در این تاپیک گزینه هایی از sony h50 را توضیح می دم که تاحالا بهشون توجه نشده و در جایی هم بهش اشاره ای نشده یا منوهایی در دوربین که از اون استفاده نمی کنید ...
در این تاپیک گزینه هایی از sony h50 را توضیح می دم که تاحالا بهشون توجه نشده و در جایی هم بهش اشاره ای نشده یا منوهایی در دوربین که از اون استفاده نمی کنید ...
این دوربین مجهز به تشخیص چهره حداکثر تا 8 چهره می باشد گزینه جالب آن انتخاب تقدم کودک یا والدین می باشد که کابرد زیادی دارد
برای گرفتن نتیجه بهتر در مهمانیها که تعداد افراد زیاد می شوند می توانید از حالت فوکوس گسترده استفاده کنید
دوستانی که sx10 دارند یکی از گزینه های جالب آن انتخاب یک رنگ در کادر و بی رنگ کردن بقیه اشیا است
این مورد در دوربین سونی هم وجود دارد در قسمت ویرایش عکسهای گرفته شده می توانید یک نقطه از عکس با رنگی خاص را انتخاب کنید و بقیه عکس بصورت سیاه و سفید می شود
در این دوربین هیچ موقع بصورت auto عکس نگیرید بهتر است از گردونه m استفاده کنید و فوکوس را دستی انجام دهید این کار باعث می شود هم سوژه شما واضحتر شود و هم روشنایی و نور بهتری حاصل شود
Last edited by reza1ta2; 01-05-2009 at 08:38.
قیمت این دوربین در حال حاضر 340000 تومان است
باتری اصلی آن 35000 توامن و باطری ریمارک آن 18000 تومان می باشد
برای اصلی دارای هولوگرام با شکل خطهای موازی زیگزالی است
سلام دوستان . میشه لطفا منو راهنمایی کنید که آیا sx10بخرم یا h50 البته هیچ کدوم به این قیمت که شما می فرمایید نیست h50 به اسم ژاپنی 420 تومان و sx10 چین 450 تومان حالا بفرمایید که خیلی ژاپن و چینش فرق می کنه دوما توصیه تون بر کدوم یکی و کشور سازنده است قربان شما خوشحال میشم نظرتون رو برام میل کنید سپاسگزارم .bandar53@gmail.com
داداش این دوربین رو حالت عکاسی چه قدر عمر باطری داره
تو این تاپیک فقط سوالهای مربوط به h50 را جواب می دهم سونی h50 صد در صد ژاپنیه ولی لوازم جانبی مثل باتری و شارژر چینیه قیمتش الان در جمهوری 340000 تومان است
طبق گفته شرکت سازنده 300 عکس ولی من تا 180 تا رو خودم تست کردم
اگر از این دوربین می خواهید بصورت حرفه ای استفاده کنید رنگ مشکی آن را خریداری کنید چون رنگ نقره ای بعد از تقریبا یک سال رنگش می رود رنگ زیری دوربینهای نقره های سفید است و دوربین دو رنگ و زشت به نظر می آید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)