سلام...لطف کنید کمکم کنید من می خوام یه لپ تاپ بخرم ولی نمی دونم کارت گرافیک های لپ تاپ ها رو نمی شناسم...کسی هست که کارت گرافیکی ها رو از نظر قدرتشون دسته بندی کنه؟
مثلا کارت های 8400 یا 8600 جی تی یا اس تی یا ATI Radeon Xpress X1250 - 256 MB Dedicated
کارت x3100 بهتره یا x 4100
کارت گرافیک Intel 4500MHD - 358 MB در چه حده؟و مدل های مختلف دیگه...خواهشا کمکم کنید چون میخوام لپ تاپ بگیرم و کارت گرافیکی اش واشم مهمه تا لا اقل بازی های مغمولی با گرافیک معمولی یا خوب رو اجرا کنه...توجه کنید که خیلی خوب مد نظرم نیست چون بودجشو ندارم..فقط اگه بتونین کل کارت های گرافیکی لپ تاپ رو دسته بنذی کنید و بگین کدو بهتر از اونه..
خودم لپ تاپی رو انتخاب کردم که مشخصات خوبی داره فقط نمیدونم کارت گرافیکش در چه حده..کارت گرافیکش Intel 4500MHD - 358 MB...مرسی که کمکم مکنین پیشاپیش...فقط این نکته رو باز بگم که بزی های خیلی خفن با گرافیک سنگین مد نظرم نیست..فقط در حدی باشه که بازی های گرافیک خوب رو اجرا کنه..بیشتر قصدم شناختن انواع کارت گرافیک لپ تاپه تا اگه خودم یا کس دیگه ای ام خواست لپ تاپ بگیره این تاپیک کمکش کنه...بی نهایت ممنون![]()