با سلام
من يه ام پي تري پلير ميخوام تو حد واكمن 3 گوشي دبليو 960 الخصوص تو هندزفري
مگا بايس بالا ،تفكيك صدا و.........
با سلام
من يه ام پي تري پلير ميخوام تو حد واكمن 3 گوشي دبليو 960 الخصوص تو هندزفري
مگا بايس بالا ،تفكيك صدا و.........
بودجه......؟
شما چقدر كم توقعي! گوشي هاي واكمن كه نه كيفيت صدا دارن نه بلندي...
تا جائي كه ما مي دونيم دبيلو 960 تو بارسلونا بهترين موزيكال فون شناخته شده بود و .......
حالا پيشنهاد شما چيه ما ام پري تري پلير خواستيم نه مقايسه گوشي ها لطف كنيد يه چند تائي با قيمت معرفي كنيد
لطفا چندتائي رو با قيمت معرفي كنيد هر چي پائين تر بهتر
راستيتش نمي خوام پول براي يه گوشي موزيكال هزينه كنيم
خوبه که خودتون میگید موزیک فون نه بهترین ام پی تری پلیر!
شما اول یه رنج قیمت بگو تا ما برات چند تا پیشنهاد بدیم
اگه قیمت مشخص نباشه باید 60 80 تومن تا 700 800 تومن پیشنهاد بدیم که خودش کلی مدل میشه
جدا يعني اينقد كيفيت بالاند !!!!!!!!!!
تا صدتومن اگه ال سي دي هم داشته باشه و تصويري رو هم ساپورت كنه الخصوص تو هندزفري كيفيت بالا داشته باشه هرچقدر صدا رو بدي بالا رو سرت نيفته و ..............
خوب حالا که کیفیت فوق العاده توی صدا و بلندی صدا میخوای من فقط و فقط مدل های cowon رو پیشنهاد میدم دو مدل U5 و I7 مدل اولی رو میتونی 4 گیگش رو 99 تومن بخری و 8 گیگش رو 109 تومن مدل دومی رو هم میتونی 4 گیگش رو 116 تومن بخری البته فرق این دو مدل اینه که اولی فقط موزیک گوش کنی ولی مدل دومی رو هم موزیک هم عکس و فیلم و هم text نگاه کنی
من مدل دوم رو پیشنهاد میکنم اون 16 تومن هم میارزه محصولات کمپانی کاوون هم که تو زمینه کیفیت صدا و بلندی معروفه از بابت ارفون هاشم خیالت راحت کیفیت خوبی دارن ولی بهتره یه ارفون بخری تا اون وقت حداکثر لذتت رو از پلیرت ببری
البته این نکته رو هم باید مد نظر داشته باشی که اگه بخوای حداکثر کیفیتش رو برات ارائه بده،باید از ترک های با کیفیت استفاده کنی،مثل ترک های 320 کیلوبیتی.این ترک ها هم حجمشون زیاده،آیا امکان دانلود از اینترنت رو داری؟منظورم ADSL هست چون این نوع ترک ها رو بیرون خیلی به ندرت میتونی پیدا کنی،اگر هم پیدا کردی،ممکنه الکی 320 شده باشه،یعنی همون 128 باشه که تبدیل شده به 320.
بله من وايرلس 256 دارم شما هم همون مدل دوستمون پيشنهاد ميكند يا برنداي ديگه مد نظرتون هستش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)