کسایی که می دونن ----T چیه، آیا کارتی که هم ----T باشه هم آنالوگ پیدا میشه؟
USB باشه بهتره یا Express Card ?
تو طهران کچا میشه گیر آورد + حدود قیمت؟
کسایی که می دونن ----T چیه، آیا کارتی که هم ----T باشه هم آنالوگ پیدا میشه؟
USB باشه بهتره یا Express Card ?
تو طهران کچا میشه گیر آورد + حدود قیمت؟
منم همین سئوال رو دارم.
یه چند تا --- Card خوب معرفی کنین که قیمت مناسبی هم داشته باشه و بشه راحت دانلود کرد
Last edited by p0w3rfu7; 24-02-2011 at 17:23.
این مدل از برند Kworld هم انالوگ و هم دیجیتال (----t) هست
(PlusTV ----T Hybrid Stick (----T 323U
سلام دوستان چند تا سوال دارم
1. آیا با کارت Skystar 2.8a میتوان کانال های HD رو گرفت
2. اصلا کارتی وجود دارد که فقط مختص دانلود آفلاین باشد اگر نه کارتی را معرفی که سرعت دانلود آفلاین بالا باشد ولی گرفتن کانال ها زیاد مهم نیست ( اصلا مهم نیست ).اگر دانلود آفلاین از منابع سیستم استفاده می کند پس کارتی را معرفی کنید که دکودر سخت افزاری داشته باشد.
3. آیا این اینترنت آفلاین جهانی است یا بسته به کارت در محدوده ی خاصی است؟
4. بعضی ها میگن اینترنت آفلیان مشکلاتی دادر مثل دی سی شده یا برخی مشکلات دیگر آیا این درست است و آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
![]()
![]()
![]()
دوست عزیز ----T با کارت ماهواره --- خیلی فرق فوکوله!![]()
با سلام
اگه می خواهید یه دستگاه کامل با مشخصات عالی و قیمت خوب بخرید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببنید
به نظر من بهترین کیفیت الان برای پلاس تی وی شرکت کاورلد هست که برند های مختلفی داره و مدل یو اس پی تو همه جا به کار میاد ولی یکمی گرونه ولی می ارزه
به نظر من نباید پول زیادی واسه اینجور چیزها پرداخت کنی.وقتی دیجیتالش کار میکند آنالوگ میخوای چیکار؟ من یک مدل دیجیتالش را خریدم با مارک FMA چینی به قیمت 46000 تومان که حدود 24 تا کانال تلویزیونی و رادیوئی را مثل آیینه نشون میده.همه جای تهران و کرج زیر پوشش این سیستم هم هست.دیگه چی میخوای؟
سلام...
يه جا اين تبليغ رو ديدم!
ميخواستم بدونم چجوريه؟
راست گفته؟
كدوم كانالاي ماهواره اي رو ميگيره؟
و... ديش ميخواد؟ يا آنتن كوچيك هم جواب ميده؟ مثه همين كه تو عكسشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)