سلام.ميدونم که اين سه گوشي با هم خيلي فرق دارن و از لحاظ کارايي خيلي متفاوتن.پي1 يک گوشي لمسي در کنار يک سيستم عامل ميباشد و کارايي هاي قابل قبولي داره.در حال حاظر خودمم پي1 دارم.ايکس1 هم يک گوشي لمسي ولي باسيستم عامل ويندوز موبايل که از اين جهت(سيستم عامل)فرق زيادي با دو تاي ديگه داره.يي71 هم يک گوشي بسيار پر کاربرد ميباشد که بيشتر کاربرد تجاري هم داره و فرق زيادي که با دو تاي ديگه داره صفحه ي غير لمسيش ميباشد.حالا به نظره شما کدوم از اين سه گوشي خوبن؟من يه گوشي ميخام که کار هاي متفاوتي داشته باشه يعني ادم ازش خسته نشه.ممکنه دوستان بپرسن که چرا پي1 را در اين مقايسه نام بردم(با وجوده اينکه دارمش)......دليلش اينه که اگه دوستان با پي1 موافق باشن من همين پي1 را نگه ميدارم.اينم بگم که من از پي1 کاملن راضي هستم ولي تا 2 يا 3 ماه ديگه پول دستم مياد و کاره خاصي هم ندارم برا همين گفتم که يه گوشي بگيرم.اگر که دوستان به نظرشون همين پي1 خوب بود که بهتر منم پولمو خرج نميکنم.البته خودم از پي1 راضي هستم و دوست دارم نگرش دارم فقط اين تاپيکو گذاشتم که اگه دوستان با پي1 موفق بودن در انتخابم مسمم تر بشم اگرم که نه ديگه ميريم تو کاره يه گوشي ديگه.قيمت ان چنان فرقي نداره اخه 700 تومان پول دارم ولي اينم در مقايسه بايد در نظر گرفته بشه که گوشي اي که در مقابل قيمتي که براش ميديم بايد امکانمات خوبي هم داشته باشه.پس بحث قيمت نيز برام مهمه.يه چيزه ديگه هم بگم.من قبلن تاپيکي مشابهه اين زده بودم ولي پول زيادي نداشتم و اخرشم برا يکي ديگه گوشي گرفتم در واقع اون تاپيک براي کسي ديگه بود.ممنون.ببخشيد که سرتون را خوردم.