بار ها در مورد فشرده سازي نرم افزار بسيار قدرتمند Winrar بحث شده و در اين ميان عده اي ادعا داشته اند كه
فايل هايي را ديده اند كه حجم آن ها به وسيله ي Winrar به مقدار عجيبي كاهش يافته است اما وقتي درخواست شده كه يكي از آن فايل ها را بگذارند خبري نشده است.
اما من امروز بعد از مدت ها كار با اينترنت با اين اتفاق روبه رو شدم.
من بازي Need for Speed™ Most Wanted را دارم و نصب شده و همان طور كه عده اي خبر دارند اين بازي يك
Image دارد كه در موقع اجراي بازي بايد در درايو مجازي باشد--------اما من اين Image را در فايلي با پسوند rar ديدم
كه فايل فشرده شده 922 كيلو بايت حجم داره! و وقتي فايل رو باز ميكنم فايل Image را با حجم 1800مگا بايت نشان ميدهد كه متاسفانه من اين فضا رو براي استخراج Image از فايل rar ندارم.
ميخواستم از دوستاني كه 2 گيگا بايت فضاي خالي دارن درخواست كنم اونو تست كنن و ببينن Image اصلي هست يا نه و اگر نيست چطور اين كار را كرده اند.
آقاي مافيا مي گفتند اين فايل ها فضايي دروغين اشغال ميكنند و بعد از فشرده شدن فضاي دروغي از بين ميرود---
براي نمونه اگر در note pad هزار تا اسپيس بزنيم و آن را فشرده كنيم 1 كيلو بايت ميشود!(كپي رايت از spy)
براي فشرده سازي به اين روش علاقه مندم از اطلاعات و تجربيات افرادي مانند:
mafia--- spy --Ali----amir_p30---meisam---cracki---M.R.M---sina---mpsjavad +صاحب نظران
بهره مند شوم.
راستي لينك دانلود Image
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر راهنمايي هاي شما دوستان عزيز هستم.