تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: معاون it شركت مخابرات ايران خبر داد: 10 ميليون پورت پرسرعت اينترنت نياز برنامه‌ي پنج ساله پنجم توسعه كشور

  1. #1
    آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    پست ها
    9,123

    پيش فرض معاون it شركت مخابرات ايران خبر داد: 10 ميليون پورت پرسرعت اينترنت نياز برنامه‌ي پنج ساله پنجم توسعه كشور




    معاون فن‌آوري اطلاعات شركت مخابرات ايران گفت: كشورمان حداقل 10 ميليون پورت پرسرعت اينترنت براي برنامه‌ي پنج ساله پنجم توسعه كشور نياز دارد.


    عليرضا صيدي در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با توجه به اين كه در انتهاي برنامه‌ي پنج ساله چهارم توسعه قرار داريم و سال آينده به عنوان ابتداي برنامه‌ي پنج ساله پنجم محسوب مي‌شود، بايد اقدامات و برنامه‌ريزي‌هاي لازم را در اين زمينه انجام ‌دهيم.
    وي گفت: در رابطه با بحث پورت‌هاي پرسرعت، مقايسه‌اي را با آمار و روند پيشرفت منطقه‌اي و جهاني داشته و جايگاه كشورمان را در اين راستا مورد بررسي قرار داده‌ايم و بايد براي جهش بزرگي كه انجام مي‌دهيم زيرساخت‌هاي مورد نياز فراهم شوند.
    صيدي تاكيد كرد: زيرساخت‌ها و شاخصهاي منطقه‌اي و جهاني را براي برنامه‌ي پنج ساله پنجم در نظر گرفتيم و براي رسيدن به اهداف سند چشم‌انداز 20ساله کشور( رسيدن به رتبه اول منطقه در زمينه فن‌آوري اطلاعات) بايد بخش خصوصي و دولتي عزم خود را جزم كرده و توان خود را با يکديگر هم‌جهت كنند تا بتوانيم به اهداف و برنامه‌هاي خود دست يابيم.
    معاون فن‌آوري اطلاعات شركت مخابرات ايران گفت: طبق سند برنامه چهارم توسعه، بايد يك و نيم ميليون پورت پرسرعت تا آخر برنامه در کشور داشته باشيم اما با توجه به اين که امسال به پايان اين برنامه مي‌رسيم و هنوز موفق نشده‌ايم به همه اين ميزان پورت پرسرعت در کشور دست يابيم، بنابراين براي موفقيت‌ها در برنامه بايد تفکرات در اين زمينه تغيير کرده و به صورت بلندمدت و با تلاش بيش‌تري حرکت کنيم.

  2. #2
    آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    پست ها
    9,123

    پيش فرض

    گزارش وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به كميسيون برنامه و بودجه

    *افزايش ضريب نفوذ تلفن‌همراه و اينترنت به ‌٦٣ و ‌٣٠ درصد

    *توسعه ‌١٢٥ هزار كيلومتري فيبرنوري
    دانشجويان ايران - تهران




    قوامي گفت: محمد سليماني با حضور در جلسه روز گذشته - سه‌شنبه - كميسيون برنامه و بودجه از عملكرد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات گزارش داد.

    هادي قوامي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،

    گفت: طبق گزارش سليماني ميزان واگذاري تلفن ثابت در ابتداي انقلاب 850 هزار خط بود كه اين عدد تا سال 84 به 18 ميليون و 600 هزار خط و از سال 84 تاكنون به بيش از 24 ميليون و 700 هزار خط رسيده است.
    عضو هيات رييسه كميسيون برنامه و بودجه با اشاره به گزارش وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزود: هزينه ثبت‌نام تلفن ثابت در ابتداي انقلاب در شهر تهران يك ميليون و 200 هزار تومان بود كه هم‌اكنون به 50 هزار تومان كاهش يافته است. تعداد روستاهايي كه در ابتداي انقلاب از خطوط ارتباطي تلفن بهره‌مند بودند 112 روستا بود كه اين تعداد به 54 هزار روستا افزايش يافته است. در بخش تلفن همراه تا سال 73، حدود 9 هزار سيم‌كارت واگذار شده بود كه اين عدد هم اكنون به بيش از 45 ميليون سيم‌كارت رسيده است، به عبارت بهتر ضريب نفوذ تلفن‌همراه به 63 درصد افزايش يافته است.
    نماينده مردم اسفراين خاطرنشان كرد: در بخش آنتن‌هاي بي‌تي‌اس در شروع كار 5150 آنتن مخابراتي نصب شده بود كه اين تعداد هم اكنون به 25 هزار آنتن افزايش يافته است، ولي در نقطه مقابل تعرفه‌هاي مخابراتي هيچ افزايشي نداشته است. پهناي باند نيز از 2 هزار مگابيت در ثانيه به 24 هزار مگابيت در ثانيه و كاربران اينترنت نيز به 21 ميليون نفر با ضريب نفوذ 30 درصد افزايش يافته است. طبق گفته وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اين وزارتخانه در تلاش است 5800 مدرسه متصل به شبكه اينترنت را در فازهاي بعدي به 20، 50 و 100 هزار مدرسه با تقسيم بندي 50 درصد وزارتخانه ارتباطات و فناوري اطلاعات و 50 درصد وزارت آموزش و پرورش، به انجام رساند.
    وي عملكرد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در بخش زيرساخت‌هاي مخابراتي را از ديگر بخش‌هاي مهم گزارش سليماني برشمرد و افزود: شبكه فيبرنوري كه از سال 64 وارد كشور شده است تا سال 84 حدود 59 هزار كيلومتر در داخل كشور توسعه يافته بود، كه اين عدد تا سال جاري به بيش از 125 هزار كيلومتر رسيده است.
    قوامي انتقال پادگان‌ها و ساير امكانات نيروهاي مسلح به خارج از محدوده شهرها را دستور جلسه دوم كميسيون برنامه و بودجه دانست كه با وجود بحث و بررسي پيرامون آن، راي‌گيري به جلسه بعد موكول شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •