دوستان
پولم تا 600 تا 700 زیاد شده با توجه به سایت gsmarena خیلی توجهم به x1 جلب شده(آخه گوش قبلیمو n82 زو با توجه بهgsmarena گرفتم که بشدت راضی بودم) از طرفی touch pro م گوشیه خوبیه...حالا نظرشما کدوم بهتره.
دوستان
پولم تا 600 تا 700 زیاد شده با توجه به سایت gsmarena خیلی توجهم به x1 جلب شده(آخه گوش قبلیمو n82 زو با توجه بهgsmarena گرفتم که بشدت راضی بودم) از طرفی touch pro م گوشیه خوبیه...حالا نظرشما کدوم بهتره.
برتری های x1
ال سی دی بزرگتر
باتری بهتر
فلش دوربین
برتری های تاچ پرو
کیبرد بهتر
جی سنسور
مداد هوشمند یعنی وقتی درش میاری ال سی دیش روشن میشه
خروجی tv
بدنه مقاومتر
x1 نسبت به قیمتش بیشتر می ارزه
کلا من بهت میگم تاچ پرو بگیر چون من خودم هم کلی فکر کردم و دیدم که تاچ پرو بگیرم بهتره...دوستمون گفتند برتری هاش رو و کمبود خاصی نداره که بخام حرف بزنم در بارش.
اگه سوال خاصی داری در خدمتیم.......
كلاً تاچ پرو بهتره قيمتشونم خيلي فرق نميكنه
سلام.
برتریهای x1 به touch pro;
1:داشتن باطری قویتر.
2:داشتن ال سی دی بزرگتر البته2/. اینچ بزرگه.و داشتن پیکسلاژ بالاتر.
3:داشتن جک 3.5 میلیمتری که وجود این روی یک گوشی یکی از واجبترینهاست.
برتریهای touch pro به x1;
1:داشتن tv out
2:بدنه سگ جون
3:جی سنسور
در کل انتخاب بین این دو گوشی سلیقه ای هست و در اکثر موارد مثل کیبورد و تاچ بودن و سیستم عامل و... یکی هستند.
موفق باشی.
انتظاراتت چیه؟پولم تا 600 تا 700 زیاد شده با توجه به سایت gsmarena خیلی توجهم به x1 جلب شده(آخه گوش قبلیمو n82 زو با توجه بهgsmarena گرفتم که بشدت راضی بودم) از طرفی touch pro م گوشیه خوبیه...حالا نظرشما کدوم بهتره.
اين دوتا گوشي كه با هم فرقي ندارن كه انتظارات مختلفي رو جواب بدن.
هر دوتا پاكت پيسي با يه پردازنده و رم و رام هستن و هر دو كيبرد و دوربين 3 دارن و ...... فقط باهم يه فرقاي جزيي دارن
اديت: يه پست ديگه تا 4 ستاره شدن (999)
من به شما Pro رو پیشنهاد میکنم با X1 کار نکردم ولی 2 ماه Pro داشتم عالی بود از همه نظر من جوری گوشیم به زمین خورد که باتری سیم کارت و همه محتویات گوشی بیرون اومد بعد شما بگو یک خط روش افتاده بود و یکی از دوستان من که ریس بزرگترین شرکت کامپیوتری و اینترنت و... توی کرمان هست و فقط پاکت میگیره دستش X1 و Pro با هم داشت من با Pro کار کرده بودم با X1 که کار کردم به دلم نچسنید و از Pro بیشتر خوشم اومد و کلا برند HTC در زمینه پاکت حرف اول رو میزنه بدون تردید Pro
منم تائید میکنم که واقعاً Pro یه کلاس خاص خودشو داره ....
.
البته در مورد امکانات دوستان کاملاً اختلافاتشون رو توضیح دادن ........
به نظر من touch pro بهتره
همون طوری که بهادر گفتن واقعا گوشی خوبی هست ولی فقط فکر میکنم بدنش یکمی ضعیف تر از x1 باشه
به نظر من کلا ppc کلاسش به HTC بودنش هست
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)