پرفروشترین البوم مجاز سال 88 از دیدگاه شما کدام است
محسن یگانه ( تابوت ) حمید عسکری ( کما 2 ) محسن چاوشی (وحشت) رضا صادقی ( چقدر سخته ) سیروان خسروی ( ساعت 9 ) بنیامین علی اصحابی
محسن یگانه ( تابوت )
حمید عسکری ( کما 2 )
محسن چاوشی (وحشت)
رضا صادقی ( چقدر سخته )
سیروان خسروی ( ساعت 9 )
بنیامین (06)
علی اصحابی 88
پرفروشترین البوم مجاز سال 88 از دیدگاه شما کدام است
محسن یگانه ( تابوت ) حمید عسکری ( کما 2 ) محسن چاوشی (وحشت) رضا صادقی ( چقدر سخته ) سیروان خسروی ( ساعت 9 ) بنیامین علی اصحابی
به نظر من محسن یگانه میشه ولی محسن چاوشی هم طرفدار زیاد داره!!
به نظر من چاوشی. چون...
بنیامین با وموی آلبومش نشون داد به پای چاوشی نمی رسه و تنها اشکال آلبوم فبلی چاوشی زیادی تلخ بودنه که اعلام شوه ایم آلبوم اینجوری نیست
رضا صادفی هم می تونست خوب فروش کنه..اما پخش آلبوم چه قدر سخته. ی قلابی به فروشش لطمه می زنه
یگانه هم می تونه خوب فروش داشته باشه
کاملا با شما موافقم
دموی البوم بیامین اصلا خوب نبود
من فکر میکنم که رقابت بین چاوشی و صادقی هست
در حالی که یگانه هم میتونه رقابت نزدیکی داشته باشه
سیروان هم خیلی عالیه یه حرفهای به تمام معنا ولی هنوز جا نیوفتاده تو بازار![]()
آلبوم 88 بنیامین منتظرش باشید بنامین روش خیلی کار کرده و با اینکه من طرفدار محسن چاوشی ام و البوم یه شاخه نیلوفر فروش میلیونی داشت ولی الان دموی البوم 88 رو گوش کردم حال کردم و به نظرم فروشش خوب باشه
![]()
به نظر من بنيامين زيادي خودشو تكرار كرده.....براي همينم سه سال آهنگ و آلبوم پخش نكرده...كه زيادي خودشو تكرار نكنه
ولي اين دفعه نمي تونه آهنگاش رو هيت كنه و مثل اوون دفعه آهنگاش ميفته رو زبون همه....چون كه آلبومش 20-30 تا ترك داره
نصبت به سه سال كار هون قدر حرفه اي نيست...كاش به جاي سه سال كار روي 30 كار رو روي 10 ترك مي ذاشت ولي اونارو فوقالعاده تنظيم مي كرد
البته تنظيم آهنگاش حر فه اي تر شده بود....ولي تنظيماش به پاي حرفه اي هايي مثل شهاي اكبري و محمد رضا آهاري و بهروز صفاريان نمي رسه.
اگه جو مثل قبلا باشه چاووشی و یگانه. فقط امیدوارم آهنگهاشون قبل از پخش آلبوم لو نره.
دوست عزیز درست تعداد تراکهای البومش زیاده ولی دلیل بر پایین بودن کیفیت البوم نداره
بنیامین سعی کرده تو البوم 88 مثل البوم های قبلیش سبکش خاص و نو اورانه باشه و تراک های البوم حالت سریال گونه داره . من که فکر کنم البوم موفقی باشه و فروش خوبی داشته یاشه از نظر تنظیم هم درسته کسی به پای بهروز صفاریان نمیسره اما فراموش نکنید خود بنیامین هم تنظیم کننده بدی نیست و اینو میشه از دموی البوم فهمید . تراک هاشم که متنوع و تکراری نیستن با اینکه تعدادشون زیاده
آلبوم جدید و ناب بنیامبن به نام 88 ریلیز شد
جهت حمایت از کمپانی ترانه شرقی و خواننده این اثر ، لطفا آلبوم را حتما از فروشگاه های فرهنگی هنری سراسر کشور خریداری کنید.
تعداد تراک البوم 17
آلبوم فوق العاده ای شده حتما تهیه کنید و گوش کنید
دوستان بريد آلبوم سيروان رو گوش كنيد شايد نظرتون برگرده
حيف كه من رايم رو دادم وگرنه به سيروان راي ميدادم
محسن صداش قشنگتره ولي خيلي غمناك ميخونه
يكم شادي هم لازمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)