سلام دوست گرامی
من سعی میکنم اندازه سوادم این مطالب بشما توضیح بدم
زیان های تحت دات نت کدهایی رو که شما مینویسی به یک زبان میانی ترجمه میکنه که بهش میگن
MSIL حالا این کدا بوسیله فریمورک به زبان ماشین تبدیل میشه ( برای همین برنامه هایی که با دات نت مینویسیم برای نصب و اجرا شدن روی سیستم مقصد نیاز به این دارن که فریمورک روش نصب شده باشه)
این از فلسفه دات نت
برای اینکه asp.net تحت c# یاد بگیرید بهتره که از قبل یکم با c# اشنا باشید ( حداقل با نوع نوشتن دستوراتش نه مباحث خیلی تخصصی )
با html میشه سایت های استاتیک طراحی کرد نه دینامیک یاد گرفتنش هم که خیلی ساده است (بنظر من اصلا نیازی به گرفتن کتاب نیست تو اینترنت پر از این جور منابع)
Css هم که قالب صفحات مشخص میکنه خیلی هم کاربرد داره یاد گرفتنش هم که خیلی اسونه
javaScript هم که یک اسکریپت برای اجرای دستورات سمت کلایت
sql express که توسط visual stadio ارایه شده جوابگوی اکثر نیازهای شما هست access پایگاه داده ای هست که از sql ساده تر است یاد گرفتن sql هم چیز سختی نیست و براحتی قابل فهم خواهد بود
بنظر من سعی کنید از منابع انگلیسی برای یاد گرفتن استفاده کنید اکثر کتاب های فارسی ترجمه ناقص از نسخه اصلی ارایه میکنند که مطلب بیشتر گنگ میکنند یاد گرفتن از منابع زیان اصلی یه فایده دیگه هم داره چرا که باعث میشه پول زیادی برای کتاپ خریدن صرف نکنید(ebook) + انگلیسیتونم هم تقویت میشه
سعی کنید از فیلم های اموزشی هم برای یادگیری استفاده کنید vtc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش
Videos for ASP.NET 2.0 Beginners using Visual Web Developer 2005
توی اینجا یه سری اموزش تصویری فارسی ارایه کرده که برای یادگیری مفیده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید