تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سیستم رو که روشن میکنم چراغ هارد برای چند ثانیه روشن میشه و بعد از تقریبا 7 ثانیه بوق سلامتی میده و مانیتور روشن میشه و من لودینگ ویندوز رو .

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض سیستم رو که روشن میکنم چراغ هارد برای چند ثانیه روشن میشه و بعد از تقریبا 7 ثانیه بوق سلامتی میده و مانیتور روشن میشه و من لودینگ ویندوز رو .

سیستم رو که روشن میکنم چراغ هارد برای چند ثانیه کاملا روشن میمونه و بعد از تقریبا 7 ثانیه بوق سلامتی میده و مانیتور روشن میشه و من لودینگ ویندوز رو فقط میبینم و اونای قبل از لودینگ رو نمیبینم ..........

نظره من اینه که داره تست میکنه !!!!!

مادربورد و پاور رو عوض کردم .............یه پاور 330 گرین گذاشتم و یه مادربورد asus m2n-cm dvi

چراغ مانیتور هم هنوز از حالت چشمک زن میاد بیرون و روشن میشه لودینگ ویندوز میاد ......

من میخوام مراحل قبل از لودینگ ویندوز رو ببینم ...............

تو اون مادربورد قبلیم این طوری نبود یعنی هنوز که سیستم رو روشن میکردم صفحه مانیتور میامد بالا و از همون اولش میدیدم ..................

میخواستم بدونم جایی تنظیماتی داره که باید انجام داد ؟؟؟

من از گرافیک on روی مادربورد استفاده میکنم
    .................................................. .................................................. ..
    یه مشکل دیگه !؟

وقتی مادربورد رو عوض کردم و گرافیک رو روش گذاشتم وقتی روشن میکنم مانیتور همون طوری چشمک میزنه انگا که گرافیک رو نمیشناسه ............گرافیک رو درست جا زدم چون بوق نمیزنه .................برا همین مجبورم از گرافیک on خود مادربورد استفاده کنم ................
    کارت گرافیک من قدیمیه 7300 gs

میخواستم بدونم جایی تنظیماتی داره که باید انجام داد ؟؟؟

مثلا PCI EXPRESS روی این مادربورد غیر فعاله و باید بری فعالش کنی ؟؟؟
    Last edited by google_boy07; 19-04-2009 at 00:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اون اولی که تا جایی که من میدونم به سرعت سیستمت بستگس داره و تنظیم خاصی هم وجود نداره . بعضی از مانیتور های lcd هم یک مقدار دیر تصویر میدن که این یکی هم به مانیتور برمیگرده . ولی فکر کنم محشکل شما مانیتور باشه (مشکل نیست در واقع)

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اون اولی که تا جایی که من میدونم به سرعت سیستمت بستگس داره و تنظیم خاصی هم وجود نداره . بعضی از مانیتور های lcd هم یک مقدار دیر تصویر میدن که این یکی هم به مانیتور برمیگرده . ولی فکر کنم محشکل شما مانیتور باشه (مشکل نیست در واقع)
    دوست من من مانیتورم crt هستش ...............قبلا که خوب بود ما عوض کردن مادربورد این طوری شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •