من یه مادربورد giga 945pl-s3 دارم الان سی پی یو ای که روش نصبه اینه e2180 dual میخواستم ببینم میشه روش سی پی یوی e5200 نصب کرد؟
من یه مادربورد giga 945pl-s3 دارم الان سی پی یو ای که روش نصبه اینه e2180 dual میخواستم ببینم میشه روش سی پی یوی e5200 نصب کرد؟
e5200 تکونولوژیش 45 نانومتری هست. مادربورد شما قدیمیه و پشتیبانی نمیکنه. اگر روی مادربوردتون بزارید سیستم روشن نمیشه.
یه سری به سایت گیگا قسمت بایاس مادربردت بزن ببین بایاس جدید اگه داده ممکنه با اون ساپورت کنه.
واسه اینکه راحت تر بفهمی مادر بوردت رو ببین که آیا فن سی پی یو با دو فلز اهرمی به مادر بورد وصل شده یا توسط چهار پایه جدا از هم!!
یعنی در مورد اول که امکان نصب سی پی یو جدید روی مادر بورد اون وجود نداره شما میبینی فن سی پی یو به پایه هایی از مادر بورد وصل شده ولی در مورد دوم هر پایه از فن به خود مادر بورد متصل میشه! اگه اینطوریه میتونی سی پی یو 5200 رو بهش وصل کنی!
سلام دوستان
من همین چند روز پیش کیس و مادربورد و سی پیو و کارت گرافیک و... رو کلا عوض کردم
مشخصات سیستمه جدیدم اینه:
رم 2 گیگ
کارت گرافیک NVIDIA GeForce 9500 GT
هارد 500 گیگ
سی پیو Pentium(R) Dual Core 5200 2.50 GHz
میخواستم بدونم این سی پیو که برای من گذاشته خیلی قدیمیه یا نه؟
اگر هست تو رو خدا بگید تا برم عوضش کنم چون دیگه نمیخواهم به این زودیا دوباره مجبور بشم پول ارتقاع سیستم بدم...
خواهشا اگر این سی پیو قدیمیه بهم بگید...
آخه من الآن تو مشخصات بعضی بازیها که نگاه میکنم میبینم نوشته مثلا حداقل سیستم مورد نیاز
Processor: Pentium4 @ 3 GHz or AMD 64 3200+
من اصلا از سخت افزار سرشته زیادی ندارم ولی میخواهم بدونم این 2.5 گیگا هرتز من از این 3 گیگا هرتز پنتیومی که نوشته کمتره یا بیشتره... تو رو خدا راهنماییم کنید من نزدیک 600 تومان پول دادم
تو رو خدا کمکم کنید
مرسی
سلام. CPU شما از سری Core (و دو هسته ای) است و از Penitum 4 3GHz کاملا قویتره. CPU ارزون خوبی هست, در قیمت خودش ارزش خرید داره و با اوورکلاک از این هم بهتر میشه.
اما بهتر بود قبل از خرید, بودجه تون رو در انجمن مشاوره سخت افزار مطرح می کردید تا دوستان بهترین ترکیب ممکن رو بهتون پیشنهاد بدن. مخصوصا گرافیکتون.
دوست عزیز. پردازنده های 5200 اینتل در 2 مدل 65 نانومتر و 45 نانومتر ساخته شدن . مادربرد شما از نسخه 45 نانو پشتیبانی نمیکنه پس نمیتونی استفاده کنی . اما اگه پردازنده 65 نانومتر باشه قابل استفاده هست
دوستان در پست قبلی اشتباهی کردم ! 65 نانومتر وجود نداره ! با ارض معذرت ....
سلام شما مشكلي براي تعويض cpu 5200 خودتون نداريد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)