خوب دوستان با توجه به اینکه یک هکر داره این رو هک می کنه و روششم خیلی خیلی با دارک الکس فرق داره و لازم نیست کپی خور کنی باید یک تاپیک جدید بزنیم خب هرکی نظری داره بگه و بنویسه .
خوب دوستان با توجه به اینکه یک هکر داره این رو هک می کنه و روششم خیلی خیلی با دارک الکس فرق داره و لازم نیست کپی خور کنی باید یک تاپیک جدید بزنیم خب هرکی نظری داره بگه و بنویسه .
Hen چیست و چه کاری انجام می دهد ؟
هن به معنی آزادی عمل است و شما می توانید بازی های PSP را اجرا کنید .
آیا HEN روی PSP 3000 و TA-008 v3 کار می کند ؟
بله . فقط به شرطی که فرم ویر شما M33 نباشد .
آیا ISO را اجرا می کند ؟
نه . ولی به زودی چرا
پس ما چه بازی هایی را می توانیم اجرا کنیم ؟
PS1 . و بازی های Howewer
چه کسی PSP را هک کرده ؟
devee
زمان رسیدن برنامه کی است ؟
قبل از سه شنبه devee قول داده برنامه را منتشر کند .
توجه کنید من برای ترجمه این متن یک ساعت کار کردم و تونستم مطالب رو چکیده بگم .
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرم ویر خودتان را از m33 به فرم ویر زیر تغییر دهید . ( توجه در صورتی که مادربورد شما جدید باشد . )
قبل از آن ریجستر شوید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرم ویر بالای 5.00
- Currently set for a release this Tuesday (maybe Wednesday for some of you in China)
- It will not allow the execution of ISO's - at least not natively
- Some PSP's will be able to have CFW flashed while other models will be left out (due to Motherboard issues and limitations)
- HEN will enable most homebrew execution but some older homebrew may require some tinkering to work on the new HEN
- POPs will not be supported (meaning you cannot run PSX ISO's, sorry
- Some motherboards will not be supported for CFW use (as well as anyone who was previously unable to use Pandora)
- TA-088 V3 and TA-090 V2 Motherboards are not supported (for CFW)
Last edited by Hunter lord; 20-04-2009 at 09:24.
امیدوارم سه شنبه devee 21st این برنامه ی hen رو منتشر کنه
کپک زدم با این PSP مسخره
![]()
خسته نباشيد
ممنون ميشم اگه يه توضيحي در مورد نحوه تغيير فريم وير بديد.
اخه من متوجه نشدم اين سايت دقيق چي گفته!
ممنون![]()
بالاخره بعد از تلاش فراوان این release رو توی 4shared پیدا کردم...
به احتمال 99 % خودشه
گفتم شاید بدردتون بخره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------
اگه پی اس پی شما دارای مادربورد TA-008 v3 یا TA-090 است . ( کپی خور نیست .) باید فرم ویرتان رو از M33 به فرم ویر دیگری ( که بعدا می گم عوض کنید.) فرم ویر بالای 5.00
M33 مال دارک الکس هست که از Hen پشتیبانی نمی کنه .
اگه مادربورد شما کپی خوره نیاز به تعویض فرم ویر ندارید فقط باید بالای 5.00 باشه .
اگه سوالی بود بگو .![]()
Just want to confirm it works, did the following steps:
1.Format MS through PSP
2.Put h.bin in root of MS, slim.tiff + 8 random pics in PSP/PHOTO
3.Restore default settings
4.Go to Photos in the XMB, and scroll down.
5.Exploit runs xD
6. ???
7. PROFIT!
اگه psp شما کپی خور شده هست که هیچ احتیاجی به نصب این hen ندارید.(فریمور ها با پسوند m33 و gen و OE این فریمور ها فقط بر روی دستگاه های کپی خور شده نصب است)
اما اگه شما psp مدل 3000 و یا 2000 با مادربورد TA-088 v3 دارید اگه ورژن فریمور شما زیر 5.00 هست آنرا باید به فریمور های بالای 5.00 آپدیت کنید.
این Hen به درد دستگاه هایی میخوره که کپی خور نیستند و فریمور اصلی (فریمور بدون هیچ گونه پسوندی) روی آنها نصبه.
PSP من كپي خور نيست . من مموري رو فرمت كردم ، h.bin رو ريختم تو مموري ، slim.tiff رو هم كپي كردم تو قسمت photo همراه چندتا عكس ديگه . بعد restore default setting هم كردم.ازينجا به بعدش راستش دقيق متوجه نشدم بايد چيكار كنم! ولي slim.tiff رو كه از تو قسمت photo تو psp اجرا ميكنم psp گير ميكنه بعد از چند ثانيه هم خاموش ميشه.
سپاس گزار ميشو اگه منو راهنمايي كنيد.
راستي XMB و Exploit رو اگه توضيح بديد ممنون ميشم.
(psp 2000 slim TA-008 v3 )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)