تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: آنتن fm رادیو برای کارت کپچر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

9 آنتن fm رادیو برای کارت کپچر

کارت کپجر من دارای دو ورودی آنتن tv و رادیو بصورت جداگانه است و متاسفانه من آنتن رادیوی کارتم را گم کرده ام . با توجه به اینکه این آنتن ها به تنهایی در بازار وجود ندارند آیا راه حلی هست که من خودم بتوانم آنتی درست بکنم که قابلیت دریافت امواج رادیو را داشته باشد و اینکه چگونه باید به کارت کپچر وصلش کنم .
    در ضمن در حال حاضر کامپیوترم فقط تلویزیون را نشان می دهد و رادیو را نمی گیرد .
    مدل کارت کپچر : AverMedid RM-F5

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رادیو Fm آنتن اونچنان قوی لازم نداره تنها یه سر فیش و یه مقدار سیم یا کابل انتن برای گرفتن اکثر کانال های Fm کفایت میکنه در صورتی که آنتن قویتری لازم دارید میتونید از آنتن های رومیزی استفاده کنید فقط سرفیش رو تعویض کن

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

کارت کپجر من دارای دو ورودی آنتن tv و رادیو بصورت جداگانه است و متاسفانه من آنتن رادیوی کارتم را گم کرده ام . با توجه به اینکه این آنتن ها به تنهایی در بازار وجود ندارند آیا راه حلی هست که من خودم بتوانم آنتی درست بکنم که قابلیت دریافت امواج رادیو را داشته باشد و اینکه چگونه باید به کارت کپچر وصلش کنم .
    در ضمن در حال حاضر کامپیوترم فقط تلویزیون را نشان می دهد و رادیو را نمی گیرد .
    مدل کارت کپچر : Avermedid rm-f5
    دوست عزیز
    شما میتونید از فروشگاه های لوازم صوتی و الکترونیکی به راحتی آنتن های مختلف رادیو رو پیدا کنید.
    قیمت بالایی نداره اما تنوع بسیار زیادی داره
    اگر وسواس خاصی رو ظاهر آنتن ندارید یک تکه سیم بلند و یا یک قطعه ی آلومینیومی کار شما رو به نحو احسنت راه میندازه

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •