تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: خروجی مناسب

داره خودمونی میشه nakata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض خروجی مناسب

با سلام
    فیلم حدود یک ساعته رو تو پریمیر 1/5 آماده کردم حالا می خوام خروجی بگیرم اول یکی گرفتم شد 15 گیگ
    بعد یک بار دیگه گذاشتم رو حالت دی وی دی و شد 2 گیگ ولی صدا نداشت و خیلی هم طول کشید تا تموم بشه.
    سوالم اینه که چه جوری خروجی بگیرم که از 4 گیگ دی وی دی بیشتر نشه و کیفیت هم از 720 پیکسل پایین تر نشه؟
    می خوام خروجی که میگیرم رو ببرم تو برنامه convert x to dvd که باهاش منو درست کنم اون برنامه با فرمت avi خیلی خوب جواب میده.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بهتره اول avi کانورت کنی بعد با برنامه
    Canopus ProCoder Express به روی دی وی دی بزنی
    اونجا هم بگذاری 60 دقیقه تا با بهترین کیفیت کانورت کنه

3. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فیلم من دقیقا یک ساعت و یازده دقیقه شده و چون تا حالا خروجی نگرفتم یک مقدار سخته برام.
    از منوی file>export>Movie
    بعد یه منو برای ذخیره دارم که از settings میشه تنظیماتی رو تغییر داد و دو تا حالت برای avi هست
    یکی Microsoft Avi یکی هم Microsoft DV AVI که در هر دو حالت فایلی که وروئیش حدود 2 گیگ بوده میشه حدود 15 گیگ و هر دفعه هم خیلی طول میشکه که تموم بشه میشه بفرمایید چطوری یه خروجی مناسب بگبرم که هم بالاترین کیفیت رو داشته باشه هم از dvd بیشتر نشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هر کاری میکنم نمیتونم خوب اکسپورت کنم برای avi هم حجم خیلی میره بالا اگه به بنده در این مورد هم کمک کنید ممنون میشم.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

می خوای 720 خط رو اِم پک2 کنی؛ خب حجم بالا میره ـ‌ 720×1280.

اگر 480 بوده می تونی با نرم افزاری رنگ هارو میزون کنی، تیز تر و تغییرات لازمه دیگه؛ شاید منظورت این باشه ـ اگر می خوای چند ساعت بگیری به داواِکس هم می شه تبدیل کرد افت حدود 15 درصدی هست ولی کاهش حجم مناسب.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببینید من یک فیلم با فرمت avi رو در پریمیر ایمپورت کردم بعد روش کار انجام دادم و حدود نصف فیلم رو حذف کردم حجم اولیه فیلم 2.5 گیگ بود و من فقط 5 یا 6 تا موزیک بهش اضافه کردم حالا می خوام با همون کیفیت یعنی 720 در 576 با همون فرمت avi خروجی بگیرم ولی وقتی اکسپورت میشه میبینم شده 15 گیگ و چون هر باربیشتر از 4 ساعت وقت میگیره دیگه از امتحان کردن خسته شدم خواهش میکنم بگید شما برای اکسپورت کردن چه کاری انجام میدید و اگه راه من درست نیست چطوری معمول این کاره؟

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای وی آی قالب کار بوده*؛ نوع فایل**چیز دیگه ای بود که می تونی بررسی کنی***( ممکنه فریم بالا هم داشته)؛ و به گونه ای به اون تبدیل ـ‌ ویرایش گر ویدئویی کُرِل خیلی از خروجی ها رو داره.

ــــــــــــ

*Container
    ** Format

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه okt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    http://okt.blogfa.com/

پيش فرض

اگه مي خواي رو دي وي دي بزني 2 راه داري يكي اينه كه mpeg2 اكسپورت بگيري و بعد رايت كني و راه دوم اينه كه avi اكسپورت بگيري و بعد با نرو ويژن dvd رايتش كني اونوقت حجمش مياد پايين و ميتوني از 1 تا 2 ساعت رو با كيفيت 720*576 رايت كني

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تشکرات بسیار زیاد بنده رو پذیرا باشید خیلی لطف کردید نزدیک به یک هفته درگیر این قضیه بودم ولی با نرو ویژن کارم حل شد و جالب تر از همه کیفیتش به نظرم از فایل کپچر شده اصلی هم بهتر شده

11. این کاربر از nakata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

okt

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •