دوستان اگه میشه راهنمایی کنن.الان Touch Diamond گارانتی اصلی 545 هزار شما به نظرتون با این پول میشه گوشی بهتر با همین امکانات گرفت.
دوستان اگه میشه راهنمایی کنن.الان Touch Diamond گارانتی اصلی 545 هزار شما به نظرتون با این پول میشه گوشی بهتر با همین امکانات گرفت.
سلام
داداشمم میخواد این گوشیو بگیره
شنیدم رنگ بدنش زود میره
درسته؟
مرسی
امنيا از دايموند بهتره قيمتشم پايينتره امكاناتشم از دايموند خيلي بيشتره
دوربين 5 و فيلم برداري بهتر و فلش
سي پي يو قويتر و سرعت بيشتر
ال سي دي بزرگتر
16 گيگ مموري داخلي و ساپورت مموري كارت
باتري بهتر
بدنه مقاوم تر
خروجي tv
موس
صداي بيشتر
و...........
Last edited by hasanmotori; 19-04-2009 at 18:45.
دوست عزیز نه تنها با یان پول میتونی گوشی بهتر بگیری بلکه با پول کمتر از اینم می تونی i900 بگیری که:
16gig حافظه ی داخلی
دوربین 5
باتری قوی تر
صدای بیشتر
و.....
فقط با خریدن دایاموند گول ظاهر و مارکشو می خوری و پولتو به........![]()
اما ایراد بزرگ امنیا صدای فوق الاده بیخود و یسکیفت اون هست. من یکی دارم البته.واسه موزیک گوش دادن بدرد نمیخوره
ممنون دوستان.خیلی از امنیا خوشم نمیاد.حالا اگه پولمو تا 650 بالا ببرم پیشنهادتون چیه x1 خوب هست یا htc با این پول که خوبم باشه سراغ دارین؟؟
سلام.
من فکر میکنم احتمالا" گوشی یا هندز فری شما ایراد داشته باشه .با یک امنیا دیگه مقایسه کن ببین صداش چه جوریه.
درسته
در مورد کیفیت میتونم بگم عالی هستش اما بلندی صدا در حد خوب هستش که بعضی از آهنگهارو هم بلند پخش میکنه
البته اینم بگم که دوستمون هم درست میگن raminmousavi
من تا حالا 3_4 تا امنیا رو امتحان کردم صدا هاشون با هم فرق میکردن یکی بلند یکی خیلی بلند............
اما بیکیفیت توشون نبود
کلا می خواستم بگم امنیا بهتره اما سوال دوستمون که گفتند رنگ دایموند میره باید بگم که من که تاچ پرو دارم حتی خط هم روش نیوفتاده تا حالا چه برسه به رفتن رنگ..........
تمام خصوصسات امنیا رو هم همه گفتند......
رنگ بدنه گوشی های قبلی HTC مثل TyTn II و Touch Cruise به دلیل جنسشون میرفت چون خودم داشتم و TyTn II حدود 2 سال و Cruise رو هم حدود 3 ماه داشتم که جفتشون رنگشون رفته بود ولی Diamond و Pro که داشتم اصلا حالا S-a-l-i-m هم گفت ولی اومنیا که داشتم از همه بهتر بود و من راضی بودم من پیشنهاد میگنم اومنیا بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)