تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: Lcd یا پلاسما مسئله این است !

  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    پست ها
    119

    پيش فرض Lcd یا پلاسما مسئله این است !

    اگر جدیدا تجربه گشتن در بازار دیجیتال جهت خرید یک تلویزیون جدید را داشته باشید(البته از نوع مایه داری آن را میگویم وگرنه مارا که با این حرفا کاری نیست!) حتما با این دو اصطلاح برخورد کرده اید : LCD و پلاسما . دو محصولی که در ظاهر بسیار به یکدیگر شبیه هستند هر دو دارای یک صفحه تخت با ابعاد نسبتا بزرگ می باشند ولی این ظاهر ماجراست خب اگر به این موضوع برخورده اید و گفته های بازاری فروشنده نیز قانع تان نکرده است به ادامه مطلب توجه کنید.


    LCD



    شباهت LCD و پلاسما پس از عبور از ظاهر مشابه شان در همین جا پایان می پذیرد چرا که این دو از دو نوع تکنولوژی متفاوت برای نمایش تصویر استفاده می کنند که البته این دو تکنولوژی نیز هر کدام مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

    1- LCD :و یا Liquied Crystal Display (بعبارت ساده تر صفحه نمایش با تکنولوژی کریستال مایع) به این صورت عمل میکند که ذرات ریز کریستال مایع در میان دو صفحه شیشه ای تخت بصورت اصطلاحا ساندویچ شده قرار میگیرند که با تغییر اندازه جریان الکتریکی وارده به کریستالها تصویر نهائی شکل می گیرد.

    LCD

    2- پلاسما : تکنولوژی شکل گیری تصویر در این نوع نمایشگرها نسبت دوری با اتفاقی که در لامپ های فلوروسنت رخ می دهد، دارد. بدین نحو که صفحه نمایش از چندین سلول تشکیل شده است که در هر سلول دو صفحه مجزا شیشه ای وجود دارد که این دو صفحه توسط یک شکاف از یکدیگر جدا شده اند ،در درون این شکاف ترکیب گاز نئون - زنون (Neon-Xenon) قرار میگیرد که در حین ساخت دستگاه این گاز به فرم مایع (Plasma) در می آید ، و هنگامی که تلویزیون مورد استفاده قرار میگیرد این گاز باردار شده و تولید فسفر قرمز ، آبی و بالاخره سبز را می نماید که این نیز در نهایت موجب شکل گیری تصویر میگردد. که به هر واحد این فسفرهای رنگی در اینجا پیکسل گفته میشود.

    Plasma

    خب اینها اتفاقاتی هستند که در پس زمینه اتفاق می افتند ولی برای مقایسه بین این دو، مهم کیفیت تصویر نهائی به نمایش درآمده است و نه آنچه پشت تصویر رخ میدهد که باز هم در این زمینه هر تکنولوژی مزایا و معایب خود را دارد که به آن می بپردازیم:

    الف) مزایای پلاسما ها بر LCD ها:
    شاید بزرگترین عامل برتری پلاسما ها علاوه بر فاکتور قیمت توانائی آنها در به نمایش درآوردن کامل رنگ مشکی است چیزیکه بزرگترین عامل ضعف LCD ها می باشد تا جائیکه تقریبا هیچ LCD پیشرفته ای نیز قادر به نمایش کامل رنگ مشکی نیست و در هر حال مقداری نور از پس زمینه به بیرون تراوش میکند.
    دومین عامل برتری پلاسما ها زاویه دید نسبتا بالای آنها نسبت به رقیبان LCD خود است که در اینجا با فاصله گرفتن از یک پنل LCD کیفیت تصویر به نمایش در آمده کم کم رو به افول میرود در حالیکه این موضوع در مورد پلاسما ها تقریبا ثابت است که این مورد نیز مشابه بقیه موارد این قسمت با پیشرفت سریع LCD ها رو به بهبودی است.
    سومین مورد تفوق پلاسما ها در توانائی نمایش با کیفیت رنگ هاست جائیکه بازهم همان تراوش نور از پس زمینه LCD ها بر کیفیت رنگ های به نمایش درآمده تاثیر دارد . ممکن است این نکته را نیز شنیده باشید که LCD ها در توانائی دنبال کردن تصاویر سریع (مثلا در یک فیلم حادثه ای با فریم های سریع ) کند عمل میکند و سایه تصویر قبلی بروی تصویر فعلی تاثیر گذار است که این نکته مربوط به پنل های نسبتا قدیمی LCD میباشد که با کاهش زمان پاسخگوئی LCD ها این نکته نیز مرتفع شده است.

    Plasma

    و اما می رسیم به بزرگترین عامل برتری پلاسما ها بر پسرعمو های LCD شان و آن هم مطمئنا چیزی نیست مگر قیمت ! پلاسما ها مخصوصا در سایزهای بالا قیمت بسیار پائین تری را نسبت به LCD ها ارائه میکنند مثلا یک پلاسمای 42 اینچی در حدود 30 درصد بزرگتر از یک LCD با اندازه 37 اینچ است در حالیکه هردو قیمتی تقریبا مساوی دارند (چیزی نزدیک 2 میلیون تومان) . البته مطمئن باشید که در سال های آینده این نسبت به علت سرمایه گذاری وسیع در صنعت LCD به نفع LCD تغییر جهت خواهد داد ولی در آن موقع هم باز این نسبت در مورد ابعاد بالاتر (مثلا پلاسمای "52 در مقابل LCD "42) برقرار خواهد بود.

    ب) مزایای LCD ها بر پلاسماها :
    اگر از LCD ها ناامید شده اید باید بگویم که این پایان ماجرا نیست . LCD ها قادر به نمایش پیکسل های بیشتری نسبت به پلاسماهای هم سایز خود می باشند ، علاوه بر آن مصرف برق LCD ها نسبت به رقیبان پلاسمای خود در حدود 30 درصد کمتر میباشد و از اینها گذشته وزن آنها نیز بسیار کمتر از پلاسماهاست که این موضوع حمل ونقل و نصب دیواری آنها را آسانتر می کند.
    طول عمر LCD ها نیز بالاتر از رقیبان پلاسمای خود است (که این نسبت در مورد پنل های قدیمی پلاسما بیشتر مشهود بود که عمری در حدود 20000 ساعت داشتند یعنی چیزی در حدود تماشای روزی 8 ساعت برای تقریبا 7 سال جائیکه LCD ها طول عمر 60000 ساعت را دارا می باشند) که با تولید پلاسماهای پیشرفته این نسبت بطرز مشهودی بهبود یافته است و به رقمی نزدیک به همان 60000 ساعت نزدیک شده است.(لازم به یادآوری است که طول عمر یک پنل زمانی ست که روشنائی صفحه به نصف مقدار اولیه نزول میکند).
    نکته نهائی در مورد ضعف های پلاسما در قبال LCD پدیده ایست به نام جا افتاده گی تصویر(Burn-in) که در طی آن اگر تصویری بمدت طولانی بروی صفحه ثابت بماند سایه این تصویر تا مدتها بروی صفحه نمایش باقی می ماند که به لطف پیشرفت فناوری و ویژگی های پلاسماهای جدید مثل استفاده از Screen Saver این موضوع به حداقل رسیده است.
    یک نکته مهم دیگر نیز در اینجا باقی میماند و آن هم پشتیبانی دستگاه از فرمت HD است که تصاویر با کیفیت را ارائه میکند . برای اینکه از این مورد مطمئن شوید حتما دستگاه شما (پلاسما یا LCD) میبایست حداقل از رزولوشن 720در 1280 پشتیبانی کند که این البته شرط لازم است و نه کافی.
    خب پس از اینکه با این دو نوع تکنولوژی آشنا شدیم حالا نوبت به انتخاب میرسد در این رده اگر دلتان به حال جیب مبارک سوخته باشد و در عین حال خواهان یک تکنولوژی برتر هستید مطمئنا پلاسما انتخاب بهتری ست .ولی اگر قیمت در درجه اهمیت پائینی برای شما قرار دارد و کیفیت بالای تصویر ، حمل آسان ، مصرف پائین انرژی و از همه مهمتر خلاص شدن از تکنولوژی دردسر ساز "لامپ تصویر" برایتان مهم است بدون شک به LCD فکر کنید.

    ===========
    نظر شخصي خودم

    با تمام تكنولوژي هايي كه پاناسونيك و پايونير دارن براي پلاسما تعريف مي كنن ، هنوز مشكلات پلاسما از جمله مصرف برق وحشتناك ، مشكل سوختن پيكسلها باقي مونده.......

    فكر نمي كنم اصلا معقول باشه كه يه تلويزيون 40 اينچ پلاسما بخريم و حدودا 500 وات بسوزونه. در صورتي كه LCD
    تقريبا 200

    تكنولوژي جديد LCD كه نور پس زمينه LED هستش مصرف برقش فوق العاده پايينه . مثلا يه تلويزيون 70 اينچ LED مصرف برقش با يه LCD سايز 40 اينچ برابري مي كنه..

    پس كلا پلاسما از نظر مصرف انرژي تعطيله حتي با وجود تكنولوژي هاي جديد.

    من مطمنم كه عمر پلاسما ها هم با تمام تبليغاتي كه براشون ميشه همچنان از ال سي دي پايين تره ، چون به خاطر مصرف بالاي برق ، استهلاك بيشتري دارن.

    مواردي مثل سرعت پلاسما هم ديگه تو ال سي ديهاي جديد كاملا حل شده ....كم پيش مياد كه ال سي دي بخرين كه از مارك معتبر باشه و سرعتش پايين باشه.

    در ضمن توي پخش تصاوير HD ذاتا پلاسما خوب عمل نمي كنه و بيشتر بدرد SD مي خوره.

    خلاصه به قول سوني ، تكنولوژي پلاسما كاملا از رده خارج حساب ميشه.
    Last edited by omid750; 27-04-2009 at 14:33.

  2. 4 کاربر از omid750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy
    پست ها
    1,806

    13


    دوست عزیز شما مثل اینکه ظاهرا به برند سونی علاقه و تعلق خاطر زیادی دارین و سعی در تبلیغ اون چیزی که علاقه شما هست بدون توجه به واقعیات موجود میکنید من این رو فقط اینجا از این بابت عرض میکنم که اطلاعات اشتباه شما ممکنه دوستان بازدید کننده رو به اشتباه بنداره .


    پس لطفا از روی مستندات موجود صحبت کنید!!!

    این جدول مصرف برق آخرین مدل LCD پنل 55 اینچی سونی هست که اتفاقا LED بک لایت هم هست:

    لینک منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم جدول مصرف برق آخرین مدل پلاسمای پاناسونیک 46 اینچی:


    لینک منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم جدول مصرف برق پلاسمای 58 اینچی پاناسونیک:


    لینک منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا مصرف برق پلاسماها بیشتر از ال سی دی هست ولی نه تا اون حد که شما اغراق میکنی البته به برند سازنده هم ربط داره در مورد طول عمر پنل هم الان همه سازنده های پلاسما پنلهاشونو 100,000 ساعت گارانتی کردن.
    Last edited by *Alucard*; 27-04-2009 at 17:18.

  4. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran
    پست ها
    143

    پيش فرض

    ممنون آقا مهدي.

    مستند صحبت كردن باعث جلوگيري از غرض ورزي ميشه

  6. این کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #4
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    پست ها
    119

    پيش فرض

    البته فكر كنم شما هم علاقه عجيبي به برند پاناسونيك داريد كه اينهمه از يه تكنولوژي مرده طرفداري مي كنيد.


    پاناسونيك با فناوري NeoPDP رو آورده و ادعا مي كنه كه مصرف برق رو كلي كاهش داده.

    تلويزيون پاناسونيك TX-P50G10 با همين فناوري و سايز 50 اينج داره 435 وات ميسوزونه



    حالا سوني با سايز 2 اينچ بيتشتر يعني سايز 52 اينچ داره 251 وات مي سوزونه . حالا شما حساب كن چقدر اختلافه ...
    تازه سوني 2 اينچ هم بيشتره.





    تازه اين چيزايي كه از پاناسونيك گفتم مربوط به جديدترين تكنولوژي پلاسماست.....اين پلاسماهاي پاناسونيك كه الان تو بازاره در حد تيم ملي برق مي سوزونه .........

    پلاسما يك تكنولوژي مرده حساب ميشه.شركت هاي سامسونگ و ال جي و غيره سرمايه گذاري خيلي كمي روش انجما دادن......سوني كه اصلا خط توليد پلاسما رو بسته .......فقط يه شركت داره روش سرمايه گذاري ميكنه اونم پاناسونيكه ، چون همه شركتها فهميدن كه سرمايه گذاري كردن روي اين تكنولوژي با وجود LCD و OLED بي فايده است.

  8. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    486

    پيش فرض

    البته فكر كنم شما هم علاقه عجيبي به برند پاناسونيك داريد كه اينهمه از يه تكنولوژي مرده طرفداري مي كنيد.


    پاناسونيك با فناوري NeoPDP رو آورده و ادعا مي كنه كه مصرف برق رو كلي كاهش داده.

    تلويزيون پاناسونيك TX-P50G10 با همين فناوري و سايز 50 اينج داره 435 وات ميسوزونه




    حالا سوني با سايز 2 اينچ بيتشتر يعني سايز 52 اينچ داره 251 وات مي سوزونه . حالا شما حساب كن چقدر اختلافه ...
    تازه سوني 2 اينچ هم بيشتره.






    تازه اين چيزايي كه از پاناسونيك گفتم مربوط به جديدترين تكنولوژي پلاسماست.....اين پلاسماهاي پاناسونيك كه الان تو بازاره در حد تيم ملي برق مي سوزونه .........

    پلاسما يك تكنولوژي مرده حساب ميشه.شركت هاي سامسونگ و ال جي و غيره سرمايه گذاري خيلي كمي روش انجما دادن......سوني كه اصلا خط توليد پلاسما رو بسته .......فقط يه شركت داره روش سرمايه گذاري ميكنه اونم پاناسونيكه ، چون همه شركتها فهميدن كه سرمايه گذاري كردن روي اين تكنولوژي با وجود LCD و OLED بي فايده است.
    شما مشکلت فقط برقه؟ اون مصرف برقی هم که می گی ۴۹۰ واته برای حداکثر استفادشه اما در حالت عادی حتی می تونه کمتر از ۲۰۰ وات هم مصرف کنه! پلاسما یک تکنولوژی سوخته نیست و نخواهد بود این که می بینی شرکت های دیگه کمتر تو پلاسما سرمایه گذاری می کنند به خاطر اینه که توانایی شو ندارند. یعنی تا وقتی که شرکت های بزرگی مثل پاناسونیک و Pioneer وجود دارند بقیه دیگه حرفی برای گفتن ندارند! البته اخیرا Pioneer دیگه پلاسما تولید نمی کنه و این موضوع هم هیچ ربطی به این تکنولوژی سوخته بودن نداره. در ضمن شما قیمت رو هم مقایسه کن. در سایز های بالا قیمت پلاسما خیلی کمتر از قیمت LCD با همون امکاناته! در ضمن یک تکنولوژی سوخته هیچ وقت جایزه برنده نمیشه!
    در مورد مدل TX-P50G10 که جدیدترین مدل پاناسونیکه شما برو یه جستجو بکن ببین چه چیزهایی در موردش گفتن! من تا حالا هیچ comment رو ندیدم که از این مدل تعریف نکرده باشه! به امکاناتش هم یه نگاه بنداز بعد با LCD مقایسه کن.

  9. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  10. #6
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    پست ها
    119

    پيش فرض

    شما مشکلت فقط برقه؟ اون مصرف برقی هم که می گی ۴۹۰ واته برای حداکثر استفادشه اما در حالت عادی حتی می تونه کمتر از ۲۰۰ وات هم مصرف کنه! پلاسما یک تکنولوژی سوخته نیست و نخواهد بود این که می بینی شرکت های دیگه کمتر تو پلاسما سرمایه گذاری می کنند به خاطر اینه که توانایی شو ندارند. یعنی تا وقتی که شرکت های بزرگی مثل پاناسونیک و Pioneer وجود دارند بقیه دیگه حرفی برای گفتن ندارند! البته اخیرا Pioneer دیگه پلاسما تولید نمی کنه و این موضوع هم هیچ ربطی به این تکنولوژی سوخته بودن نداره. در ضمن شما قیمت رو هم مقایسه کن. در سایز های بالا قیمت پلاسما خیلی کمتر از قیمت LCD با همون امکاناته! در ضمن یک تکنولوژی سوخته هیچ وقت جایزه برنده نمیشه!
    در مورد مدل TX-P50G10 که جدیدترین مدل پاناسونیکه شما برو یه جستجو بکن ببین چه چیزهایی در موردش گفتن! من تا حالا هیچ comment رو ندیدم که از این مدل تعریف نکرده باشه! به امکاناتش هم یه نگاه بنداز بعد با LCD مقایسه کن.
    شما هم برو ببين چه چيزهايي در مورد LCD-LED Backlight هاي سوني گفتن ....
    .سري Z سوني تونست به عنوان بهترين ال سي دي سال از طرف مجله What Hi-Fi انتخاب بشه......

    Sony Bravia ZX1 world's thinnest LCD





    عجيبه كه شما ميگي شركتهاي ديگه تكنولوژي پلاسما ندارن !!!!

    مثلا خود سوني تكنولوژي شو چون نداشت خط توليدشو قطع كرد.....عجب!!!؟؟؟

    يا اينكه سامسونگ كه بزرگترين توليد كننده پنل در دنياست حالا نمي تونه پلاسما بزنه .....باز هم عجب !!!

    پايونير هم كه فهميده قضيه چيه ...اونم ديگه مي خواد بي خيال پلاسما بشه...

    مونده فقط يه شركت اونم پاناسونيك كه توي نسل بعدي UFHD ميفهمه كه سرمايه گذاري روي پلاسما چقدر اشتباه بوده......

    شما خودت يه سر برو جمهوري و كيفيت ال سي دي رو با پلاسما مقايسه كن ، اونوقت متوجه ميشي كه چقدر تصاوير پلاسما تو HD پايين تر از ال سي دي هستش....

    چون اصولا پلاسما براي sd و دنياي گذشته است نه براي HD و دنياي آينده.

  11. #7
    داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran
    پست ها
    143

    پيش فرض

    من سوالم اينه كه tv قراره چه كاري انجام بده ؟!

    غير از اينه كه شما ميخواهيد تصاوير با بهترين كيفيت رو ببينيد ؟
    يا اينكه قراره ويترين تكنولوژي تو خونه شما باشه ؟!

    فارغ از اينكه پلاسما با برندهاي پانا يا پايونير تحسين نمايشگاههاي معتبر رو برانگيخته واقعا تصويري كه علي‌الخصوص پايونير با همين تكنولوژي به اصطلاح مرده ارائه مي‌كنه خيلي واقعي‌تر از ٩٩% lcd هاي م.جود در بازاره.

    هالا ما بياييم يه تصوير جيغ رو نگاه كنيم و به اين دل خوش كنيم كه تكنولوژي اون نمرده !

  12. 2 کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #8
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    پست ها
    119

    پيش فرض

    من سوالم اينه كه tv قراره چه كاري انجام بده ؟!

    غير از اينه كه شما ميخواهيد تصاوير با بهترين كيفيت رو ببينيد ؟
    يا اينكه قراره ويترين تكنولوژي تو خونه شما باشه ؟!

    فارغ از اينكه پلاسما با برندهاي پانا يا پايونير تحسين نمايشگاههاي معتبر رو برانگيخته واقعا تصويري كه علي‌الخصوص پايونير با همين تكنولوژي به اصطلاح مرده ارائه مي‌كنه خيلي واقعي‌تر از ٩٩% lcd هاي م.جود در بازاره.

    هالا ما بياييم يه تصوير جيغ رو نگاه كنيم و به اين دل خوش كنيم كه تكنولوژي اون نمرده !

    ما مي خوايم بهترين كيفيت تصوير رو ببينم ...ولي تا بحال توي اينهمه پلاسمايي كه خودمون به چشم ديديم هيچ حرفي براي گفتن در مقابل ال سي دي نداشتن.......يه سر به جمهوري بزن خودت دستت مياد....


    در ضمن قرار نيست ما تصاوير واقعي رو ببينم....اگه قرار بود تصاوير واقعي رو ببينم همون فناوري crt براي شما كافي بود.!!!

    مردم همه دوست دارن تصاوير رو زيباتر و شفاف تر از واقعيت ببينن نه يه سري تصاوير مرده ! اصلا فلسفه اينهمه تكنولوژي كه توي دوربين هاي فيلمبرداري و عكسبرداي و نمايشگرها اينه كه تصاوير رو شفاف تر و زيباتر نشون بدن......

    شما اگه تصاوير مرده پلاسما رو خيلي دوست داري يه crt بزار تو خونت ....هيچ كدوم از مشكلات ال سي دي و پلاسما رو هم نداره ...

  14. #9
    حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy
    پست ها
    1,806

    پيش فرض

    سلام
    دوستان ظاهرا بحث با امید جان بی فایده هست ایشون اگر آیه هم نازل بشه زیر بار حرف حقیقت نمیرن فقط در یک صورت ممکن بود ایشون قبول کنن که پلاسما بهتره اونم اگر سونی پلاسما میساخت.
    موفق باشید.

    فقط اینو اضافه کنم:
    من هیچ علاقه ای به هیچ برندی ندارم عزیزم چون معتقدم علاقه به یه برند خاص در نهایت باعث حدر دادن پول آدم برای یه محصول بد میشه الانم تو خونه یه ال سی دی سونی دارم منتها متاسفانه یه بار موقع تمیز کردنش چون پایه میزی که ال سی دی روش بود چرخ داشت به لبه فرش گیر کرد و ال سی دی از روش افتاد زمین مشکل پیدا کرد و من اتفاقی یه پلاسما خریدم و خشبختانه یا متاسفانه دیدم که کیفیتش فوق العاده هست به خصوص برای فیلم دیدن و بازیهای کامپیوتری بر خلاف LCD که همه رنگهارو اغراق آمیز و غیر واقعی نشون میده که فقط به درد دموهایی میخوره که پشت ویترین مغازه ها پخش میکنن و عکسهای ثابت و نماهای کم تحرک پلاسماها همون کیفیت رو در فیلمهای FullHD که من از اینترنت دانلود کردم داره به علاوه زاویه دید مناسب و بدون موشن بلورهایی که ال سی دی ها تو نماهای سریع و بازیها ایجاد میکنن.
    شما هم اگر از تصویر براق خوشت میاد وقتی رفتی جمهوری کنترل تلویزیون رو از فروشنده مغازه بگیر و Eco mode پلاسمارو که بیشتر پلاسماها دارن خاموش کن و کنتراست تصویر رو هم روی 100 بزار بعد ببین پلاسما چطوری هست.

  15. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  16. #10
    پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران
    پست ها
    989

    پيش فرض

    یکی از آشَنای ما یه پلاسما سامسونگ خریده به قیمت 1.700 42 اینچ با یه میز اشانتیون . مدلش حضور ذهن ندارم . الان یه هفته ای میشه خریده و اون روز زنگ زدم بش گفتم چطوره تی وی مبارکاس و این حرفا به شدت ناراضی بود می گفت مثل بخاری داغ میکنه و گرما شدیدی میده و از طرفی هم سفید رو بسیار کدر نشون می ده و کیفیتش با ال سی دی باجناقش که سامسونگ هست اونم مدل فکر کنم مدل a 550 هست اگه اشتباه نکنم . از زمین تا آسمون فرق میکنه خلاصه گفت گول ارزونیش رو خوردم و خریدم . الانم به فکر فروختنش هست.

    به هر حال تجربه ثابت کرده هیچ ارزونی بی دلیل نیست .

    الانم فکر کنم تنها شرکتی پلاسما میزنه به طور حرفه ای پاناسونیکه پایونر هم بود که دیگه نیست ظاهرا . وبرند های دیگه مثل سامسونگ و ال جی و.. نهیتا 3 4 مدل دان پلاسما و تولیدی در این زمینه نمی کنن و درت ولید ال سی دی و ال ای دی جدیدا تمرکز دارند .

    تا انجا هم که اطلاع دارم و در سایت های اینترنتی خوندم پایونر هم می خواد پلاسما رو دیگه تولید نکنه می مونه فقط پاناسونیک .

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •