با سلام خدمت دوستان عزیز، بنده قصد خرید ماشینی در حدود 18-19 دارم که با توجه به محدوده قیمتی ورنا و پرشیا به نظر شما کدام مناسبتر است:
با تشکر![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز، بنده قصد خرید ماشینی در حدود 18-19 دارم که با توجه به محدوده قیمتی ورنا و پرشیا به نظر شما کدام مناسبتر است:
با تشکر![]()
دوست عزيز به نظر من اصلا پرشيا نگير . چون واقعا ارزش 19 - 18 تومن رو نداره !!!
من ميگم سمند ال ايكس سال با موتور tu5 ثبت نام كن .
البته اگه از سمند خوشت نمياد ماشينهاي ديگه اي هم ميتوني بگيري . ولي تورو خدا پرشيا نگير . چون با پول 18 تومن حتي abs هم نداره !!!!! ولي سمند سال abs + ebd . تزئينات داخلي بهتر و هزاران چيز ديگه . البته بگم من از هيوندا ورنا چيزي نميدونم . من فقط به جاي پرشيا يه ماشين ديگه پيشنهاد كردم بهت كه بين اون و ورنا مقايسه انجام بدي !!!
فکر میکنم ورنا 1800 به دلایل زیادی مناسب تر باشه
هر موقع وقت کردم یه مقایسه کامل بینشون سعی میکنم از نظر امکانات و ... انجام بدم براتون
پرشيا که الان ارزون شده...... فکر کنم 16 تومن شده.........!!!!!!!!
ورنا بهتر از پرشیا هست
اما بهتره قبل از خرید یه فقط برای یک بار سوار ال 90 فول بشی بعد نظرت رو بگی
با پول کمتر ماشین بهتر سواری
شتاب بهتر (صفر تا 100 = 10.5)
امنیت بیشتر (4 تا ایربگ 4 تا abs)
قدرت زیاد (موتور 1600 مکان با 16 سوپاپ)
امکانات فوق العاده (نمایش میزان سوخت باقی مانده و محاسبه کارکرد با باک فعلی )
من پدرم پرشیا داره و خودم ال 90 دارم و حاضر نیستم اون رو عوض کنم
من با جفتشون رانندگی کردم پرشیا که خودمون داشتیم باهاش تصادفم کردمورنا هم دوستان داشتن کلا من از هیچکدمشون خوشم نمیاد قیمت جفتشون هم الکی گرونه، اگر بگم سمند رو ترجیح میدم کاملا حقیقت رو گفتم منم به شما توصیه میکنه دنبال یه ماشین دیگه باشی فکر کنم با 20 تومن بتونی یه مگان یکمی کار کرده بگیری ماشین خوبیه.
هیوندای ورنا ماشین خوبی ست و لذت رانندگی بهتری نسبت به پرشیا داره ولی اگر یه موقع هوس کردی گازش بدی ورنا شرمنده شما میشه. به نظر من حالا که طراحی ورنا به دلتون نشسته اگر ال90 فول بگیری انتخاب معقول تری باشه چون طراحی نمای پشتی دوتاشون زیاد چنگی به دل نمیزنه.
دوست عزيز ال 90 كجا 4 تا ايربگ داره 4 تا abs ؟؟؟ورنا بهتر از پرشیا هست
اما بهتره قبل از خرید یه فقط برای یک بار سوار ال 90 فول بشی بعد نظرت رو بگی
با پول کمتر ماشین بهتر سواری
شتاب بهتر (صفر تا 100 = 10.5)
امنیت بیشتر (4 تا ایربگ 4 تا abs)
قدرت زیاد (موتور 1600 مکان با 16 سوپاپ)
امکانات فوق العاده (نمایش میزان سوخت باقی مانده و محاسبه کارکرد با باک فعلی )
من پدرم پرشیا داره و خودم ال 90 دارم و حاضر نیستم اون رو عوض کنم
من شنیدم که موتور جدید ورنا (1600-16سوپاپ)کاملا برتری نسبت به پرشیا و حتی ال90 داره!! و از لحا ظ ظاهری خطوط برجسته و برآمدگی چراغ های جلو بر طرف شده و ظاهر زیبا تری پیدا کردهدوستان شما این مطلب رو تایید می کنید؟
ببخشید 2 تا 2 تا هست
چون برای من فول نیست فکر میکردم فولش هر 4 تا رو داره
الان فهمیدم 2 تا داره اما بازهم خیلی علیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)