آیا این درست است که کارتهای فعلی که از DirectX 10/10.1 پشتیبانی می کنند، از DirectX11 هم پشتیبانی خواهند کرد؟
آیا این درست است که کارتهای فعلی که از DirectX 10/10.1 پشتیبانی می کنند، از DirectX11 هم پشتیبانی خواهند کرد؟
هنوز رسما چیزی اعلام نشده ولی اگه به گذشته نگاه کنیم معمولا همچین اتفاقی نیفتاده.
سلام دوستان...ميتونيد DirectX 10/10.1 ورزن كامل اون را برام بزاريد؟؟؟؟؟ممنون
سلامسلام دوستان...ميتونيد DirectX 10/10.1 ورزن كامل اون را برام بزاريد؟؟؟؟؟ممنون
به این تاپیک مراجعه کن
*********************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
مثل اینکه ویندوز 7 نسخه dx11 رو دارست
منظورم من اینکه نسخه جدید که R1 که به تازگی وارد بازار شود dx11 رو به همراه داره
دوستان کسی خبر در مورد ساپروت کارت گرافیکی از این قابلیت ندارن؟
بله در Windows 7 RC از DirectX 11 پشتیبانی میشه ولی مشخص نیست چه کارتهای گرافیکی از DirectX 11 پشتیبانی می کنند.
سلام ارمان جان
تویه صفحه مقالش رو گزاشتم
مثل اینکه همون کارت گرافیک که از dx10.1 رو ساپورت می کردن از dx11 هم ساپورت می کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطور که من متوجه شودم dx11 همون ارتقاع یافته dx10.1 است
با تشکر
مقاله ایراد علمی نداره ولی کامل و دقیق نیست و باعث تصورات اشتباه میشه.
مقاله حذف شد!
+
هنوز هیچ صحبتی درباره اینکه کارتهای گرافیک DirectX 10.1 از DirectX 11 پشتیبانی می کنند نشده، DirectX 11 هم چیزی بالاتر از DirectX 10.1 ارتقا یافته است.
سلام ارمانهنوز هیچ صحبتی درباره اینکه کارتهای گرافیک DirectX 10.1 از DirectX 11 پشتیبانی می کنند نشده، DirectX 11 هم چیزی بالاتر از DirectX 10.1 ارتقا یافته است.
خوب شما که می فرمایید هنوز هیچ صحبتی نشوده شما از کجا می دویند که dx11 خیلی بالاتر از dx10.1 است؟
این چه جوریه یعنی نیاز دیگه به ویندوز 64 بیت نیست ؟
سینا جان من نگفتم DirectX 11 خیلی بالاتر از DirectX 10.1 است. من اشاره کردم صحبتی درباره پشتیبانی کارتهای گرافیک از DirectX 11 نشده، این ارتباطی به خود DirectX 11 نداره. با دقت بیشتری پست قبلی رو بخونید.خوب شما که می فرمایید هنوز هیچ صحبتی نشوده شما از کجا می دویند که dx11 خیلی بالاتر از dx10.1 است؟
هر سیستم عامل مبتنی بر معماری X86 می تونه نهایتا تا 4 گیگابایت حافظه رو آدرس دهی کنه. برای اطلاعات بیشتر و دقیق تر درباره Memory Segmentation در معماری X86 تحقیق کنید.ارمان یک سوالی داشتم خدمتون
اون عکسی که شما اون بالا گذاشتید ویندو 7 32 بیت است
من یک نکته جالب دیدم مثل اینکه ویندو 7 نسخه 32 بیت همه حجم رم رو ادرسی دهی کرده و 4096 مگ رو ادرسی دهی کردن
این چه جوریه یعنی نیاز دیگه به ویندوز 64 بیت نیست ؟
+
دقت کنید چه سوالاتی رو در چه تاپیکی مطرح می کنید. اینجا تاپیک اخبار Windows 7 یا محلی برای کپی کردن مطالب وبلاگ ها نیست.
سلامدقت کنید چه سوالاتی رو در چه تاپیکی مطرح می کنید. اینجا تاپیک اخبار Windows 7 یا محلی برای کپی کردن مطالب وبلاگ ها نیست.
ممنون بابت پاسخ ها
رو چشم دیگه مطالبی نمی زارم
یک تاپیک تویه قسمت رم براش ایجاد می کنمهر سیستم عامل مبتنی بر معماری X86 می تونه نهایتا تا 4 گیگابایت حافظه رو آدرس دهی کنه. برای اطلاعات بیشتر و دقیق تر درباره Memory Segmentation در معماری X86 تحقیق کنید.
با تشکر از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)