سلام دوستان
من یه ویروس دارم اونم اینه :
یه فلش وصل کردم به usb بازش کردم اتوران شد و بعد از اون دمای سیستمم همین طور میرفت بالا و cpu رو 100 در 100 کار میکرد در حالی که هیچ برنامه ای در حال اجرا نبود !
من ویندوزمو عوض کردم کامل فرمت کردم و دوباره نصب کردم اما مجبور شدم وارد چند تا از درایوا شم و ...
بعد که اومدم بیرون دیدم که دوباره cpu رو 100 نه رو 85 درصد گیر کرده و دمای سیستم داره میره بالا !
من یه nod 32 داشتم از شهریور پارسال اون نشناخت
یه kasper sky هم داشتم روی سی دی درایور مادربودم که موقع نصب نوشته بود gigabyte لیسانسشو تا تاریخ 27-7-2009 'گرفته
نصب کردم و رفتم آپدیت کنم
حدود 5 ساعت زمان آپش بود(با دایال آپ)
4 ساعت گذشته بود رسیده بود به 92 در صد !!! یهو هنگ کرد اصلا نمی دونم چه مرگش شد کلا سیستم هم هنگ کرد
منم مجبور شدم ری ست کنم
بعد دوباره که خواستم آپ کنم از اول شروع کرد !!
خلاصه بی خیال شدم و الان مجبورم وارد هیچ درایوی نشم و فقط دارم از اینترنت استفاده می کنم
من چی کار کنم که از شر این ویروس اتوران لعنتی راحت شم؟؟ سرعت نتم هم که کمه واسه دانلودآنتی ولی باید یه آنتی دانلود کنم... نمی دونم امکان داره یا نه اینکه یه آنتی ویروس با حجم کم که این ویروسو نابود کنه(گفتم که دایال آپم و سرعت کم و از طرفی همش dc میشم و معمولا همه ی آنتی ویروسا رو rapid share هستن که با dc شدن آدم بیچاره میشه !)
لینک دانلود و بقیه ی چیزاشو کسی در اختیار من می ذاره؟؟ من هیچی نمی دونم از ویروسو آنتی ویروس !
هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم !