تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کیفیت کدوم بیشتره ؟؟

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض کیفیت کدوم بیشتره ؟؟

من یه مدت پیش با پیشنهاد یه نفر رفتم یه iPod خریدم به این امید که کیفیت صداش خیلی خوبه ولی بعدا متوجه شدم که اون چیزی که می خواستم نبوده و حتی در حد موبایلم هم نبود...اصلا به این امید رفتم mp3 خریدم که صداش راضیم کنه چون قبلش بیشتر با کامپیوتر و یه کمی هم با موبایل mp3 گوش میدادم.
    خلاصه ....جدیدا تصمیم گرفتم Cowon D2 یا Creative Zen X-fi بخرم ولی نمی دونم اگه یه کارت صدای خوب بخرم میتونه جای این دو تا رو بگیره ؟؟؟ چون اصلا قابل حمل بودنش برام مهم نیست و فقط کیفیت صداش برام مهمه اونم بیشتر با هدفون نه اسپیکر.
    می خواستم ببینم دوستان در این باره چه نظری دارن و اگه کیفیت صدا با یه کارت صدای خوب بیشتر از اون دوتاست یه کارت صدای خوب (در حد همون چیزی که گفتم و قیمتش هم زیر 150 باشه) معرفی کنن.راستی حتما External باشه چون Laptop دارم.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا عجب بخش بی روحیه این کارتهای جانبی (صدا، مودم، تدوین، کپچر و ...) بعد از چند روز که اومدم هنوز جوابی نیست !!!
    اگر چه رفتم Creative X-fi Surrender رو گرفتم .

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

من یه مدت پیش با پیشنهاد یه نفر رفتم یه ipod خریدم به این امید که کیفیت صداش خیلی خوبه ولی بعدا متوجه شدم که اون چیزی که می خواستم نبوده و حتی در حد موبایلم هم نبود...اصلا به این امید رفتم mp3 خریدم که صداش راضیم کنه چون قبلش بیشتر با کامپیوتر و یه کمی هم با موبایل mp3 گوش میدادم.
    خلاصه ....جدیدا تصمیم گرفتم cowon d2 یا creative zen x-fi بخرم ولی نمی دونم اگه یه کارت صدای خوب بخرم میتونه جای این دو تا رو بگیره ؟؟؟ چون اصلا قابل حمل بودنش برام مهم نیست و فقط کیفیت صداش برام مهمه اونم بیشتر با هدفون نه اسپیکر.
    می خواستم ببینم دوستان در این باره چه نظری دارن و اگه کیفیت صدا با یه کارت صدای خوب بیشتر از اون دوتاست یه کارت صدای خوب (در حد همون چیزی که گفتم و قیمتش هم زیر 150 باشه) معرفی کنن.راستی حتما external باشه چون laptop دارم.
    با تشکر.
    بابا عجب بخش بی روحیه این کارتهای جانبی (صدا، مودم، تدوین، کپچر و ...) بعد از چند روز که اومدم هنوز جوابی نیست !!!
    اگر چه رفتم creative x-fi surrender رو گرفتم .
    دوست عزیز
    در بخش کارتها جانبی 2 تاپیک مهم و فعال در زمینه کارت های صوت حرفه ای و استدیو های خانگی وجود داره که بهترین جا برای عنوان کردن مسائل مربوط هستش.

نظر شما قابل احترامه اما اگر در انتخاب عنوان گفتگو صراحت گفتار بیشتری رو بکار ببرید مطمئنا همچین مشکلی پیش نخواهد اومد.

امیدوارم کارت صوت شما بهترین نغمات رو براتوت به ارمغان بیاره

4. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز
    در بخش کارتها جانبی 2 تاپیک مهم و فعال در زمینه کارت های صوت حرفه ای و استدیو های خانگی وجود داره که بهترین جا برای عنوان کردن مسائل مربوط هستش.

نظر شما قابل احترامه اما اگر در انتخاب عنوان گفتگو صراحت گفتار بیشتری رو بکار ببرید مطمئنا همچین مشکلی پیش نخواهد اومد.

امیدوارم کارت صوت شما بهترین نغمات رو براتوت به ارمغان بیاره

درسته حق با شماست باید تو انتخاب عنوان تاپیک دقت بیشتری میکردم (یا اصلا تاپیک نمی زدم) به هر حال ممنونم.
    راستی یه اشتباه تو اسم کارت صدایی که نوشتم هست فکر کنم Creative X-fi Surround درستش باشه.

6. این کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •