم گفته مشکل اینه که برای استفاده از کتابخانه GRAPHICS.H که مخصوص کامپایلرهای بورلند هست باید تحت داس برنامه رو کامپایل کنید نه ویندوز
بنظر من برنامه DosBox می تونه مشکل شما رو حل کنه هر چند خودم هم نمی دونم چرا دارید میرید سراغ یه کتابخانه قدیمی اینا دیگه مال عهد تیرکمونند و منبع آموزشی درست و حسابی هم ندارند
آزاد باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)