تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: unix و فرترن 77

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

9 unix و فرترن 77

با سلام و خسته نباشید
    نمی دونم این بحث مربوط به اینجا میشه یا نه ولی نزدیکترین جا به موضوعم را این جا دیدم.
    راستش من تاحالا از لینوکس و یونیکس استفاده نکردم و اصلا آشنایی با اینا ندارم.
    من برای اجرای یک برنامه فرترن 77 به پلتفرم unix نیاز دارم (رو ویندوز درست اجرا نمیشه)
    کسی می تونه راهنماییم کنه. مثلا چجوری نصب کنم؟ کدوم ورژنشو؟ اصلا یونیکس یا لینوکس؟ مسیر دانلودشو؟
    تو توضیح برنامه نوشته:
    Operates on VAX/UNIX Computers
    با تشکر از شما

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

با سلام...

درست است که پلتفرم لینوکس و یونیکس به هم بسیار شباهت دارند ولی تفاوت های بسیاری نیز دارند، در واقع لینوکس یک الهام بر پایه ی یونیکس است و نه خود آن.
    بنابراین اگر نیاز یک برنامه جهت اجرا پلتفرم یونیکس است شما باید ابتدا تحقیق کنید که آیا لینوکس ویا دیگر سیستم های مشابه به یونیکس چون BSD توان اجرا دارند و یا خیر.
    البته شبیه ترین سیستم ها به یونیکس شاید به ترتیب BSD ، Solaris و لینوکس باشند.
    اگر می خواهید لینوکس نصب کنید هم به این تاپیک که اخیرا هم ایجاد شده رجوع کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه DaneshD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

برای شما همون لینوکس کافیه. اگر هیچ آشنایی با لینوکس ندارین، Live CD یکی از توزیعهای لینوکس رو استفاده کنید. اگر سیستم خودتون رو که روی اون ویندوز دارید با یکی از این Live CD ها بوت بشه، دقیقا انگار لینوکس روی سیستمتون نصب شده که به صورت پیش فرض gfortran که نسخه رایگان و متن باز Fortran 77 هست رو هم داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برای شما همون لینوکس کافیه. اگر هیچ آشنایی با لینوکس ندارین، Live CD یکی از توزیعهای لینوکس رو استفاده کنید. اگر سیستم خودتون رو که روی اون ویندوز دارید با یکی از این Live CD ها بوت بشه، دقیقا انگار لینوکس روی سیستمتون نصب شده که به صورت پیش فرض gfortran که نسخه رایگان و متن باز Fortran 77 هست رو هم داره.
    سلام.مطمئنین که بطور پیشفرض نصبه؟من که بعید میدونم. اگه آره یه ریزه در مورد نحوه فراخواندن برنامه و استفاده ازش توضیح بدین.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

بله مطمئن هستم. در Linux shell کامپایلر رایگان فرترن را به این صورت صدا کنید

gfortran

که فایل کد شما را به صورت ورودی میگیرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    من دانشجوی فیزیکم.میدونین که اصلیترین زبان برنامه نویسی برا ما همین فرترنه.البته فرترن90.
    من یه سوال داشتم:تو لینوکس برنامه ای است که بشه با فرترن بصورت گرافیکی کار کرد؟
    در مورد همین gfortran هم میشه یه نمه بیشتر بگین.البته خودمم دارم گوگل میکنم.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

برای اطلاعات بیشتر در مورد gfortran در shell لینوکس تایپ کن man gfortran
    IDE خوب برای FORTRAN از شرکت اینتل هست که فکر کنم هم برای Windows و هم Linux نسخه داره و میشه از سایت خود اینتل به شرطی که استفاده تجاری ازش نشه به صورت رایگان دانلود کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •