تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 55

نام تاپيک: خرید بهترین lcd با حداکثر بودجه ۱.۵ میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض خرید بهترین lcd با حداکثر بودجه ۱.۵ میلیون تومان

سلام دوستان
    من می خوام یه LCD Full HD با سایز ۳۷ اینچ بخرم. اگه با این قیمت ۴۰ اینچ خوب هم باشه که چه بهتر. بیشتر هم از تلویزیون و فیلم های DVD استفاده می کنم. ماهواره هم ندارم و می خوام با همین آنتن های معمولی تلویزیون رو بگیره.
    تو این فروم و چند جا دیگه کلی تحقیق کردم فهمیدم که مدل های زیر LCD های خوبی هستند:
    Sony w400 و Sumsing A650 که متاسفانه ۳۷ اینچ ندارند قیمتشون هم فکر کنم بیشتر از ۱.۵ باشه
    37LG60
    Sumsung A550 که از چند نفر شنیدم برای تصاویر SD مثل تلویزیون٬ خوب نیست (اگر درست می گم لطفا تایید کنید تا مطمپن بشم)
    Sony s400 که این هم متاسفانه Full HD نداره.( شاید بتونم با HD Ready کنار بیام! )
    Sony v400 این مدل با این که ۳۷ نداره اما ۴۰ اینچش فکر کنم با بودجه من جور در بیاد با توجه به فناوری BRAVIA در پخش تصاویر SD هم خوب عمل می کنه و Full HD هم هست

با این اوصاف فکر کنم بهترین گزینه برای من v400 باشه. حالا پیشنهاد شما چیه؟ ممنون میشم اگه قیمت های این مدل هایی که گفتم و نظراتتون در رابطه با این مدل ها رو هم بنویسید
    Last edited by amsjavan; 23-04-2009 at 12:05.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من با 1.5 میلیون برو یه پلاسما تی وی 42 اینچی بخر گول درخشش غیر واقعی (Over Bright ) ال سی دی تی وی هارو نخور به جاش از رنگهای واقعی و سرعت پاسخ دهی مناسب پلاسما لذت ببر چون رنگهایی که ال سی ها نشون میدن کارتونی به نظر میرسه به خصوص وقتی میاریشون خونه و باهاشون سگنالهای معمولی مثل برنامه های تلویزیون خودمون یا دی وی دی معمولی نگاه میکنی اونوقت میفهمی زمین تا آسمون با اون چیزی که پشت ویترین مغازه دیدی فرق میکنن تازه همون درخشندگی رنگهارو زیر نور معمولی اتاق از پلاسما هم میتونی بگیری بر عکس ال سی دی ها میزان شدت روشناییشونم پایدار تره اون مشکلات burn in و ... هم که میگفتن پلاسماها داشتن در مدلهای جدید دیگه وجود نداره تنها مشکل پلاسماها الان مصرف برقشون هست که اونم چیز زیاد مهمی نیست.عوضش بیشتر از ال سی دی واست عمر میکنه.

3. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من با 1.5 میلیون برو یه پلاسما تی وی 42 اینچی بخر گول درخشش غیر واقعی (Over Bright ) ال سی دی تی وی هارو نخور به جاش از رنگهای واقعی و سرعت پاسخ دهی مناسب پلاسما لذت ببر چون رنگهایی که ال سی ها نشون میدن کارتونی به نظر میرسه به خصوص وقتی میاریشون خونه و باهاشون سگنالهای معمولی مثل برنامه های تلویزیون خودمون یا دی وی دی معمولی نگاه میکنی اونوقت میفهمی زمین تا آسمون با اون چیزی که پشت ویترین مغازه دیدی فرق میکنن تازه همون درخشندگی رنگهارو زیر نور معمولی اتاق از پلاسما هم میتونی بگیری بر عکس ال سی دی ها میزان شدت روشناییشونم پایدار تره اون مشکلات burn in و ... هم که میگفتن پلاسماها داشتن در مدلهای جدید دیگه وجود نداره تنها مشکل پلاسماها الان مصرف برقشون هست که اونم چیز زیاد مهمی نیست.عوضش بیشتر از ال سی دی واست عمر میکنه.

در مورد پلاسما اطلاعات زیادی ندارم. بهترین پلاسما Full HD با این قیمت چیه؟ از نظر امکانات جانبی پلاسما چه برتری هایی داره؟
    Last edited by amsjavan; 23-04-2009 at 10:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توی یه فروشگاه اینترنتی قیمت Sumsung 40A650 رو زده بود ۱٫۷۰۰ زنگ زدم بپرسم چرا ارزون شده گفتند که گارانتی سام سرویس نیست یه گارانتی دیگه است جهان تجارت کیش! این هم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظر شما چیه؟ این کارشون قانونیه؟ اینو بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد پلاسما یه تحقیقی کردم اما تو سایت های ایرانی چیزی پیدا نکردم توی چند تا سایت خارجی دیدم که از
    th-42pz85u خیلی تعریف می کردن.‌ آیا این مدل تو ایران اومده؟ قیمتش هم ۱۰۰۰ دلار بود.
    مدل های tc-p42s1 و tc-37lz85 چطور؟
    Last edited by amsjavan; 23-04-2009 at 12:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توی یه فروشگاه اینترنتی قیمت sumsung 40a650 رو زده بود ۱٫۷۰۰ زنگ زدم بپرسم چرا ارزون شده گفتند که گارانتی سام سرویس نیست یه گارانتی دیگه است جهان تجارت کیش! این هم لینکش:
    کد:
    نظر شما چیه؟ این کارشون قانونیه؟ اینو بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
    مشكل قانوني كه نداره.
    ولي به نظر من يا كلا بدون گارانتي بگير يا از سام سرويس. چون گارانتي شركتهاي بزرگ مثل سام سرويس مشكل داره چه رسد به جهان ت.......

8. این کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

در مورد پلاسما اطلاعات زیادی ندارم. بهترین پلاسما Full HD با این قیمت چیه؟ از نظر امکانات جانبی پلاسما چه برتری هایی داره؟
    دوست عزیز میتونید برید تو این تاپیک:
    کد:
    از نظر امکانات جانبی پلاسماها فرقی با بقیه پنلها ندارن پلاسماهای الان کارت حافظه دارن که میتونن فیلم و عکس رو از روی مموری کارت نمایش بدن و معمولا هم 3 -4 تا پورت HDMI دارن.
    پلاسماهای جدید پاناسونیک ظاهرا به اینترنت وصل میشن به نوعی تلویزیون اینترنتی هم هستن و محتویات سایت youtube رو هم نمایش میدن بعضی از مدلهاشون Freesat هستن یعنی تیونر داخلی ماهواره دارن و احتیاجی نیست که ریسیور داشته باشد و VieraCast هم دارن که شما میتونید با کنترل از راه دور پنل هر دستگاهی رو که از راه پورت HDMI به پنل وصل شده باشه کنترل کنید.و سری G پنلهاشونم 600Hz هست که تو حرکات سریع خوب عمل میکنن و موشن بلور رو از بین میبرن.THX mode هم داره که هر لحظه به طور اتوماتیک پنل رو با توجه به محتوایی که داره نمایش میده روی بهترین حالت کالیبره میکنه.
    Last edited by *Alucard*; 23-04-2009 at 16:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز میتونید برید تو این تاپیک:
    کد:
    از نظر امکانات جانبی پلاسماها فرقی با بقیه پنلها ندارن پلاسماهای الان کارت حافظه دارن که میتونن فیلم و عکس رو از روی مموری کارت نمایش بدن و معمولا هم 3 -4 تا پورت HDMI دارن.
    پلاسماهای جدید پاناسونیک ظاهرا به اینترنت وصل میشن به نوعی تلویزیون اینترنتی هم هستن و محتویات سایت youtube رو هم نمایش میدن بعضی از مدلهاشون Freesat هستن یعنی تیونر داخلی ماهواره دارن و احتیاجی نیست که ریسیور داشته باشد و VieraCast هم دارن که شما میتونید با کنترل از راه دور پنل هر دستگاهی رو که از راه پورت HDMI به پنل وصل شده باشه کنترل کنید.و سری G پنلهاشونم 600Hz هست که تو حرکات سریع خوب عمل میکنن و موشن بلور رو از بین میبرن.THX mode هم داره که هر لحظه به طور اتوماتیک پنل رو با توجه به محتوایی که داره نمایش میده روی بهترین حالت کالیبره میکنه.
    خیلی ممنون از اطلاعات خوبتون. اما من هنوز جواب سوالمو نگرفتم! من از شما خواستم بهترین مدل زیر ۱.۵ میلیون تومن رو معرفی کنید که Full HD هم باشه. مصرف من هم همون طور که گفتم بیشتر تلویزیون ایران و فیلم های DVD هست. ممنون می شم اگه بیشتر کمکم کنید

11. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام پیشنهاد من به شما این پنل هست که تو این لینکی که میدم مشخصاتشو نوشته:
    کد:
    یا این لینک:
    کد:
    Last edited by *Alucard*; 24-04-2009 at 01:07.

13. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام پیشنهاد من به شما این پنل هست که تو این لینکی که میدم مشخصاتشو نوشته:
    کد:
    یا این لینک:
    کد:
    خیلی ممنون. حالا اینا قیمتشون چنده؟ تو نشون دادن تصاویر sd به پای lcd های سونی که از فناوری bravia استفاده می کنند می رسه؟

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •