درسته اون قضیه عفونت انگلي هم هست ولی می دونید چرا اصولا عفونت انگلی بوجود میاد ؟ چرا اعصاب بهم میریزه؟
من گفته های جناب جمشید خدادادی رو بدون هیچگونه تعصب ورزی بسیار قبول دارم. فقط خدادادی نیست. الان پرفسور خرسند مقیم هلند که دکترای طب نوین هم دارند و همینطور آقای دکترغیاث الدین جزایری که کتاب های مفید و معروفی هم دارند و همینطور عده زیاد دیگه ای با موارد بسیار ساده ولی درعین حال کاربردی سعی می کنن راهنمای مردم باشن.
راجع به بلغم از کتاب 15 روز تا سلامتی استاد خدادادی:
پرکاری سیستم لنف - علاقه زیاد به خوردن لبنیات از جمله ماست - سستی و میل به خواب یا چرت زدن - خستگی در کارهای دقیق و سررفتن حوصله ایشان - پف کردگی زیرچشم هنگام صبح ها - درصورت رعایت نکردن تغذیه مناسب در معرض بیماری های عصی مانند ام اس و ... هستند.
من مطالب رو خلاصه کردم چون واقعا زیادن. چرا همیشه باید مشکلات رو به گردن ویروس و انگل و ... بندازیم؟
بلغم چیزی هست که زود فاسد میشه و درون روده های شما محیط مناسبی رو برای رشد انواع میکروب و انگل ایجاد می کنه. کسانی که صبح موقع شستن دست و صورت کلی تف و خلط از سینه و بینی خارج می کنن از جمله همین افراد هستند و همینطور کسانی که آب دهانشون تا زمین کش میاد!
چرا دهان بعضی ها بد بو هست؟ دلایل شاید مختلف باشه ولی یه علتش همین موارد بالایی هست.
طب سنتی نه من باباشم نه کس و کارشم. الان توی چین بسیاری از مردم سلامتی خودشون رو اینطوری حفظ می کنن. چرا ما که بقول خودمون اطبای سنتی جهانی داشتیم باید این چیزها رو فراموش کنیم و نسبت به این افراد با دیده تحقیر نگاه کنیم؟
ذهن انسان علاقه زیادی به پیچیده کردن امور داره. ولی چاره اکثر مشکلات در یک نکته ساده هست. باید کلید رو پیدا کرد.