تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ویروسی شدن شدید ویندوز و . لطفا کمک کنید .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض ویروسی شدن شدید ویندوز و . لطفا کمک کنید .

با سلام ... راستش چند وقتیه که مشکل عجیبی با چنتا ویروس توی کامپیوترم پیدا کردم .
    من ویندوز ویستا و اکس پی رو با هم روی سیستم دارم . یه روز یه از خدا بی خبری فلش ویروسیش رو وصل کرد به سیستم ما . روز بد نبینی هر مدل ویروسی بگی افتاد روی کامپیوتر ما . سرعت ویندوز هم شدیدا افت داشته . همه ی این اتفاقات روی ویندوز ایکس پی افتاده . آنتی ویروس کاسپراسکی که اصلا عین خیالش نبود . اما NOD 32 به هر مکافاتی بود 55 تا ویروس پیدا کرد و همشون رو هم به درک فرستاد . ویروس ها توی پوشه ی APLICATION DATA بیشتر بودن . چندتایی هم توی WINDOWS/SHELLNEW بودن . یه سری هم قایل اجرایی با آیکون فولدر معمولی بودن که توی بعضی پوشه های MY DOCAMENTS پیدا شدن . طبق معمول هم یکی دوتا توی SYSTEM32 .
    به هر حال این ویروسا پاک شدن . اما هنوز هم هنوزه اثراتشون هست . مثلا زمان استارت آپ ویندوط ایکس پی حدودا 3 تا 4 دقیقه هست . بسیار کند شده . اما بعد از بالا اومدن هم سیستم کمی مشکل داره . مثلا وقتی داره آهنگ پخش میکنه اگه فتوشاپ رو باز کنم و کار کنم آهنگ تیکه میافته . در حالی که قبلا اینطور نبود .
    دوما اینکه FOLDER OPTION مخفی شده و قایل دسترسی نیست .
    سوم اینکه پوشه ی مشکوک $RECYCLE.BIN هم توی همه ی درایو ها هست . اما توسط آنتی ویروس اصلا ویروسی رو توش شناسایی نمی کنه . در ضمن با اینکه من تمام اتوران های سیستم رو غیر فعال کردم ، بازم انگار این ویروس ها منتشر میشه .
    بین لیست استارت اپ هیچ چیز مشکوکی نیست و همه چیز مرتبه .
    اما لیست تسک منیجر یه چندتا مشکوکی داره که عکسش رو این پائین میتونید ببینید .

حالا اونطرف ویندوز ویستا تقریبا مشکلی نداره . فقط اینکه $RECYCLE.BIN ها احتمالا روی اون ویندوز فعال هستن . چون وقتی تو ویستا حذفشون میکنم درجا بر میگردن . اما تو ایکس پی نه . این چندتا پروسس مشکوک توی ویندوز ویستا هم چند روزیه ظاهر شدن . در حالی که آنتی ویروس ویستا هم که NOD 32 هست چیزی پیدا نکرده .
    حالا با توجه به این اوضاع آیا واقعا سیستم من ویروسیه ؟ و برای حل مشکلات واقعا چیکار باید بکنم ؟
    واقعا اعصابم بخاطر این اوضاع بدجوری خورده ... اگه کمکم کنید بسیار متشکر میشم .
    ممنون ...

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

سلام رفیق.
    ببین رفیق از رو تسک منیجر نمیشه نظر داد!
    1- برنامه rootkit unhooker رو دون کن واز تب processهاش عکس بزار.
    2- برنامه process monitor رو دون کن و ازش عکس بگیر وبزار.
    3-اگه میتونی انتی بنصبی Avira رو بنصب.
    4- این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو دون کن و دکمه list process and task رو بزن و متن logش رو بزار.
    دوباره بیا.
    موفق باشید.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اون قسمتهايي كه داخل كادر قرمزه ويروس نيستن چون از سيستم بوت شدن اما اگه از User بوت ميشدن ميشد گفت ويروسن .
    تمام حجم هايي كه تو مموري اشغال كردن نرماله .
    اما براي ترميم قسمتهايي كه حذف شدن مثه فولدر آپشن ميتوني از برنامه اي كه Picher_S عزيز نوشتن استفاده كني :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شك منم سرويس sched.exe بود كه اونم مربوط به Avira Antivir هست . شما نود 4 رو نصب كن بعد آپديت كن و يكبار فول اسكن بزن .
    Last edited by saeed774; 20-04-2009 at 14:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •