تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: راهنمایی در مورد Update شدن McAfee Personal Firewall 6.0 Plus

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.e.h.r.a.n_Swe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض راهنمایی در مورد Update شدن McAfee Personal

McAfee Personal Firewall 6.0 Plus

سلام دوستان

من بعد از مدتها تحقیق و جستجو و نصب تک تک فایرولها بر روی سیستم خودم به این نتیجه رسیدم که McAfee Personal Firewall plus از بقیه بهتر میباشد ...البته نظر شخصی خودم این است و بهترین دلیلی که میتونم ارائه بدم اینه که این فایروال یک فایروال خاموش نیست و به قول هکرها به این نوع فایروالها میگن Online Firewall که بیشتر فایروالها این خاصیت رو ندارند...و تا جایی که فهمیدم این فایروال 24 ساعت شبانه روز و 7 روز در هفته به سایت HackerWatch وصل است و اطلاعات خودش رو برای مقابله با جدیدترین حملات را از انجا تامین میکند

ولی سوالی که اینجا برای من مطرح شده و از شما راهنمایی میخام اینه که اگر یک روزی این فایروال دچار Bug بشه که حتما هم میشه چطوری این فایروال مشکل باگش رو حل میکنه یا بهتر بگم چطوری Update میشه ...چون خود این برنامه هیچ چیزی برای این کار نداره بجز یک راه و اونم استفاده از کل برنامه های McAfee یعنی همون McAfee internet Security و اگر کسی از McAfee internet Security استفاده کنه فایروال هم با Updat های Antivirus و Anti Spam بروز خواهد شد

ولی باز یک سوال دیگه اینجا پیش میاد که اگر قرار باشه ما برای Update بودن فایروالمون مجبور به استفاده از کل برنامه های McAfee باشیم ....پس در این صورت چــــــــــــــــــرا McAfee فایروالش رو به صورت یک برنامه جدا در معرض فروش قرار داده

امیدوارم که منظور من رو متوجه شده باشید و خوشحال میشم اگر در این زمینه من رو راهنمایی کنید

توجه یک نکته رو هم به کسانی که از BitDefender Professional 8.0 استفاده میکنند لازم میدونم که در اینجا بهش اشاره کنم که فایروال BitDefender نمیتونه جلوی حملات DoS و هکرها رو بگیره چون اصلا برای این کار ساخته نشده و تنها وظیفه ای که فایروال BitDefender بر عهده داره اینه که توسط این میتوانید Application های خودتون رو برای وصل شدن یا نشدن به اینترنت کنترل کنید و بطور خلاصه در مقابل Attack ها کاملا بی دفاع است

منتظر نظرات شما هستم
    با تشکر
    مهران

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مهران جان من الان از همین بیت دفندر که گفتی استفاده میکن اگه مطمئنی فایر والش اینجوری پس بیخیال شم
    در ضمن قبلن مک کافی استفاده میکردم اما واسه من خود فایروال اپدیت جدا داره واسه من که اینجوری بود

تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

Amin جان در مورد BitDefender بگم که من شخصا خیلی قبولش دارم ولی انتی ویروسشو چون فایروالش همانطور که گفتم نمی تونه جلوی حملات هکرها یا تروجانها رو بگیره و برای اطمینان بیشتر خودت هم میتونی به این سایتهای زیر برای کسب اطلاعات مراجعه کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Bitdefender Firewall

The firewall module protects your data and your privacy by filtering the incoming and outgoing traffic, controlling cookies, blocking malicious scripts and "XXX-dialer" type programs.

کد:
    کد:
    The firewall module protects your data and your privacy by filtering the incoming and outgoing traffic, controlling cookies, blocking malicious scripts and "XXX-dialer" type programs.

در ضمن دوستانی که با McAfee firewall plus 6.0 کار کردند لطفا در مورد این راهنمایی که خواستم یاری کنند

تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

دوستان کسی نبود بتونه در مورد بروز شدن McAfee Personal Frewall کمکی بکنه
    البته فقط فایروال بدون استفاده از اینترنت سکوریتی

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مهران جان من رفتم تو خود فوروم های مک کافی گشتم چند نفر دیگه هم اینو پرسیده بودند که پاسخ گرفتند آپدیتهاش کوچک نیست و هر موقع ور÷نی بیاد باید کل رو دانلود نی البته بعضی ها هم گفته بودند بعضی وقتها خودش یه آپدیتی میکنه

تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

m_amin جان مرسی از راهنماییت

من هم دنبال این update شدنش بودم تا اینکه راهشو پیدا کردم
    کسی که بخواد فقط از McAfee Personal Firewall plus استفاده کنه و بخواد که update بشه باید Security Center رو که McAfee به صورت رایگان در اختیار عموم قرار داده دانلود کنه ولی مشکل اینجاست که اگر کسی این فایروال رو کرک کرده باشه اونوقته که Security Center به این موضوع پی خواهد برد و فایروال رو از کار میندازه

باز هم ممنونم امین جان
    موفق باشی
    مهران

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اقا لطفا كمك كنيد آنتي ويروس مكافيم آپديت نمي شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •