تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خروجی HD از Premier cs4

داره خودمونی میشه shahroozvaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض خروجی HD از Premier cs4

با سلام خدمت دوستان عزیزم ، من یک سئوال داشتم و اون اینکه آیا در Adobe Premiere Pro CS4 امکان خروجی گرفتن فرمت HD بدون استفاده از کارت کپچر امکان پذیر است ؟ البته منظورم خروجی blue ray نیست ، منظورم همون فرمت اصلی و استاندارد HD است که فیلم داخل برنامه کپچر شده ، مثل فرمت DV که پریمیر به راحتی از آن خروجی استاندارد میده؟با تشکر

در آغاز فعالیت alone.man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست گرامی اگر منظور شما استفاده از کارت iLink برای خروجی گرفتنه باید بگم که نه نمیشه شما حتما باید از کارت هایی استفاده بکنید که HD رو ساپورت کنند

3. این کاربر از alone.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sajad_n90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قیمت کارت های خوب HD حدود 2 میلیون هست

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم ، من یک سئوال داشتم و اون اینکه آیا در Adobe Premiere Pro CS4 امکان خروجی گرفتن فرمت HD بدون استفاده از کارت کپچر امکان پذیر است ؟ البته منظورم خروجی blue ray نیست ، منظورم همون فرمت اصلی و استاندارد HD است که فیلم داخل برنامه کپچر شده ، مثل فرمت DV که پریمیر به راحتی از آن خروجی استاندارد میده؟با تشکر
    سلام میشه من واسه مؤسسه مون میگیرم بدون کارت تدوین ولی باید پروژه ات HDV باشه تنظیمات secuence هم باید 1920 *1080 یا 1440*1080 باشه بعد موقع خروجی گرفتن فرمت h.264 یا h.264blueray رو انتخاب کن خیلی راحت

در آغاز فعالیت The Alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بستگی به استانداردی داره که می خوای خروجی بگیری. اگر می خوای با پریمیر و به صورت مستقیم خروجی Full Hd بگیری. باید خروجیت رو تو اداب مدیا بذاری روی mpeg 2 و بستگی به سیستمت مثلا پال 1920 * 1080 خروجی بگیری. این خروجی کیفیت عالی داره اما فرمت استاندارد دوربین نیست. برای اینکه فرمت استاندارد دوربین رو که معمولا Mp4 هست خروجی بگیری اول باید پریمیر رو به آخرین ورژن 4.2 آپدیت کنی. بعد پلاگین MainConcept رو نصب کنی که همه خروجی های اصلی دوربین ها رو میده... این برنامه هم تو رپید شیر هست و هم توی هات فایل. من آدرس رپیدش یادم نیست. اما هات فیلش اینه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته کرکش هم روشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بستگی به استانداردی داره که می خوای خروجی بگیری. اگر می خوای با پریمیر و به صورت مستقیم خروجی Full Hd بگیری. باید خروجیت رو تو اداب مدیا بذاری روی mpeg 2 و بستگی به سیستمت مثلا پال 1920 * 1080 خروجی بگیری. این خروجی کیفیت عالی داره اما فرمت استاندارد دوربین نیست. برای اینکه فرمت استاندارد دوربین رو که معمولا Mp4 هست خروجی بگیری اول باید پریمیر رو به آخرین ورژن 4.2 آپدیت کنی. بعد پلاگین MainConcept رو نصب کنی که همه خروجی های اصلی دوربین ها رو میده... این برنامه هم تو رپید شیر هست و هم توی هات فایل. من آدرس رپیدش یادم نیست. اما هات فیلش اینه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته کرکش هم روشه

من یه سری MainConcept رو نصب کردم اما تو پنجره پری ویو لوگوش بود با اینکه کرک کرده بودم. بعد خروجی های دوربینی که می گرفتم درست پلی نمی شد در صورتی که فرمتهای اصلی همان دوربین به راحتی پلی می شد ( sony ex1)

البته چون خیلی باهاش کار نداشتم بی خیالش شدم و زیادی انگولکش نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای خروجی گرفتن نیازی به کارت نیست
    به راحتی میتونید با تنظیم نوع خروجی، هر نوع خروجی دلخواهی بگیرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام در مورد خروجی HD Wide Screen توی CS4 به مشکل بر خوردم. اگه امکان داره کمک کنید. البته با بهترین کیفیت می تونم خروجی بگیرم. مشکل اینه که خروجی صدا و تصویر دو فایل جداست که پسوند تصویرش M2K هست. پسوند صداش یادم نیست. خروجی MPEG 2 هم که هرچی یکی از گزینه های wide screen رو انتخاب می کنم نتیجه wide screen نیست. ممنون میشم اگه کمک کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام در مورد خروجی HD Wide Screen توی CS4 به مشکل بر خوردم. اگه امکان داره کمک کنید. البته با بهترین کیفیت می تونم خروجی بگیرم. مشکل اینه که خروجی صدا و تصویر دو فایل جداست که پسوند تصویرش M2K هست. پسوند صداش یادم نیست. خروجی MPEG 2 هم که هرچی یکی از گزینه های wide screen رو انتخاب می کنم نتیجه wide screen نیست. ممنون میشم اگه کمک کنید.

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

برای CS4 از این پلاگین استفاده کن:

MainConcept MPEG Pro HD 4

.......

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •