با سلام خدمت شما
من متناسب با رشتم لازم می دونم علاوه بر این که بتونم با نرم افزار های خاصی کار کنم بتونم با سیستم عامل هایی به غیر از ویندوز هم کار کنم از اونجا که سیستم مکینتاش توی ایران کاربردی نداره لازم می دونم که بتونم با سیستم عامل لینوکس آشنا بشم حالا فقط می مونه چند نکته !
من قصدم اینه که لینوکس رو توی یه مرحله زمانی یاد بگیرم یعنی یک سال ! تا فشاری بهم نیاد و بتونم اونو ریشه ای یاد بگیرم مثل ویندوزی که الان دارم باهاش کار می کنم کلا برای یادگیری انسان باید وقت بزاره !
حالا از اساتید لینوکس کار می خوام منو راهنمایی کنن از کجا شروع کنم یعنی نقطه صفر آموزش لینوکس رو بهم بگین کجاست از چه جایی شروع کنم و مرحله به مرحله یا پله به پله برم جلو ! بازم میگم می خوام از اول اول یاد بگیرم با تک تک اجزای لینوکس آشنا بشم ( بهتر ویندوز می خوام باهاش آشنا بشم ! ) یعنی فکر کنم اول باید تاریخچه لینوکس رو یاد بگیرم حالا هر چی که خودتون می دونین
حرف آخرم هم اینه که لطف کنین و بهترین برنامه ریزی آموزشی رو برای من انجام بدید
هر کتابی هم که لازم است بگین تهیه می کنم فقط تا جایی که امکان داره فارسی باشه چون تازه قصد دارم به کلاس زبان برم
انشاالله و به لطف خدا می خوام بعد از پایان یک سال جزو کاربرای حرفه ای لینوکس باشم
با تشکر