تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: boot نشدن از dvd-rom

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض boot نشدن از dvd-rom

با سلام
    من چند وقت پیش میخواستم linux نصب کنم ولی نمیتونستم که از dvd بوت کنم . بردمش بیرون گفتن که linux رو نمیتونی با dvd-rom از نوع sata نصب کنی , که بعد قید نصب linux رو زدم . ولی حالا یه dvd ویندوز vista و ویندوز 7 دستم رسیده ولی اینارو هم نمیتونم نصب کنم.
    مثلا موقع نصب 7 اول مینویسه که داره اطلاعات رو میریزه تو کامپیوتر ولی وقتی صفحه آبی رنگ نصب ویندوز 7 بالا میاد چراغ dvd-rom خاموش میشه و رویه همون صفحه گیر میکنه برای vista هم همینجوری میشه.
    یه بار هم از طریق xp ویندوز 7 رو نصب کردم (نه از طریق بوت) که نصب شد ولی تویه 7 دیگه dvd-rom رو نمیشناخت و وقتی که یه dvd میزاشتم توش dvd-rom چراغش چند بار روشن و خاموش میشد و وقتی که رویه dvd drive کلیک میکردم ویندوز قفل میکرد تا وقتی که dvd رو در بیارم.
    من هر کاری که از دستم برمیومد انجام دادم( update کردن bios و حتی سعی کردم که ویندوزو از طریق usb نصب کنم که اونم نشد.
    اطفا کمک کنید

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

در مورد اول که شما مس تونی linux رو نصب کنی و چنین چیزی نیست... دوم مارکش چیه؟ شاید مشکل داشته باشه. می تونی کابل رو عوض کنی. روی مادربورد هم توی یه جای دیگه بزن (بهتره که Master باشه) و مارک مادربوردتون چیه؟ چیپستش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از جواب شما
    مارک dvd rom م suzuki
    کابلشم فکر نکنم ایراد داشته باشه
    dvd-rom از طریق jumper هاش master کردم.
    مادربورد هم soltek هست
    خودم فکر میکنم اشکال اصلی از motherboard هست چرا که هر وقت dvdrom رو اول میزارم خودش دویاره میره بعد از cd-rom

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

اگه دی وی دی شما sata باشه باید از روی مادربورد master , slvae شو تعیین کنی. که معمولا 1و3 مستر محسوب میشن و 2و4 اسلیو. بعد توی قسمت boot option می تونی جای cd,dvd رو عوض کنی که ترتیب بوتشون عوض بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر
    یه سوال دیگه هم داشتم .
    حالا که نمیتونم از طریق dvd ویندوز نصب کنم آیا راهی برای تبدیل dvd ویندوز به چندتا CD قابل نصب وجود داره که از طریق cd rom ویندوزو نصب کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوست عزیز از روی dvd می تونی نصب کنی. در مورد سوالت هم میشه اینکارو کرد. تو قسمت درخواست نرم افزار نرم افزارشو می تونی سرچ کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه muhakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

لطفا وارد تنظیمات بایاس شو و از انجا درایوت رو مستر کن برای اطمینان از اینکه بقیه اجزای سیستمت ایراد نداشته باشه از هر جا میتونی یه dvd ide گیر بیار چک کن ببین کار میکنه یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •